Summer Fun kan være billig

August er nesten over, og det betyr at det er omtrent to gode måneder med sommeren igjen hvis du er i et nordlig klima. Lev opp før kulde og snøruller i, og angrepet som følger med, for ikke å komme deg ut og ha det gøy mens du har sjansen.

Dessverre kan mange tradisjonelle utendørs sommeraktiviteter virkelig kutte inn i underholdningsbudsjettet. En runde golf, dag på fornøyelsesparken, ballpark og utendørs konserter kan kjøre mellom $ 50- $ 100 per person. Og annet enn å gå en tur eller sitte på verandaen, det er egentlig ikke noen virkelig "gratis" ting å gjøre når du har en faktor i transportkostnadene.

Men det betyr ikke at du ikke kan ha det gøy.

Her er en liste over 10 utendørs sommeraktiviteter som koster deg ikke mer enn $ 10. Mange av dem har du sikkert gjort på et tidspunkt, men kan ha glemt hvor billig og morsom de egentlig var.

1. Velg bær

U-Pick bær gårder er kjempebra. Du får modne bær rett utenfor vintreet for 25-50% av det du vil betale i butikken, du støtter en lokal gård, og du kan ha det gøy å gjøre det. To tips: Bruk et myggnett eller ta med sprøytespray (jeg har spist spist siste gang jeg gjorde dette), og prøv å finne en lokal gård som ikke sprayer insektmiddel på sine bær.

Total kostnad: $ 9 for 3 kvartaler

2. Dog Park!

Hvis du har en hund (og selv om du ikke gjør det) kan hundeparken medbringe timer med billig underholdning og sosialisering - med mennesker og hunder. Med mindre du har en superunderdanet hund som alltid blir slått opp eller en aggressiv hund som alltid slår opp andre, er det vanskelig å forlate hundeparken uten å ha det bra. Bare sørg for å ta med rikelig med kaldt vann for å holde hunden din hydrert og kult, pluss en pooppose (eller tre).

Total kostnad: Gratis

3. Potluck BBQ

Inviter vennene dine eller naboene til en bakgård BBQ. Hvis du er vert, kjøp $ 10 verdt av pølser og burgere, og bruk Google Dokumenter for å lage et samarbeidsprosjekt med en liste over ting som folk kan velge å ta med, slik at du har alt dekket.

Total kostnad: $ 10

4. Fly en drage

Hvis du er en jaded, bitter voksen, kan dette høres latterlig ut. Hvis du ikke er det, er det noe som bringer barnet ut i deg når du får den billige $ 7 draken du kjøpte fra Meijer eller Wal-Mart opp i luften for første gang.

Total kostnad: $ 7 for en cheapie

5. Sykkeltur

Mapping ut en god sykkeltur til steder du ikke har kjørt før er aldri tid dårlig brukt. Jeg har nylig blitt oppdaget av kjærlighet til sykling som et middel til transport til og fra jobb. Å gå på nye steder, få den mosjonen og bygge opp en god svette er en fin måte å tilbringe en helg ettermiddag om sommeren.

Total kostnad: Gratis, minus slitasje på sykkelen din

6. High School Football Game

Videregående fotball vil starte opp snart, og om du nylig har uteksaminert eller ikke, er det ganske bra fredag ​​kveldsunderholdning til en billig pris (hvis du liker fotballspillet). Vær forsiktig, de $ 4 koppene brus vil virkelig få deg.

Total kostnad: $ 10 / par billetter

7. Ta en dypp i Fellesskapet

Ikke alle fellesskap har en, men de som gjør det, kan gi en morsom dag. Min by har et 50 meter stort basseng med vannsklie. Opptak for voksne er $ 4 / hver og barn 3 og under er gratis. Ikke glem håndklær, solbriller og solkrem!

Total kostnad: $ 8 / pair

8. Gå en hund eller komfortkatt på ditt lokale humane samfunn

Før vi tok hjem vår fantastiske duck tolling retriever fra vårt lokale Humane Society, ville min kone og jeg frivillig hund gå hver helg i omtrent et år. Det var en fin måte å holde seg i form på, føle seg bra om deg selv, og gi dyrene en midlertidig utsagn fra deres stressfulle husmiljø. De fleste shelters har også "katt trøstende" (forestille seg å være en katt i et lyst rom med sulten, bjeffer, stressede hunder).

Total kostnad: Gratis

9. Flaskevin ved solnedgang

Jeg fortaler ikke å få busted for offentlig åpen alkoholbeholder, men hvis du ikke har utsikt fra gården din, må du gå et sted, ikke sant? Bare vær sikker på at du har en måte å komme hjem trygt.

Total kostnad: $ 6- $ 10 for en anstendig flaske

10. Bygg et hus

Habitat for Humanity er alltid på utkikk etter flere frivillige til å bygge hus. På den måten demonstrerer du god vilje i samfunnet ditt, blir utendørs og møter andre likesinnede folk, og lærer eller raffinerer noen ganske praktiske ferdigheter.

Total kostnad: $ 3 for et godt par arbeidshansker

Hvilke billige morsomme sommeraktiviteter har du gjort i sommer?

Kommentarer På Nettstedet: