0% Balanseoverføring Kredittkortstrategi

I en gjeldsundersøkelse på dette nettstedet for noen uker siden indikerte en tredjedel av 20somethingfinance-leserne at de sliter med å betale for kredittkortgjeld (det nest høyeste valget bak studielån). Imidlertid, i motsetning til lavrente studielån, bør betaling av kredittkortgjeld ikke gjøres passivt. Med renter i tenårene og over, kredittkort gjeld snøball selv om du tar anstendig jabs på det på månedlig basis.

Du må angripe den gjelden med raseri. Angre det som Kobayashi angriper pølser. Og en av de første skrittene for å gjøre det er å stoppe blødningen. Hvis brukt på den riktige måten, kan en 0% saldo overføre APR kredittkort være et første skritt. Men de er en glatt skråning som du må tråkke forsiktig.

Forholdsregler for balanseoverføring

For å kunne spille balanseoverføringsspillet uten å bli brent, må du først ta noen skritt for å sikre at du ikke kommer inn i ytterligere problemer. Hvis du ikke kan fullføre følgende trinn, er ikke overføringsoverføringer for deg:

  1. Klipp opp ditt gamle kort og nytt kort. Du har ikke brukt kredittkort klokt før, hvorfor skulle du starte nå?
  2. Sammenlign 0% APR saldo overfør kredittkort. Her er en komplett liste. Pass på at du Les all fintrykk i vilkårene og betingelsene. De fleste kort krever en balanseoverføringsavgift, noe som kan være en betydelig kostnad (men ideelt mindre enn du ville betale hvis du holdt balansen med ditt gamle kort). Det pleide å være at mange kort tilbyr inkludert null balanse overføringsgebyrer. Nå er de nesten umulige å finne.
  3. Foresatte av denne strategien anbefaler å holde det gamle kortet ditt åpent og ikke bruke det etter at du har slått på bryteren, for ikke å skade din kreditt score.
  4. Betal av balansen din, når du er overført, gal rask. Alltid betale det før APR går til normal rente, eller du kan skylde tilbakevirkende gebyrer, og kan til slutt betale mer i interesse for avgifter enn hvis du ikke hadde gjort balansen overføringer i det hele tatt.

Igjen, les den fine utskriften og kjøre en kostnadsfordelingsanalyse for å sikre at du kommer fremover hvis du gjør en balanseoverføring. Bruk kun denne strategien hvis du er fast bestemt på å betale av hele kredittkortgjelden din innen det innledende 0% APR-tilbudet.

Her er en komplett liste over 0% APR balanseoverføringskort.

Balanseoverføringsdiskusjon:

Har du en 0% APR saldo overføring kredittkort eller en lignende strategi for å angripe kredittkort gjeld? Fortell oss om strategien din.

Kommentarer På Nettstedet: