Feire sesongen med disse enkle DIY-prosjektene.

Fall er en slik drøm: På samme måte som naturen bestemmer seg for å sette på en av sine mest fargerike forestillinger, blir det for kaldt å tilbringe hele tiden ute. Dette kan være en god ting, skjønt. Du har mer tid til å gjøre noen morsomme DIY-prosjekter, og i prosessen kan du ta med det koselige stemningen til sesongen, sammen med de nydelige gullene, appelsiner og røde, til ditt hjem. Vi har ordnet disse fra enkleste til de fleste involverte, slik at du kan bestemme hvordan Martha Stewart-y du vil få:

Bilde via Flickr / valkyrieh116

1. Hit Farmers Market

Last opp på mais, gresskar, squash, epler og pærer. Men du vil gruppere dem - i boller, på verandaen din, på mantelen, i en fancy lyshorn - de er klare feiringer av høsten.

Via bystephanielynn.com

2. Bevar de gresskarene

Hvis du vil ha disse gresskarene til å vare sesongen i stedet for å bli en råtnende påminnelse om vinterens forestående doom, må du bare ta to enkle trinn: Rengjør dem med litt blekespray, og smør dem med et vaseline vaske.

Via roomzaar.com

3. Samle blad, grener og ekorn

Nyt en romp i parken eller gjennom nabolaget, og velg noen perfekte eksemplarer for å plassere i vaser, lysestaker og til og med klare ornamentballer.

Bilde via Jenislovinglife

4. Sett disse bladene i blakk

Du kan bruke bånd, som Instagram-brukeren Jenislovinglife gjorde over, eller sprøyteklæbemiddel, som Martha Stewart dirigerer her, for å legge høstløvverk på krukker eller teelys. Uansett vil stearinlyset som kommer gjennom de gyldne bladene, bli vakkert.

Via oursomethingnew.wordpress.com

5. Vri en gresskar i en blomsterkrukke

Hvis du er klar til å få ut Jack-o-Lantern carving kniven, kan du prøve å lage en av disse vakre blomsterkruene for et litt mer voksen utseende. Flott for noen sesongmessige utfordringer!

Bilde via Sugar Pie Farmhouse

6. "Age" En galvanisert bøtte

Det er den perfekte sesongen å late som om du bor i et gammelt våningshus, og hvis du egentlig ikke er i nærheten av en låve full av gamle galvaniserte bøtter (som gir gode rustikke vaser), kan du kunstig oppleve en ny bare ved å suge den i eddik, som forklart her.

Via julieblanner.com

7. Lag en Burlap Table Runner

Burlap er en annen tekstur som kan hint på gården chic. Med et saks, kan du dekorere blomsterpotter eller lage en bordløper som bare ringer ut for Thanksgiving-godbiter.

Via mydailybubble.com/

8. Tilpass din inngangsdør

I stedet for å kjøpe en korset krans, plukk opp en av disse skiver på en håndverksbutikk og smekk på noen tavlefarge. Deretter kan du lage dine valg av sesongmessige meldinger eller smakfulle monogrammer.

Bilde via West Elm

9. kle deg opp i stuen

På samme måte som du begynner å legge på koselige gensere, varme opp sofaene dine og stolene med pledd, strikk eller faux fur kaste-tepper. Hvis du føler deg spesielt ambisiøs, kan du strikke ditt eget teppe og / eller bygge din egen rustikke tepper.

Via upcycledtreasures.com

10. Bygg en treblokklampe

Til slutt, her er et prosjekt som krever faktisk boring og ledninger (men ikke mye). Som dagslys slipper bort, vil dette forvise mørket mens du bare bringer litt mer utendørs inn fra kulden.

Hva gjør du for å feire fall i ditt hjem?

Kommentarer På Nettstedet: