Slå ditt lille hjem til en stilig oase med disse budsjettvennlige lagringsløsninger.

Småromboere, samle rundt. I løpet av de siste to årene har min firkantede opptak blitt skåret, skåret og julet inn i et stykke av sin tidligere herlighet. Takket være noen få trekk til sunnier (og pricier) klima, har jeg gått fra 2000 + kvadratmeter (inkludert en full kjeller) til under 1200 med nary et lagringsplass i sikte.

Ikke engang få meg til å begynne med hva dette har gjort i skapet mitt.

Alt dette for å si at når det gjelder å lage et lite romarbeid, vet jeg hva jeg snakker om. I et karmisk forsøk på å betale det fremover (og øke min kvadratmottak i et fremtidig liv), trodde jeg at jeg ville ta et øyeblikk for å dele noen av de tipsene og triksene jeg har lært gjennom prøve, feil og frustrasjon for å beholde mitt hus fra å bli en jumble av misfit rot.

1. Verktøybilen

Utility-vogner er seriøse husholdningsarbeider - de er perfekte for lagring, kan doble som sluttbord, og er ofte på hjul, slik at de kan flyttes til hvor partiet er. IKEAs Raskog-handlevogn er en klassiker som er elsket av stilbloggere.

Og selv om denne lille barvognen fra CB2 bryter opp budsjettet på $ 100, blir det store poeng for å bli dekket, så brillene og sprutene er gjemt bort (og mindre tilbøyelige til å samle støv). Stash en lakkert brett på toppen til corral rot.

2. Saueskinn kaster

Bla gjennom et moderne interiørmagasin, og du får se et saueskinn kaste et sted i huset. Og med god grunn: de er en enkel og billig måte å legge til en touch av luxe til omtrent enhver plass. Kast en på kontorsstolen, drap den over foten av sengen din, sofaens arm eller baksiden av favorittstolen din. Jeg har selv satt en på en hundeseng for å få det til å se litt fancy.

3. Puffer og gulvputer

Når du bor i en liten plass, kan sitteplasser være til en premie. Jeg elsker å ha noen puffer eller gulvputer på hånden for uformelle sammenkomster. Oftere enn ikke, de er de seterne som kampene kjemper over de fleste. Når de ikke er i bruk, kan de lett stashes under et bord eller stablet i et hjørne.

4. Speil

Eventuelle designfreak vil fortelle deg at for små mellomrom er speil din beste venn; de gjør bare en plass umiddelbart føles lettere og mer åpen. Bland noen med utsmykkede rammer inn i en gallerivegg, heng en i en smal gang, eller lene et speil i gulvlengde i et mørkt hjørne for å lyse opp i et blunk.

5. Den flytende hyllen

Flytende hyller er muligens min favoritt oppfinnelse for små spacers. Installer en i en inngangsport til corral nøkler og e-post, eller bruk dem til å ansette en annen favoritt liten plass triks av meg: gå vertikalt. Kjør en lang vifte av flytende hyller rundt omkretsen av et rom for å holde bøker, og du har øyeblikkelig fått lagring og lagret uvurderlig gulvplass.

6. Potteplanter

Selv om det kan virke counterintuitive å legge til roten, kan du sette et pottetrær eller en plante inn i blandingen, og få en liten plass til å føle seg varmere og mer trukket sammen. Tallrike planter er også en flott løsning for vanskelige områder med bløtt veggplass, du kan ikke helt finne ut hva du skal gjøre med.

7. Lidded kurver

En elegant liten lidded kurv vil gjemme alle slags synder - alt fra sko til postforsendelser. Stash et sett med kurver under et salongbord eller en benk, eller stabl et stilig stykke i et ubrukt hjørne.

8. En klassisk benk

Jeg er en grensebankevangelist. Jeg kjøpte en gammel, trangt benk på et salgssalg for 15 år siden, og kan ikke fortelle deg hvor mange liv det har bodd siden jeg kom hjem med meg. Det har vært i min inngang og ved spisebordet mitt, plassert ved foten av sengen min, og til og med brukt som en smart måte å skjule noen oppbevaringsbokser i en overfylt stue. Velg en med klassiske linjer, og du vil aldri dele.

9. Veggmontert lagring

Denne lille hengende arrangøren stashes alt fra mail til magasiner til filer uten å savne en beat, og forsvinner nesten i veggen den er på.

10. Lakkert bokser

En perfekt lagringsløsning i kjøkken eller kontor, fargerike lakkede bokser, vil stilig holde teposer, kontorrekvisita, batterier eller sykeforsyninger, og de er ganske nok til å stable på en teller.

Kommentarer På Nettstedet: