Jeg snakket nylig i Boston og gjorde en vits som ingen noensinne har beskyldt meg for å være ydmyk [latter] ... men jeg var ydmyk nok til å vite at jeg har galt minst 50% av tiden.

Og den eneste måten jeg kan finne ut det er å TEST mine teorier.

For eksempel, Aziz Ansari og Chris Rock gjør dette før de noensinne registrerer en stor komedie showcase. De går til out-of-the-way komedieklubber, prøver forskjellige vitser på forskjellige publikum. (Aziz tester til og med spesielt vitser på bestemte publikum. For nylig har han filtrert publikum for å ha en mengde enkeltpersoner, pluss en mengde mennesker i relasjoner, for å se hvordan forskjellige publikum reagerer på forholdssjokk. Fascinerende.)

Hvorfor fokuserer jeg på å teste så mye? Fordi du kan få store gevinster fra små tester.

Selv de ordene du bruker hver dag kan bli tweaked for et 10x resultat. Liker, hvordan presenterer du deg selv? Hva sier du når noen sier, "Hva gjør du?" (Hva om jeg kunne vise deg hvordan å forandre noen ord rundt, ville få øynene til å lyse opp ... eller kjede seg, si, "Oh, det er fint" og vandre over til selleri?)

For å hjelpe, legger jeg sammen en gratis mini-eBok om testing som du kan laste ned i dag.

(Faktisk, i fjor satt jeg sammen en ebook kalt 15 Little Life Hacks som kunne forandre livet ditt. Det var så populært at jeg lanserer oppfølgeren til det i dag.)

Du trenger ikke å betale meg en cent. Det er en gratis nedlasting fordi jeg ønsket at du skulle lære om noen av mine favorittprøver. Og som en spesiell takk for å lese materialet mitt, gikk jeg ut av min måte for å få hjelp av noen av mine beste venner, som delte sine egne tester:

Her er oppstillingen:

  • James Altucher - entreprenør, forfatter Velg deg selv

  • Ben Casnocha - stabschef, LinkedIn grunnlegger Reid Hoffman

  • Jay Cross - grunnlegger, gjør-det-selv-grad

  • Chris Guillebeau - vert, World Domination Summit

  • Derek Halpern - grunnlegger, sosiale utløsere

  • Lewis Howes - den "ultimate livsstilsentreprenør"

  • AJ Jacobs - forfatter av 4 NYT bestselgere

  • Cal Newport - professor, Georgetown University

  • Gretchen Rubin - bestselgende forfatter, The Happiness Project

På innsiden finner du hvordan disse eksperter brukte testing for å kutte på snacking ... følge opp på å gjøre ting ... mestre 15-minutters lur ... lagre $ 30.000 på en høyere grad ... og mye mer.

Dette tok teamet mitt over 100 timer (og flere tusen dollar) å gjøre, men jeg ønsket å dele det som en gave til deg for å være en del av IWT-fellesskapet.

Alt jeg spør er at du forteller meg din beste test, og hvis du liker det, vennligst del e-boken med vennene dine. (Ingen irriterende DRM eller noe - bare send det til dem hvis de vil like det.)

Klikk her for å få din kopi, gratis.

Jeg gir også bort et $ 500 gavekort hvis du laster ned e-boken og forteller meg din beste test eller "liv hack" her:

http://littlelifehacks.com/10more

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 20 2019