Få gode tips til hjemme dekorasjon og nyttig informasjon ved å trykke på en skjerm.

I dag passer det mest uvurderlige verktøyet for å inspirere og organisere ethvert hjemmedesignprosjekt i baklommen. Enten du vil sammenligne og kontrast til nye mulige malingsfarger for din hule, finn et salongbord som passer inn i stuen din og budsjettet ditt, eller planlegg et komplett kjøkkenoverhaling, det er en app der ute som kan hjelpe.

Her er 10 favoritter - mange er gratis - som er godt vurdert, brukervennlige og utrolig praktiske. Tenk på dem som det nest beste å ansette en dekoratør.

1. Houzz (Gratis, iPhone, iPad og Android)Hvis du leter etter bilder for å inspirere en ombygging, kan du prøve Houzz, som CNN anser "Wikipedia for interiør og utvendig design."

I et enkelt, elegant grensesnitt kan du bla gjennom mer enn 4 millioner bilder etter rom, stil, plassering og møbeltype, og lagre bilder du liker som en virtuell utklippsbok (likt et Pinterest-kort).

Kuleste funksjonen: Plugg inn navnet på et hvilket som helst stort malermerke og farge (f.eks. Behr i "Aged Olive") og se bilder profesjonelle designere har lagt inn og merket med den malingsfargen installert - spesielt nyttig for å nose ut de subtile nyansene i forskjellige nøytrale gråtoner, beiges , og kremer.

2. RoomScan (Gratis, iPhone)En genial app som kan tegne et roms planløsning av et rom raskt - ingen målebånd nødvendig.

For å få en lesning på en plass, trykker du bare på telefonen mot en vegg og deretter en annen; Når du trykker på, ser du at planen kommer sammen på skjermen. Når du er ferdig, har du en komplett planløsning med omtrentlige vegglengder og gulvområde dimensjoner.

Kuleste funksjonen: Fungerer på komplekse romformer (rom med kroker eller L-former) like enkelt som rektangulære rom.

3. RoomHints (Gratis, iPhone)Hvis du noensinne har ønsket at du raskt kan få råd om innredning, er RoomHints for deg.

Etter å ha skrevet inn det du leter etter (en ny sofa, maling farge ideer, eller til og med generell råd om hva du skal gjøre med en bestemt plass), last opp et bilde av rommet, og design proffene veier inn med anbefalinger.

Kuleste funksjonen: Fra de designer-anbefalte stykkene som dukker opp, kan du lagre favoritter og til og med handle rett fra appen.

4. SnapShop (Gratis, iPhone og iPad)Når du handler for nye møbler, kan det være vanskelig å visualisere hvordan det ser ut i rommet ditt.

Det er der SnapShop kommer inn. Bare last opp et bilde av rommet ditt og legg over bilder av møbler (fra IKEA, Crate & Barrel, CB2, Horchow, Pier 1 og andre populære merker), flytte og rotere stykket for å se hvordan det ser ut uansett hvor du vil sette den.

Kuleste funksjonen: Se raskt dimensjonene, prisene og farger og ferdighetsvarianter for hvert enkelt stykke og klikk gjennom for å handle.

5. Marker på anrop ($ 5 nedlasting, iPhone og iPad)Fra interiørdesigneren Mark Lewison ble denne appen teknisk laget for proffene - men for de som håndterer sine egne remodeller, er det veldig nyttig for å plotte ut alle detaljene.

Det som setter Mark On Call fra hverandre er at du kan gå utover en grunnplanløsning. Grensesnittet lar deg legge til forskjellige gulvalternativer, arkitektoniske funksjoner, møbler og apparater, hver i forskjellige farger, teksturer og ferdigstillinger. Det betyr at du kan begynne å visualisere et rom i storbildeforstand og legge til ideer du liker på en handleliste.

Kuleste funksjonen: Hvis du ser et stoff, tekstil eller gulv tekstur du liker, snap et bilde og slipp det inn i planen din for å få en følelse av hvordan det kan fungere i ditt rom (appen selv autoscales teksturer og mønstre avhengig av hvor du plasserer dem) .

6. myPANTONE ($ 7,99- $ 9,99 nedlasting, iPhone og Android)Pantone har blitt betraktet som «fargenes språk» siden systemets begynnelse for mer enn 50 år siden.

Så det er ingen overraskelse at designere elsker å bruke denne appen til å planlegge generelle fargeskjemaer for rom og boliger. DIYers kan få mye ut av det også, surfing og referanse Pantone omfattende skygge biblioteker, lage paletter, og dele dem via e-post med noen swipes.

Kuleste funksjonen: Hvis du ser en farge du liker ute i verden, snap et bilde, last det opp, og dra fingeren for å markere skyggen; appen trekker automatisk opp de nærmeste farger på et Pantone-spektrum. Lagre favorittene dine, og du vil begynne å finne nyanser du virkelig vil ha når du handler for maling.

7. nousDECOR (Gratis, iPhone og iPad)Bilde dette: du ser et element du liker - på et loppemarked, varehus eller venns leilighet - og vil raskt finne ut hva det er og hvor du skal kjøpe det (eller et lignende stykke som passer inn i budsjettet).

Denne appen strømlinjer den prosessen - og vær oppmerksom, den er vanedannende. Snap eller last opp bilder av dekorelementer eller designelementer du liker, skriv inn litt info om dem, og appen søker etter deg, og trekker opp lignende gjenstander på forskjellige prispunkter fra mer enn 100 forhandlere.

Kuleste funksjonen: Et bibliotek med design inspirerende bilder og humørbrett som kan sendes - tilgjengelige prispoeng inkludert.

8. HomeStyler (Gratis, iPhone og iPad)Før du lager innkjøp eller banker vegger, lar HomeStyler deg konseptualisere et rom fra start til slutt.

Etter å ha lastet opp et skudd av det tomme rommet, kan du praktisk talt "prøve på" møbler, belysning, mattertepper, speil, kunstverk og ferdiggjør fra ekte merker for å forhåndsvise hvordan de ser ut i rommet ditt. Lagre favorittene dine for å kompilere en øyeblikkelig, dynamisk handleliste.

Kuleste funksjonen: Hvis du er klar til å ringe inn eksperter, kan appen hjelpe deg med en profesjonell profesjonell nær deg.

9. iScape ($ 9,99 nedlasting, iPhone og iPad)Ligner på HomeStyler og Mark On Call, men for utendørsrom - last opp et skudd av en hage eller hage og begynn å legge til i trær, plantesenger, møbler, fontener, terrasser og gjerder.

Hvis du gjør det selv, gjør iScape det enkelt å planlegge hva du skal kjøpe og hvordan du skal sette det sammen. Hvis du ansetter en landscaper, kan appen hjelpe deg med å utforske ideer og dele visjonen din.

Kuleste funksjonen: Teksturverktøyet, som lar deg legge til gress, mulch, steiner og andre grunndeksler for å fullføre planen.

10. Paint My Place (Gratis, iPhone og iPad)Å velge malingsfarger kan være en overveldende, utmattende prosess. Paint My Place gjør det litt enklere.

Hjertet i denne appen er et enkelt verktøy som lar deg se hvordan en ny farge vil se ut - på vegger, hjemmeens eksteriør eller skap og møbler - før du plukker opp en pensel. Bare last opp et bilde, velg en farge, og "mal" ved å sveipe fingeren, prøv så mange nyanser som du vil med null engasjement.

Kuleste funksjonen: Oppgrader for $ 2,99, og du vil låse opp 30.000 farger fra 35 topp merker.

Kommentarer På Nettstedet: