Ingen AC? Ikke noe problem! Med disse hackene kan du holde kult denne sommeren - og hold den elektriske regningen nede.

Når temperaturen kryper over 90 grader på en varm sommerdag, er det naturlig å angre på beslutningen om å leie et sted uten air condition. Men fortvil ikke - med disse tipsene for å leve uten et klimaanlegg, kan du avverge den varme fuktigheten, uten skyhøyttepenningen (eller legge inn en støyende, energisugende vindusenhet).

1. Endre rotasjonen på takviften mot moturs

Det er lettere enn du tror å gjøre denne løsningen (vanligvis vil viften ha en liten bryter på motorhuset som endrer rotasjonen), slik at bladene kan sirkulere raskere, noe som gir en kjøligere bris. Hvis du har boksevifter, snu dem rundt slik at de blåser varm luft ut av vinduet.

2. Ikke la lyset være i

Å holde nyanser, gardiner eller persienner lukket kan senke temperaturen inne i huset med opptil 20 grader.

3. Kanalen din indre MacGyver

Lag en misting effekt ved å plassere en metallblandingskål full av is foran en vifte. Kant skålen slik at viften blåser direkte på isen. Når luften treffer kubene, vil det frigjøre en kul, tåkete bris som fryser hele rommet.

4. Ikke lukk deg av

Ved å lukke dører, er det. Hold inne dørene åpne hele dagen, slik at den kule luften sirkulerer gjennom hele huset ditt.

5. Revamp sengetøyet ditt

Pakk flannellarkene (duh) og velg percale i stedet, noe som er mer pustende. Tøm arkene dine med kaldt vann før sengetøy nedover for natten (eller hold dem i fryseren i noen minutter), og invester i en bokhvete pute, som ikke vil fange varmen som tradisjonelle puter gjør.

6. Og så sov solo

Partneren din kan stryke, til han eller hun forstår hvor mye kroppsvarmekjøring skaper.

7. Ta opp varmtvannsflasken

Bare denne gangen, sett den i fryseren først og legg den så nær føttene, som inneholder mange pulspunkter. Hvis du ikke har en varmvannflaske, dunk føttene i isvann før du setter i.

8. Koble fra

Apparater som er plugget i, utstråler varme - selv når de ikke er i bruk. Så koble fra det du kan. Nå er det også på tide å omfavne grillen din; Å slå på ovnen på en 100 graders dag, skal bare gjøre ting varmere. Men du visste det.

9. Slå av lysene

Selv de mest energieffektive lyspærene gir litt varme, så gjør det med naturlig lys på superhot dager. Men bytt ut glødelamper for CFL-er, som også reduserer energiregningen.

10. Lie lavt

Bokstavelig. Varmluft stiger, så å sette madrassen på gulvet kan hjelpe deg å holde seg kult mens du slumrer. Eller hvis du føler deg utendørs, men som å sove med et tak over hodet ditt, rigg opp en innendørs hengekøye, noe som vil øke luftstrømmen. Bonus: Det kan til og med sette deg i dvale, noe som får deg til å glemme hvor varmt du er.

Kommentarer På Nettstedet: