Se på et kommende trekk som din sjanse til å declutter og begynne frisk.

Populær visdom har det at det er reisen, ikke målet, det betyr noe. At aforisme er sant i de fleste scenarier - men ikke når det gjelder å flytte. Enten du har pakket inn en leieavtale på en ny leilighet eller stengt på ditt første hjem, er det naturlig å ønske å hoppe rett over til den delen hvor du sparker tilbake og bosetter deg.

Men først må du få deg selv (og dine ting) der. Å pakke opp alt du eier er stressende, og oppgaven med å sikre deg alle dine eiendeler kan være en nyskapende affære. Du kan ikke innse at du har racket opp 18 nyhets kaffekrus til du prøver å skyve dem inn i en enkelt pappkasse.

Bare lagre minnesaker som virkelig betyr noe for deg og resirkulere resten.

Ifølge profesjonell arrangør Ashley Murphy, medstifter av NEAT Method, er et trekk din sjanse til å slå av og begynne å friske. Fordi klienter ofte ringer på Murphys lag etter et trekk, er hun godt klar over hvor mye "bare pakke det og håndtere det senere", kan mentaliteten hindre en elegant ny plass.

"I et hjem er målet å ha bare det du virkelig trenger og bruker," forklarer Murphy. "Hvis ismakeren din ikke har flyttet fra hyllen om to år, hvorfor fly den til ditt nye sted?"

Punkt tatt. For å hjelpe deg å rense mens du pakker, spurte vi Murphy om å dele ting du ikke engang skulle tenke på å bringe til ditt nye hjem.

1. Utgåtte varer

Gå gjennom alt som muligens kan utløpe - krydder, krydder, medisiner, skjønnhetsprodukter - og kast noe forbi dets brukstid. Murphy setter det slik: "Har du bare brukt en centimeter av toppen av en krukke paprika en gang, i en oppskrift, i 1990, trenger du virkelig det?"

2. Kjære klær

NEAT Method team laget denne termen for å referere til slitesterk og flekkete klær som, mens en gang garderobestift, er forbi poenget med brukbarhet. Alt som ligner på "en hvit T-skjorte med gule armhuler" bør gå.

3. Engangsklær

Dette inkluderer brudepike kjoler og til og med gamle Halloween kostymer. "Mange klamrer seg på kostymer, selv om de går som noe nytt hvert år," sier Murphy. Hvis du ikke vil realistisk bære noe igjen, tilhører det i veldedighetshunken.

4. Gjenta lovbrytere

Har du 20 svarte tanker? Seks vinåpnere? Du kan kanskje ikke innse det før du retter dem opp, men det er på tide å ta vare på duplikater og begrense tilbudet.

5. Trivial keepsakes

Murphy er ofte overrasket over å se hvor mange som ikke vil dele med gamle gratulasjonskort og bryllup invitasjoner. Bare lagre minnesaker som virkelig betyr noe for deg og resirkulere resten.

6. Penner og blyanter

"Jeg har kommet over husholdninger som uvitende hadde akkumulert nok skriveverktøy til å levere en skole på 300 studenter," sier Murphy. Hold bare noen få og grøft noen andre som dukker opp i tilfeldige skuffer og lagringsplasser når du pakker.

7. Ubrukte gadgets

Tenk på hvor mange ganger du har brukt dine små apparater og gadgets (den førnævnte ismakeren, paninipressen, vaffeljern). En gang, to ganger eller aldri? Si farvel. Hvis du ikke bruker det i ditt nåværende hjem, vil du sannsynligvis aldri i den nye, heller.

8. CDer

Et digitalt musikkbibliotek lar deg beholde alle melodiene du elsker, men tar opp nesten ingen fysisk plass. Murphy foreslår at du ansetter en TaskRabbit for å gjøre legwork av brennende plater for deg. Et par timer og noen få dollar senere, og gjerningen er ferdig.

9. Gamle magasiner og bøker

Denne er åpenbar, men det gjør en slik forskjell i å lette belastningen. Doner alt du allerede har lest (sammen med alt som er satt ulest i tider) til et lokalt bibliotek, sykehjem eller familievern.

10. Lånvarer

Oppgi en "retur" -boks mens du pakker inn og kaster inn noe (bøker, klær, gryter, panner) som skal gå tilbake til venner og familie. "Når jeg går gjennom klientens hjem, kan jeg ikke fortelle deg hvor ofte jeg hører," Dette tilhører så-og-så, "sier Murphy. "Før du flytter er det beste tidspunktet å faktisk gjøre disse avkastningene. Hvis du ikke gjør det nå, vil du glemme det. "

Kommentarer På Nettstedet: