Disse enkle oppgraderingene gir huset ditt en vårfrisk ansiktsløftning for under $ 200.

Det meste av landet er å grave ut fra snø og is ført på vinterens hale, men uansett hvilket klima du bor i, vil tankene dine sannsynligvis vende til våren! Den første smaken av varmere vær bringer også tanker om vårrengjøring og friske opp hjemmet ditt.

Hvis du ikke har tid eller penger til å gjøre mange betydelige oppgraderinger, men du vil gi hjemmet ditt en rask og rimelig ansiktsløftning, er det 10 ting du kan gjøre på en dag eller en helg for under $ 200!

Lagre det, selg det, chuck det!

Dette er mitt første skritt for å gi et hjem en rask ansiktsløftning. Dekluttering er gratis og koster bare degtid. Ta en tett, hard titt på det som virkelig trenger å være i et rom og hva som kan gå, vil forandre hele utseendet på et mellomrom. Mindre "ting" vil åpne opp din eksisterende plass og gi en "løft" raskere enn du kan si "verftsalg!" Ja, du kan til og med tjene penger hvis noen gjenstander du har bortført, har videresalgsverdi!

Takle skapene

Fling åpne dørene til de fulle klesskapene - og bli organisert. Begynn med å bli kvitt dine mismatchede kleshengere. Stopp av en husholdningsbutikk som Bed Bath & Beyond eller HomeGoods og kjøp 100 matchende kleshengere for billig. De vil se bedre ut og spare plass, og du vil kunne kaste gamle, uønskede moter som ditt rehang hvert element. En billig måte å puste nytt liv i skapet og garderoben.

Mal det over

En accent-farge vegg eller et innvendig rom repaint vil livne opp et hjem. Med litt penger og bare en dag eller en helg kan huset ditt ha et nytt utseende og et nytt liv. Vær eventyrlystne - det er den enkleste renoveringen å gjøre over hvis du ikke liker det!

Dypreng de teppene

Hvis du har vegg-til-vegg-tepper eller store tepper som er spredt over hele huset, leier du en tepperør og gir de teppene en dyp, renhet. Du kan leie rengjøringsmidler på de fleste lokale dagligvarebutikker eller maskinvareforretninger. Jeg investerte pengene på forhånd og kjøpte en god teppe shampooer for rundt $ 200, og jeg bruker den en gang i måneden - det er sjokkerende hvor mye ekstra smuss maskinen trekker opp hver gang. Og hvis du har kjæledyr, er dette en vårløfter du ikke kan leve uten!

Kast litt farge

Kasteputer er ingen hjerner når det gjelder å skape et friskt nytt utseende på billig. Ta med deg stuen med deg i den nye sesongen ved å kaste inn noen lyse farger og lagre de gamle puter til senere. Bytt dem ut når det er en endring av sesongen.

Et hotell midt i ditt eget hjem

Jeg vil gi deg inn på et luksushotell hemmelig: De klær sengene sine med hvite laken, hvite putevar og skarpe hvite dynedeksler. Det er en standard av en grunn - den er frisk og lys og ser veldig høyt ut. Du kan cringe ved tanken på hvor skitten all-white kan få, men det er faktisk mye enklere å rengjøre - kaster alt i vasken med de andre hvite og litt blekemiddel, og du er klar for en mini-fem-stjerners ferie i ditt eget hjem.

Slå av varmen

I løpet av den siste sesongen med vildtemperatur svinger, har termostaten vært en av de mest brukte enhetene i ditt hjem. Det er på tide å gi det en heis og en oppgradering på samme tid. Den nye rasen av "smart" termostater er fantastisk. Venstar og Nest er to jeg elsker. De er lett programmerbare både fra kontrollpanelet og direkte fra mobilenheten. Bonus: De ser stilig ut og de sparer penger!

Et helt nytt kran

Noe nytt, skinnende og funksjonelt vil gjenopplive en sliten kjøkkenbord! Og det vil også legge til i noen funksjoner. De store gooseneck-tannene eller sprøytene ser fantastisk ut og vil koste deg under $ 200.

Front inngang makeover

En ny lys farge for inngangsdøren i høyglansmaling, et skinnende sparkelplate, nye husnummer, ny dørmatta - de vil alle gi et stort inntrykk på utsiden!

Utendørs pop

Hvilken vår ansiktsløftning ville være komplett uten noen nye vårblomster? Frisk opp kjærlighetens appell ved å plante popper av farge og sesongmessige passende blomster som vil se bra ut i flere måneder framover.

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 19 2019