Når du lærer alle disse repurposing ideene, er du nødt til å komme opp med noen av dine egne.

Repurposing er en morsom måte å resirkulere ting i stedet for å stikke det i deponi. Ikke bare er det miljøvennlig, det er også en fin måte å fylle utleie med unike og interessante varer gratis (eller veldig billig). Når du lærer alle disse repurposing ideene, er du nødt til å komme opp med noen av dine egne.

1. Vri en klo-fots badekar i en sofa

Klipp en lang side ut av et klo-fots badekar (pass på å legge ned kuttkanter) og pass den med en farget pute til en uvanlig, men komfortabel sofa. Siden det sannsynligvis vil være mindre enn en vanlig sofa (mer størrelsen på et kjærlighetssete), passer det pent inn i små rom og leiligheter.

2. Vri en gammel stige inn i en bokhylle

En gammel stige hengt på veggen på siden gjør en utmerket bokhylle. Du kan male det hvis du liker det; Imidlertid har en slitt med mye maling spatters mye karakter uten noen utsmykninger.

3. Vri en koffert inn i et sete

En vintage koffert med fire treben tilsatt og fylt med puter gjør et bedårende sete for et lite hjørne i et rom eller en hall.

4. Vri sammenleggbare stoler i hengende skap

Trefoldstoler er mest attraktive for dette formålet. Heng stolene på veggen og bruk setet på stolen til å stable beholdere og bokser. Heng klærne på den horisontale laken mellom forbenene.

5. Vri hatter til lampeskjermer

Mest enhver gammel lue, som en bowler eller fedora, gjør en eksentrisk og bedårende lampeskjerm. De gir gode samtalebiter. Bruk lampeskjermene til lys på ditt kjøkken, gjesterom eller hall.

6. Vri plastflasker inn i sår

Hvis du tar en tom plastflaske og makulerer den i nakken med et par skarpe saks, gjør det en praktisk håndkrem til vaskerom eller garasje. Flaskebrystene er ideelle for å feie opp nesten alt, og du kan til og med like dem bedre enn din vanlige kost.

7. Slå kredittkort inn i gitarplukkene

For bare noen få dollar kan du få et verktøy for å kutte dine egne gitaropptak. Dette er en fin måte å bruke utløpte kredittkort som trenger sikker avhending. Utvalget av farger og utskrifter vil gjøre hver plukke unik.

8. Vri flaskehettene i te lys

Metallhett fra vinflasker og andre væsker er den ideelle størrelsen og formen for å holde te lys. Hvis du er en hyppig vindrikker, vil det ikke ta lang tid å ha et godt utvalg av farger for å lage en interessant skjerm for kjøkkenbordet, spisestue, stue eller bad.

Når du blir vant til å spotte måter å gjenbruke ting, blir det vanedannende. Du finner nye og interessante måter å bruke mange ting du vanligvis kaster i søppelkassen. Det er bra for fantasien, og flott for miljøet.

Hva er noen av dine favoritt DIY-prosjekter? Del dine tanker i kommentarene nedenfor.

Kommentarer På Nettstedet: