Fra California til New Hampshire er selve toppen av eiendomsmarkedet virkelig større enn livet.

Små boliger kan fortsette å stige i popularitet, men større vil alltid være bedre for den mest luksuriøse enden av eiendomsmarkedet. Når budsjettet ditt ikke har noen grenser, har du råd til uendelig plass for deg, din familie og din helikopter. Enten du har drømt om din egen villa i nærheten av Hollywood eller et fjerntliggende slott i New York, har disse virkelig store eiendommene tjent sin plass på listen over de ti største husene som for tiden er til salgs i USA.

 1. 1. Deluxe Lakeside Compound

  $19,800,000

  63.000 sq ft

  Det er to flotte eiendommer for prisen på en i denne jaw-dropping sammensatte på bredden av naturskjønne Lake Winnipesaukee i den sjarmerende byen Alton, New Hampshire. Mellom disse to egenskapene, vil du nyte 12 soverom og en samlet total på 63.000 kvadratmeter. Din pendling til enten hjemme kan være hva du velger, takket være helikopterpulten på stedet og flere dokker. (De som reiser med luksusbil, vil bare nyte stasjonen inn fra inngangsporten og gjennom seks hektar med velstelte plener.) Selv om det er bygget for helårsopplevelser, utvies visse funksjoner for mildere måneder på året, som stein amfiteater, en evighetsbasseng med grotte og tennisbane. For de som planlegger å være vertskap for mange sammenkomster, har du en 7,655-kvadratmeter reprodusering etter-og-strålfisk spesielt bygget for underholdende. Det er også en av de mest sjarmerende funksjonene vi noen gang har kommet over: En privat innsjø tehus.

 2. 2. Høy drama i ørkenen

  $8,599,000

  52 000 sq ft

  Ligger mot panoramautsikt over Camelback Mountain og metro Phoenix, gir denne 14-roms, 23-bad eiendom deg 52.000 kvadratmeter å tilpasse til din egen smak. Det er fordi denne luksus eiendommen blir solgt som-er - noe som betyr at du kan betrakte dette som en massiv blank skifer for ubegrenset kreativitet. Selv om noen funksjoner vil være behov for oppdatering (for eksempel, det store rommet ser ut til å ha popcorn takfliser), er noen verdt å holde, som ametyststeinpeisen i pensjonatet, den importerte marmoren i hele hjemmet og sildbeingulvene. Sporty typer vil også sette pris på racquetball domstol og hans-og-hennes garderober. Samlet sett er det et spennende prosjekt for de riktige eierne.

 3. 3. Tilbaketrukket Spansk Villa i Los Angeles

  $75,000,000

  40.000 sq ft

  En kul $ 75 millioner får deg ikke bare et 40.000 kvadratmeter herskapshus med 8 soverom, 21 bad, et innspillingsstudio, utendørs filmskjerm, en vinkjeller og smakerom. Det gir deg en utkikkelig mengde privatliv takket være noen svært spesifikke funksjoner: Et underjordisk bilgalleri, et innendørs saltvannsklubber, en innendørs basketballbane som dobler som en stor ballsal, din egen fullservicesalong komplett med et velværesenter og en film teater komplett med godteri vegg. Selv om du godt ikke kan forlate huset takket være disse funksjonene, er du ikke langt fra sivilisasjonen. Los Angeles-eiendommen ligger i nærheten av Hotel Bel-Air, og ligger i nærheten av Brentwood, Beverly Hills og West Hollywood.

 4. 4. Extravagant Extras i California

  $29,995,000

  38,7 00 sq ft

  Rustikke landskap og bevoktede samfunn går ikke ofte hånd i hånd, spesielt de som er høyt nok til å skryte av byens, canyon og havutsikt. Men når du har nok av et budsjett til å tillate en 7-roms, 7-bad, 38.700 kvadratmeter eiendom i en av Amerikas dyreste postkoder, kan du bare lage din egen del av innsjøen paradis hvor du vil. Denne elegante eiendommen i Bradbury, California, inneholder en 1.000.000 million gallon dam fylt med regnbueørret og mallard ender, og har en to-etasjers foss. Dammen - den eneste som dette i hele staten - holdes frisk og ren takket være et godt gjennomtenkt system. Vannet er oppvarmet takket være en tilpasset gravitasjonsseparator med UV-filtre og avkjølt for komforten av ørret ved et 300-talls sentral kjøleanlegg. Som vanlig for luksus eiendommer, det er så, så mye mer når det gjelder fritidsmuligheter. I tillegg til dammen er det et evighetsbasseng og en 15-personers boblebad. Regnfull dag? Du har mer enn nok til å okkupere din tid innendørs. Du kan øve målet ditt i det underjordiske 25-fots pistolområdet, hente på lesingen i 2-etasjers biblioteket, invitere venner til et spill i skinnpanelrom, prøve årganger fra 2000-flaske vinkjelleren eller ta en film i 3D-teateret.

 5. 5. Stone Mansion i Midtvesten

  $30,000,000

  38.000 kvadratmeter

  Tucked i et skogsområde i den lille byen Fort Wayne er et 38.000 kvadratmeter tilpasset herskapshus som bare ser ut som om det har vært der i minst et århundre. Opprinnelig designet i 1997, var 16-roms, 26-badet hjemme bygget etter de utrolige eiendomene som tilhører Astor og Vanderbilt familier. Den pittoreske steinutvendelsen ligger like ved den like godt utformede eiendommen, som inkluderer en privat innsjø og stall. (Vi tror at begrunnelsen er best sett, spesielt om vinteren, omgitt av de tropiske palmer i solariumet.) Interiøret inkluderer forventede, men ikke mindre imponerende skårte trepaneler, sammen med detaljerte lister og manteller som hjelper til med å forsterke historiens illusjon. Hvis du tilfeldigvis elsker hester, inkluderer dette landet en mulig bonus for deg: Det er en verdensklasse ridesjendom tilgjengelig for en ekstra $ 2.500.000

 6. 6. Manicured Manor i New Jersey

  $29,995,000

  35 384 sq ft

  Ligger like ved de dramatiske Palisades-klipper, er Alpine en av de dyreste postnummerene i landet (det ofte topps den listen avhengig av året). Kjendiser fra Chris Rock til Britney Spears har bodd i dette eksklusive samfunnet, kanskje på grunn av personvernet som stedet gir og nærhet til Manhattan - det er rett over Hudson River fra byen. Dette 11-roms, 15 og en halv bad, 35 384 kvadratmeter georgiansk koloniale herskapshus ligger ved enden av en majestetisk trekantet innkjørsel og på toppen av en 8 hektar stor hule. Som andre imponerende eiendommer på denne listen ble denne bygget med privatliv i tankene. Den spisestue med bankettsal, 3,425 kvadratmeter basketballbane, teater og 8-bils garasje holder deg enda lenger unna nysgjerrige øyne. Hvis du liker et flott spill tennis, er det en bonus bare for deg: En opplyst amerikansk Open Deco turf-polstrede domstol.

 7. 7. Fransk fasade i Los Angeles

  $85,000,000

  35.000 sq ft

  Los Angeles er hjemsted for en uvanlig mengde superstore eiendommer. Imidlertid, mens du ofte ser lignende funksjoner (det er tross alt et privat screeningsrom som er en nødvendighet i filmens hovedstad), er ingen to palasser helt like. Denne 10-roms, 14-bad, 35.000 kvadratmeter eiendom tar sine arkitektoniske tegn fra en rekke steder til unik effekt. Utsiden er tres fransk med mange av de indre rommene riffing på det ekstravagante Chateau temaet. Likevel finner du også et tyrkisk hammam og et marokkansk-inspirert rom på stedet. Selv om interiøret hauger på detaljene, var begrunnelsen designet med litt mer selvbeherskelse. Fontener, et slank basseng og en svane dam gjør for en fin tur rundt begrunnelsen som du suge i byens synspunkter.

 8. 8. Skotsk-inspirert eiendom i New York State

  $25,000,000

  34.000 sq ft

  For millionæren eller milliardæren som lengter etter å legge til et slott i eiendomsporteføljen, kommer en vintage eiendom med kongelige røtter som ligger like over østgrensen til Connecticut i den vakre byen Millbrook, New York. Opprinnelig bygget i 1924 for Andrew Carnegies datter og uklanderlig renovert fra 2000-2004, tok steinstrukturen sine spor fra Skibo Castle i Skottland (som var eid av industrien). Den 10-roms, 14-badet har elegant innredning både innendørs og utendørs. Det er 34.000 kvadratmeter spredt over fire etasjer som også var designet for å passe inn i slottets tema. Store vinduer ser ut til utsøkte uteområder som spenner fra en tennisbane og cabana til 338 hektar frukthager, dammer og en organisk hage med et drivhus. Selvfølgelig er det største synet ikke engang en del av eiendommen, men avstanden i avstanden: The Catskill Mountains.

 9. 9. Supermoderne herskapshus i Los Angeles

  $100,000,000

  31.000 sq ft

  Giant eiendommer synes ofte å ha inspirasjon fra flere tiår, men denne spektakulære Los Angeles-eiendommen ser ut til mer moderne innflytelser. Den store 12-roms, 23-badet har en slank design som er spesielt brukt til en elegant effekt i interiøret, hvor polert stein legger til en subtil berøring av naturen gjennom den åpne gulvplanen. Godt over 1/6 av 31.000 kvadratmeter eiendom er viet til en massiv master suite, mens 40.000 kvadratmeter dekket terrasser utvider eiendommens fotavtrykk. Selv om den rene mengden plass kunne gi en isolerende effekt, var hjemmet utformet med sosialitet i tankene. Det finnes flere underholdende rom som spenner fra spisestue til barer, sammen med bemerkelsesverdige funksjoner som en to-lane bowlinghall, en putting green med 50 fot brann funksjon, en sportsbane, spillrom og motorbane med parkering for 70. Plus , selvfølgelig, den nødvendige kino og vinkjeller som alltid er et must med rarified herskapshus. Det er ærlig mindre av et privat hjem og mer som å eie din egen resort.

 10. 10. 1930-tallet Landemerke på Sunset Boulevard

  $88,000,000

  30.000 sq ft

  Uansett tiår har denne eiendommen i Holmby Hills-området i Los Angeles alltid stått for eleganse. Designet av Paul Williams i 1930-tallet, er hvert rom inne i 17-roms, 22-bad, 30.000 kvadratmeter hjem luksuriøst nok til moguls, stjerner og starlets. Så snart du går gjennom krympete doble dører, blir du møtt med en stor foajé definert av en tumbling lysekrone som bare hint på luksusen som finnes i hele 60-romshjemmet. Det er en 6000 kvadratmeter kino og skap som føles som om de er så store. Selv om det er utvilsomt stort, føles hjemmet ikke imponerende - kanskje på grunn av den gamle tilnærmingen til arkitekturen som favoriserte rom med mer intime dimensjoner. Hjemmet integrerer også sømløst innendørs og utendørs områder, hovedsakelig gjennom mange sittegrupper som ser på de fem fortryllende hagene som finnes på stedet, et stort basseng og badhus, sammen med Los Angeles-skylinen.

Kommentarer På Nettstedet: