I 30-årene? Det er på tide å mestre disse vanlige DIY-triksene.

Kjære 30-somethings: Det er på tide å slå opp på noen vanlige DIY hjem hacks.

Uansett om du leier eller eier, vil disse supersimple løsningene til vanlige hjemmeoppdateringer bli din go-to cheat sheet for å spare tid og penger.

(En ting igjen: Når prosjektene dine er ferdige? Ryd opp rotet!)

1. Fyll gamle bildehull

Fra bukser og sprekker til spikerhull, kan de fleste kosmetiske veggmangfektene (2 tommer eller mindre) takles med spackle.

Bruk et sandpapir med fint grus eller en sandblokk for å glatte ut kantene på ufullkommenheten. Børst støv eller rusk bort og bruk deretter en kittkniv for å spre spacklepastaen inn i og over ufullkommenheten i en ren sveipe. Fjern overflødig spackle fra rundt flekken ved hjelp av en fuktig klut, og la deretter spacklen tørke helt. Deretter går du inn igjen med sandpapiret ditt for å gjøre det lettere å omgjøre området, og deretter omhylles etter behov.

Den (virkelig) hurtigreparasjonsruten? Hvis veggene dine er hvite, kan et sprut av tannkrem eller et smør av elfenbenstvåpen virke på kort sikt.

2. Heng bilder (og kroker) uten å skade veggene

Hopp over hammere og negler til fordel for veggmonterte striper som ikke lar veggene dine ligne som sveitsisk ost.

3M's line of Command lim, for eksempel, opprettholder integriteten til vegger med klistrede strimler som støtter plakater og innrammet kunstverk, mens linjens praktiske kroker holder håndvesker, nøkler, kjøkkenredskaper og håndklær, smykker, feriedekorasjoner - himmelen er grensen . Riktig prep arbeid lønner seg her; Husk instruksjonene og vektbegrensningene på emballasjen før du begynner å stikke.

3. Fest en svingdør

En utvendig ramme er å klandre for freewheelin-døren, men det tar bare ca 10 minutter - og en nybøyd hengselstift - for å få den til å bli satt.

Lukk døren og kom til arbeid på siden der hengslene er synlige. Ved hjelp av et shim for å holde døren stødig, plasser en stor negl under toppen (eller midt) hengselspinnen og hammer oppover for å samle tappen fra hengslet.

Når pinnen er fjernet, legg en liten bøyning til hengslet ved å hamre det forsiktig i midten; Denne bøyningen skal skape nok friksjon for å forhindre at døren svinger. For å fullføre jobben, bare slipp tappen tilbake i hengslet.

4. Fjern en tett avløp uten kjemikalier

Fjern en tette fra like under dreneringsoverflaten ved å først hælde kokende vann i avløpet, jage det med en halv kopp natron. Følg blekeprøven med 1 kopp hvit destillert eddik, og dekk deretter avløpet med et papirhåndkle eller fille; Dette vil oppmuntre den kjemiske kjemiske reaksjonen til å konsentrere sin magi på tette. Etter 5 til 10 minutter, skyll avløpet med mer kokende vann. (Pro-tips: Bruk regelmessig fremgangsmåten ovenfor for å sikre at søppelbortskaffelsen er ren og stinkfri, kjører bortskaffelsen mens du spyler.)

Gjenta prosessen til dreneringen begynner å bevege seg igjen, eller nå for et stempel. Fyll vasken av vasken eller karet med 3 til 4 tommer vann, fyll eventuelle overløpshull med en våt fille, og start deretter å kaste i hurtige, kontrollerte bevegelser. Smøring av petroleumsgel rundt omkretsen av en stemplet kan øke sugekraften, og i en klemme kan en rettet wirehenger deles inn for en kjøpt snekker.

5. Fest en knirkende dør

Følg trinnene ovenfor for å fjerne hengselnålene fra støyende døren og deretter belegge pinnene i hvitt litiumfett eller petroleumjell. Sett på pinnene igjen, åpne og lukk døren et par ganger for å la smørefettet komme seg inn i hengslene og krokene.

6. Seal trekkdører og vinduer

Når helt nye vinduer og dører ikke er i budsjettet, kan du likevel spare på vinteroppvarmingsregninger ved hjelp av krympefilmssett, taufarge, selvklebende weatherstripping eller gode gammeldags slanger. Alle de ovennevnte er billige, ofte funnet hjemme forbedring butikker, og lett fjernet kommer våren.

7. Fjern en fast pære med kanaltape

Sikkerhet først: Trekk ut lysstoffet (slå av strømmen ved strømbryteren hvis det er en veggarmatur), la pærekjølen avkjøles, deretter slippe på noen beskyttelsesbriller og lærhansker.

Snip en 2-fots lang stripe av duct tape og danne en sløyfe (klebrig side inn). Hold løkken horisontalt og senter den deretter over lyspæren. Ta begge sidene av båndet sammen, slik at det holder seg til lyspæren; overskuddstape på hver side av pæren vil fungere som håndtak for å skru av pæren. Bruk håndtakene for å skru pæren forsiktig mot klokken og løsne den. Hvis pæren knuses, legg en halvert potet eller såpe i sokkelen, og vri deretter til venstre.

8. Fjern fjærer fra vegger uten å fjerne maling

Begynn med å dempe en myk klut og bruk den for å forsiktig gni skruen i en sirkelbevegelse. (Konsentrer energien din på selve sokkelen for å unngå å løfte noen maling fra veggen.)

Hvis det ikke virker, fortsett å drysse fuktet klut med en klype natron det superfine gritet vil fungere som et ekstra mildt slipemiddel. Fortsatt ikke lykke? Nå for en melaminskumsvamp.

9. Gjenta et tre skjærebrett

Dype riller i et godt slitt skjærebrett kan bære bakterier, så du må bryte ut noe grovt sandpapir eller, for dypere kutt, en sander.

Sand i retning av kornet for å glatte ut nicks og kutt i treet, og tørk deretter av med en fuktig klut. Det neste trinnet er å desinfisere brettet ved å hælde en 3% hydrogenperoksidløsning over toppen. La hydrogenperoksidet sitte i 10 minutter, tørk deretter med en ren, fuktig klut.

For å gi brettet en fin glans, gni den ned med olivenolje eller kokosnøttolje, og tørk deretter av overflødig. I mellombruk må du holde kuttbrettet rent og luktfritt ved å spritte det med hvit destillert eddik, og skyll det rent med vann. Et varmt bad i blekemiddelvann (1 teskje blekemiddel per kvarts vann) gjør også trikset.

10. Bli kvitt maur (innendørs)

Ditt første skritt her er å fastslå myrens inngangspunkt.

Hvis du kan, forsegle inngangspunktet med caulk, spray deretter en 1: 3-løsning av hvit eddik og vann rundt i områdene hvor du har oppdaget de skumle crawlies; Dette vil slette feromonesporet som inviterer nye myrer til å komme inn i.

Stryk borax langs baseboards, windows og døråpninger for å lage en ikke-bugs-tillatt barriere, eller gå et skritt videre ved å lage din egen myre baits. Bare kapp bomullskuler i borax og pulverisert sukker og legg dem på kjente inngangspunkter. Myrer finner sukker uimotståelig, og de er raske til å dele giftet med hele kolonien.

Kommentarer På Nettstedet: