Bruk disse tipsene for å gjøre kjøkkenarbeidet ditt vanskeligere.

Vi har alle følt fristelsen: Hver gang en av katalogene kommer i posten, eller vi går forbi disse butikkene i kjøpesenteret, tenker vi: "Hvis jeg kjøpte dette apparatet, denne spesielle skjeen, denne skandinavisk designede og -chef-endorsed whatsit, vår matlaging ville være så mye bedre og enklere! "Men så kommer virkeligheten sjekken: Alle disse whatsits trenger hjem! Enten du flytter inn i et sted med et kompakt kjøkken, strømlinjeformede skap for din sjelefred, eller rydder kjøkkenklemmen til å prep for et hjem salg, her er en håndfull kjøkkenhakker å gjøre mer med mindre på kjøkkenet ditt:

Organiser med det du har

1. Vinkorker for knivoppbevaring Limkorker sammen side ved side, plasser knivene dine i sprekkene mellom dem, og lagre dem trygt i skuffen din i stedet for å bruke den knivblokken som er motstandsdyktig. (Dette er også en god unnskyldning for å drikke mer vin.)

Bilde via Pinterest; Tips via America's Test Kitchen

2. Filkasser for folie og wrap Disse boksene er supercheap, og du har sikkert allerede fått et par som ligger rundt. Ta en, skru den inn på en skapdør (bruk korte skruer!), Og bruk den til å frigjøre en skuff på kjøkkenet ditt.

Via The Wandmaker's Mother

3. Muffin tinn skuff arrangør Skal du virkelig lage tre dusin muffins på en gang? (Hvis du er, kan vi komme over?) Bruk en av boksene til å lagre løs te, urter, flaskepropper og alle de andre tingene som vil gå seg vill i baksiden av skuffen for alltid.

Via TheKitchn

4. Rake for vin glass rack Hei, du skal drikke mer for å gjøre knivholderen, så det kan også ha et flott sted å lagre brillene. Kanskje du har en gammel rake på gården, eller kanskje du kan låne en fra naboen (tuller!).

Via Tattered Style

Bruk to-til-ett-verktøy

5. Vaffeljern som panini trykk Ideelt sett er du hjemmekokken som lager både vafler og panini med jevne mellomrom. Men slutte å sjase deg selv - du trenger bare ett apparat.

Via Foodiewithfamily.com

6. Vinflaske som rullestift: Hvis vi har noen beskjed her, er det at drikkevin vil løse (noen av) dine problemer.

Via smithratliff.com

7. Stort skjærebrett for tellerrom Du kan kjøpe en av de fancy slakterkvarterene, eller du kan bare sette en av disse gutta over ovnen eller vasken.

Tilgjengelig på Amazon.com

8. Ostegitter til store redskaper Du kan følge disse instruksjonene for å transformere et antikkrist, men vi tror du kan bruke den du allerede har - så lenge du ikke har noe imot å dumpe treskjeene når du må sprute ost på burritoene dine.

Via døden av DIY

Gjenta seg for ting du aldri visste at du trengte

9. Ketchupflaske som pannekake-batterispiller For de som vil ha perfekt runde pannekaker, trenger ikke noe kjøp. (Bare litt veldig grundig vask først!)

Via Crafterholic

10. Bukserhenger som kokebokholder Tydeligvis kan vi ikke bruke dette til vår gigant Glede av Cooking og Slik lagker du alt tomes, men å holde åpne mindre bøker og blader uten å få dem dekket i goop? Livsforandrende.

Hvilke hacks bruker du på kjøkkenet ditt?

Kommentarer På Nettstedet: