Hold hjemmet ditt fra å være et mål med disse enkle tipsene.

Sesongen med lange helger og strandferier er over oss, og det siste noen huseier ønsker å forestille seg når de drar i solen eller tar en dukkert ved innsjøen, er en innbruddssnut som snooping rundt sitt tomme hjem. Mens det ikke er bruk for å være paranoid om dine eiendeler mens du er borte, bør ikke hjemme sikkerhet tas lett. Og det er riktig årstid å være forsiktig: Det amerikanske justisstatistikkstatistikken har funnet ut at husholdningsinnbruddene er høyest om sommeren.

Så om du kommer bort for dagen eller helgen eller tar en lengre ferie, legg disse 10 sommerferie sikkerhets tipsene til å gjøre og gjøre ditt hjem mindre av et mål for røvere denne sesongen - eller en sesong.

 1. 1. Beef up sikkerhetssystemer

  Jo, du har satt alarmen og har bevegelsesaktiverte lys utenfor, men det er noen ekstra ting du bør vurdere å gjøre med beskytte hjemmet ditt. For eksempel, installer en kraftig låsestikkplate på døren din; Det er den svakeste delen og hvor tyver kan forsøke å bryte inn. Du kan også legge sash pins til dobbelthengte vinduer for å gjøre dem mer sikre.

 2. 2. Gjør ditt hjem se levende i

  En stor anelse om innbruddstyv at du har gått bort om sommeren? En ubemerket plen. Pass på å klippe det før du reiser - eller ansett noen for å holde den trimmet mens du er borte - så ditt hjem ser godt om. Den samme forholdsregler kan overføres til vintermånedene - hvis du forventer en stor snø, må du ha noen på beholderen for å spotte din tur og oppkjørselen.

 3. 3. Ikke hold windows åpne

  Strenglys kan være en fin måte å opplyse et dekk eller uteplass på sommermånedene, men kjør ikke elektriske skjøteledninger gjennom vinduene dine. Hvis windows ikke lukkes og Sperre, du sender innbruddstyper en invitasjon til å invadere.

 4. 4. Ikke fall for dør-til-dør forespørsler

  En vanlig måte å utvide hva slags godbiter du har i ditt hjem er ved å fremstå som en veldedighet som ber om donasjoner. Hvis noen kommer til døren, ikke åpne den, eller be om en ID som knytter dem til veldedighet - og ikke la dem se på innsiden.

 5. 5. Bruk den nyeste teknologien

  Dra nytte av enheter som FakeTV, som etterligner flimrende lys på en TV for å få det til å se ut som om du er hjemme. Andre hjemmautomatiseringsenheter, som Wi-Fi-aktiverte sikkerhetssystemer eller plugin-enheter som gjør det mulig å slå av og på lys eksternt med mobiltelefonen din, kan også bidra til å avverge tyver.

 6. 6. Hold verdisakene dine ute av syne

  Den skinnende nye bærbare datamaskinen din favoritt smykker, eller i utgangspunktet noe verdifullt du har glemt å stikke ut av syne, kan friste innbruddstyv. Før du går ut av byen, gjør en rask gjennomgang i hvert rom og skjul alle verdisaker.

 7. 7. Lag en oversikt over verdisaker

  Det er en god ide å ta bilder av ting - spesielt store billettartikler som bærbare datamaskiner og TVer - og hold serienumre på et trygt sted. Skulle det verste skje, vil du ha en oversikt over hva som ble tatt og være i stand til å bekrefte at tingene dine virkelig er din, hvis de blir gjenopprettet av politiet.

 8. 8. Pakker ut av syne

  Visst, du må gjøre plass til syklene, laste opp boogiebrettene og kaste bort litt snacks, men vær smart om hvor du pakker opp bilen. Hvis mulig, hold bilen i garasjen eller ute av syne, anbefaler Heather Dodson, en eiendomsmegler på Team Leung i Greensboro, NC.

 9. 9. Vær smart om bokser

  Hvis du har kjøpt nytt utstyr for å ta med på sommerferien, ikke la de tomme boksene på kantstenen for alle se. I stedet bryter du ned papp og legger den i beholderen din for gjenvinning eller søppelhenting.

 10. 10. Ikke publiser ferienplanene dine

  Det er vanskelig å bekjempe allure av Facebook og Instagram. Men det er sannsynligvis ikke den beste ideen å dele dine reiseplaner online med dine 500 nærmeste venner. Din Facebook-profil kan ikke være så privat som du tror - og det er bedre å ikke ta risikoen.

  Dette innlegget ble sponset av Sage Home Automation.

Har du ekstra sikkerhetshack du bruker når du er på ferie? Del dem i kommentarene nedenfor!

Kommentarer På Nettstedet: