Tarm rot og maksimere plass med disse smarte, uventede løsningene.

Uansett hvor romslig leiligheten din er, kan du gjøre det alltid bruk mer lagringsplass. Dette gjelder spesielt i løpet av ferien, når du legger til festlige dekorasjoner føles riktig - til du er igjen med ingen steder å sette dem i januar.

Enten du går inn i en Boston-utleie eller en leilighet i Nashville, TN, er det 10 overraskende lagringsløsninger som gir mer plass til ting i alle rom i hjemmet ditt.

Fordeler rom strategisk

Partisjonering av en åpen planløsning kan virke ved siden av punktet. Men når du legger til hyller og cubbies, kan den rette romdeleren faktisk få en plass til å føles større samtidig som du gir deg flere steder å tøffe i rot. Tips: Denne hjulversjonen fra Ana White er ultrafleksibel.

Sett opp salongbordet ditt

Sofabord kan raskt bli fangst for uåpnet post, blader og andre rot. Det er derfor vi elsker dette DIY ved en vakker mote, med elegante rom under en oppløftende, gjennomsiktig akryl topp. Slik en kul måte å vise fram fargerike knickknacks mens de holder seg ut av veien.

Bo opp sengen din

Klem enda mer lagringsplass ut av det førsteklasses rommet under sengen med et billig sett med sengesteg. Du får en full 6 ekstra tommer høyde, nok plass til å stable opp to lag med bokser hvis du spiller kortene dine rett.

DIY en smal pantry

Mens en veggmontert krydderhylle gjør underverk i et lite kjøkken, er denne DIY-arrangøren på hjul av Classy Clutter livsforandrende! Hvis du har enda en 6-tommers mellomrom mellom kjøleskapet og den tilstøtende veggen, kan du svinge dette prosjektet og få massevis av ekstra plass for nonperishables. Rull den ut når du trenger den og skyv den tilbake på plass (og ut av veien) når du er ferdig.

Utnytte taket

Kanskje den mest underutnyttede plassen i noe hjem er skapet tak, som er akkurat der en smart huseier fant plass til å studere ruller av innpakningspapir. Noen få nøye plasserte ledninger holder dem korrallerte og ute av syne. Dette er et geni-triks for høytiden, selvfølgelig, men vi kan vise lignende suspendert lagringsplass som arbeider for ekstra sengetøy og håndvesker også.

Stakk noen bokser

Her er en supersimple måte fra A Beautiful Mess å klemme i ekstra lagringsplass i praktisk talt noen kroker, krok eller hjørne: Dekk små bokser (hvilken som helst størrelse) med mønstret papir eller stoff og stable dem opp. Innsiden, stash fjernbetjeninger, ekstra sengetøy, sko, gensere, eller i utgangspunktet alt du vil holde ut av vanlig syn.

Bygg en frokostkrok

Denne sviktende enkle frokostkroken designet av Arkin Tilt Architects (foto av Ed Caldwell) kombinerer vakkert skjult lagring med åpne hyller. Retter og stemware går over setene, sølvtøy skuffer trekker seg fra sete rygg, og benkene klapper opp for å avsløre enda mer lagring. Hvis du kan finne (eller bygge) en lignende bankett som passer til leiligheten din spisestue eller kjøkken, vil du være alt for å lagre kulinariske varer.

Stuff din trapp

Fra "Hvorfor syntes vi ikke om dette ?!" -filen, har praktiske uttrekkskasser bygget inn i trinnene det meste av det ofte oversett rom under trappen. Det kan bare være den tingen du trenger i en deltidsleie (men selv om du tror at utleier vil elske sluttresultatet, får du signoff før du ansetter en snekker).

Sett opp en pop-up

Har din bolig eller utleie hjemme utendørs eller kjeller plass? Dra full nytte av det med et pop-up telt til hus sykler, ski eller annet sportsutstyr som kanskje ikke passer innvendig. (Bare vær sikker på å rydde den med utleier før du setter opp.)

Når du er i tvil, slå opp

Nesten hver leilighet har vertikal veggplass prime for å ta. Enten du stabler håndklær på toppen av et veggmontert skap eller maksimerer området over toalettet som My Fabuless Life, er mulighetene for å legge til kreativ høy oppbevaring uendelig.

Kommentarer På Nettstedet: