Hvordan holde seg rolig på et tøft marked

Midt i den siste markedstroen er det viktigere enn noensinne å fokusere på dine langsiktige mål og utvikle tålmodighet for å oppnå økonomisk trygghet.

Vi vet hvor markedet har vært, men ingen vet virkelig hvor det går i fremtiden. Historisk sett, i fryktdrevne markeder som den vi opplever akkurat nå, er det vanligvis en sprett tilbake, eller rally, på aksjekurser når normalcy begynner å sette inn igjen. Historisk sett er nøkkelordet, og dette landet har aldri sett en finanskrise som den for tiden opplever. Det er ingen ekte precedent, da tider har endret seg betydelig siden den store depresjonen.

For å overleve usikre økonomiske tider mens du holder din sunnhet, er det viktig å komme ned i det grunnleggende. Her er 10 ting du kan gjøre for å finne trygghet når tider er tøffe:

1. Aggressivt betale ned gjeld

Hvis du har inntekter som kan gå inn i markedet eller mot å betale ned din gjeld, er det nå en flott tid å takle gjelden din. Jeg personlig søker inntekt for å betale ned boliglånet mitt, noe som gir meg en 5,83% garantert avkastning på investeringen. Hvis du har kredittkortgjeld eller andre høye renter, usikrede former for gjeld, bør de være din første prioritet. Her er noen tips om hvordan du kan angripe din gjeld.

2. Analyser Månedlig Gjentagende Utgifter & Trim Fettet

De fleste månedlige utgifter kommer i form av underholdning som du ikke nødvendigvis trenger. Disse ikke-essensielle virkelig legger opp over tid. For eksempel trenger du å bruke 90 dollar per måned på kabel eller satellitt-TV, spesielt når digital-TV snart vil være tilgjengelig for alle gratis? Se på dine månedlige utgifter og se internt for å se om du virkelig trenger dem. Filmutleie abonnementer, magasinabonnementer, avis, kabel eller satellitt-tv, landlinjetelefon, mobiltelefondataplan, etc. For å holde oversikt over disse utgiftene, sjekk ut dette kostnadsfrie regnearket.

3. Reduser energikostnadene dine

Det finnes en rekke måter å redusere energikostnadene på, blant annet:

  • Kutte vannregningen din
  • Reduser oppvarming og kjølingskostnader
  • Kutte tilbake på bekostning av pendling

4. Betal ikke oppmerksomhet til markedene

Når du kontinuerlig ser på aksjene og verdipapirprisene faller, er det vanskelig å ikke bli besatt av markedet. Å se papir tap kan presse deg til panikk og ta irrasjonelle beslutninger som å selge en aksje når markedet er på sitt lave punkt. Du gjør egentlig ikke rationelle beslutninger på dette punktet, du følger dine følelser. For å unngå denne fellen helt, bare slutte å logge inn på investeringskontoene dine eller sjekke aksjekurser. Hold pengene dine inn for lang tid. Hvis du er i god økonomisk stilling, kan dette tipset helt tørke ut din daglige markedsdrevne angst. Du vil takke deg senere.

5. Hold mer av din lønnssjekk

Hvis du får en stor skattemessig tilbakebetaling hvert år, men sliter med en måned til måned, kan du vurdere å øke skattefradrag. Jo flere kvoter du påstår, jo mindre regjeringen holder på i løpet av året, og jo lavere blir refusjonen din. Dette gjør at du kan bruke mer av din fortjeneste i løpet av året i stedet for å gi et rentefrit lån til regjeringen. Her er mer informasjon om skattefradrag.

6. Øk din nødsparing

Kanskje det er på tide å øke din nødsparingskonto som et sikkerhetsnett i tilfelle et familiemedlem mister inntekt på grunn av økonomisk nedgang. Eksperter anbefaler vanligvis at du sparer seks måneders levekostnader, men i tider som dette kan det være lurt å presse det til et år eller mer hvis du har midler til å gjøre det.

7. Gjenkjenne ønsker mot behov

Med alle engangskjøp er det viktigere enn noensinne å virkelig spørre deg selv om du virkelig trenger det du skal kjøpe. Fokus på å gjenkjenne når følelser kjører kjøpsadferd. For å forsinke følelsesmessig kjøpsgodtgjørelse, motstå å kjøpe ting umiddelbart. Sitt på din beslutning om å kjøpe i noen dager.

8. Smil mer på jobb

I det uheldige tilfelle at arbeidsgiveren skal gjøre nedslag i en økonomisk nedgang, gjør det vanskelig for dem å kutte deg. Jeg foreslår ikke å være uautentisk på jobb, heller, å være vennlig og hjelpsom når det er hensiktsmessig, ha en positiv holdning og være effektiv i det du gjør.

9. Ikke slut å legge penger inn i markedet

Det kan virke galt, men nå er det ikke på tide å slutte å bidra til dine personlige investeringer eller pensjonskonto. La oss forestille oss at vi er på bunnen av et markedssvingning. I så fall, hvis du stoppet med å investere nå, vil du gå glipp av å kjøpe aksjer som er til deres billigste pris (og vil begynne å kjøpe igjen etter hvert som prisene returnerte). Dette er en strategi som forbinder dine tap og begrenser dine gevinster. Å bidra til et jevnt beløp over like tidsperioder er veien å gå.

10. Hold litt penger på hånden

Med banker som ikke klarte venstre og høyre, så så madrassen aldri så trygt som det gjør nå. Sikker, FDIC forsikrer innskuddene dine opp til $ 100.000, men hvis banken din feiler, kan det ta uker, om ikke måneder for å få pengene tilbake. Hvis du trenger disse pengene i en klemme, ville du være ute av flaks. Å holde litt kontanter på hånden er en ekstra garanti i tilfelle bankrenter.

Leser tilbakemelding:

Hva slags ting gjør du for å beskytte deg selv i disse tøffe økonomiske tider?

Kommentarer På Nettstedet: