Paradis på 750 kvadratmeter eller mindre.

En flott ferie kan gjøre deg sukk og si, "Jeg skulle ønske jeg kunne bo her." Vel, drøm ikke mer. Det viser seg at noen av de beste feriemålene kan være ganske rimelige så langt som utleie går.

Den beste måten å spare på? Gå liten. Selv om "rimelig" er forhold til områdets medianleie, er disse månedlige prisene fortsatt billigere enn mange ukesferier - og du kommer til å hoppe over reisetiden. Enten du drømmer om tropiske strender eller et rustikk fjellferiested, vil disse rimelige utleieboliger få deg til å føle at du bor på ferie.

Dette søte huset i Miami's East Little Havana ligger nær alt det morsomme i sentrum, men uten turister. Se flere bilder her.

Miami, Florida

Lille hus nær sentrum

$ 950 / måned

Glamorøse Miami er notorisk dyrt, men du kan finne gode kjøp like utenfor sentrum. Og du trenger ikke å gå langt for en avtale. Øst-Little Havana-området er en av de nærmeste til sentrum-I-95 er grensen mellom de to. En bil vil være nødvendig for ditt nye liv her, men du vil fortsatt ha utsikt over moderne høyhus, sammen med palmer. East Little Havana er en blanding av bedrifter og enkelt- og flerfamiliehjem, noe som gir den en mer intim, menneskelig skala.

Denne rimelige, 200 kvadratmeter hytte har mye mer karakter enn de fleste hoteller i denne flotte byen. Rute 41 er hovedtrinnet i nabolaget, hvor du finner autentisk meksikansk og latinsk mat (og markeder), pluss en og annen kinesisk restaurant. Og når du ønsker det spennende Miami nattelivet, er du bare 10 minutter fra sentrum.

Denne livlige delen av Charleston, S.C. historie er en helårsferie. Det er 400 kvadratmeter av det gode livet. Se flere bilder her.

Charleston, South Carolina

Lite grønt hjem nær god mat

$ 1300 / måned

Charleston er kjent for en fantastisk sørlig skjønnhet, fra de godteri-fargede hjemmene i det historiske distriktet til de store, gamle, trærne som ble drept med spansk mos som skaper baldakiner over gatene. Det er ingen overraskelse at utleie i de mest besøkte områdene kan styre høye leieforhold, men Charleston er relativt lett å navigere, slik at du aldri er langt fra moro. Eller, for den saks skyld, et godt måltid. Cannonborough Elliotborough-området er et paradis for mat-elskere, og det skjer også hvor du finner dette vakre, pint-store hjemmet. Trenger asiatisk billettpris? Gå eller sykle to kvartaler sør til Xiao Bao Biscuit, en restaurant på Spring Street som ligger i en tidligere bensinstasjon. Eller gå fem kvartaler øst til King Street, hvor det finnes dusinvis av elegante barer, kafeer, kaffebarer og restauranter.

Selvfølgelig trekker en av de viktigste til Charlestoner historien, og det er ikke langt unna heller. Charleston Visitor Centre (utenfor King Street) kan peke deg i retning av de beste severdighetene i nærheten.

West Riverside er et New Orleans nabolag fullt av små hus med stor historie, som denne solrige utleie. Se flere bilder her.

New Orleans, Louisiana

Shotgun-stil lite hus på en rolig gate

$ 1250 / måned

Det franske kvarteret er ikke det eneste området i New Orleans med gammeldags skjønnhet. West Riverside-området er fullt av byens berømte haglgeværhus (disse småhytta hyttene foregikk den lille husutviklingen med hundre år eller så). Gatene er fulle av palmer og blomstrende busker, men er lykkelige uten turister.

Dette nydelige lille ettromshjemmet har en flott innramming, men det ligger også innen gangavstand fra autentisk New Orleans-billettpris, som den lokale favoritt Domilise's Po-Boy & Bar og Hansens Sno-Blitz, en familiedrevet snøkegelstand som har eksistert siden 1930-tallet. Sørg for å ta med en sykkel, det er den beste måten å komme til Audubon Park på langt vestsiden av nabolaget. Denne nydelige grønne plassen er ikke bare bemerkelsesverdig for landskapsarbeid, men også for å være hjemmet til Audubon Zoo.

ViBe-området i Virginia Beach, Va. Er så kunstig som dette lille hjemmet, det er søtt. Se flere bilder her.

Virginia Beach, Virginia

Klassiske hytteblokker fra stranden

$ 900 / måned

Virginia Beach er et langt oversett reisemål. Men en ny generasjon bringer byen til liv med kunstgallerier, trendy spisesteder og barer. Du finner alle de ovennevnte i ViBe Creative District, et nabolag som er ansvarlig for Virginia Beach, og blir et kunstdestinasjon.

Denne hytten med en soverom på 1930-tallet ligger bare noen få kvartaler fra stranden og smugger midt i ViBe. Det er et flott pizza sted rett over gaten (Hearth Wood-Fired Cuisine & Craft Beer), men du kan gå et par kvartaler i stort sett hvilken som helst retning og snuble på et kjølig sted å slappe av. Lurer på hvordan du bor i en ferieby? Det er en coworking plass (1701 Virginia Beach Coworking) ett kvartal unna på Virginia Beach Boulevard.

Dette lille huset i Milford, Conn. Kommer med en nærliggende strandpromenade og strand- og uten turistvibe. Se flere bilder her.

Milford, Connecticut

Vintage hjem nær strandpromenaden

$ 1500 / måned

Hvis du har blitt lei av turiststoppede strandbyer med gimmicky butikker og tvilsomme underholdningsalternativer, kan Milford være for deg. Her finner du en rolig strand omgitt av det vakre landskapet i Walnut Beach-nabolaget og en strandpromenade lykkelig fri for karnevaleturer, spill og alt annet som ikke er natur (Silver Sands Boardwalk). En smattering av lokale bedrifter vil holde deg lykkelig matet og underholdt, enten det er den klassiske isbutikk Walnut Beach Creamery eller førskolen-vendt-boutique-shopping-sentrum Naugatuck Avenue Shopping Center.

Dette ryddige hjemmet fra 1948, vil sette deg i gangavstand fra alle de ovennevnte. Mens en bil er praktisk for hverdagslige ærender, er de stramme gatene lettere å navigere til fots eller på sykkel.

Dette mikrohuset er ren Florida. Ferie her på ubestemt tid i West Palm Beachs Poinciana Park. Se flere bilder her.

West Palm Beach, Florida

Petite hacienda med en nydelig hage

$ 850 / måned

Ligger rett over broen fra mega-palassene i Palm Beach, har West Palm Beach en bestemt mindre masete stemning. Tenk på det som den kunstige lille søsteren til Palm Beachs polerte prinsesse. Du finner (generelt) rimelige antikke og vintage butikker på Route 1, og et utvalg av barer og restauranter som spenner fra tiki barer til gastropubs sentrum. Men hvis du foretrekker en mer nabolagsaktig atmosfære, gå nordover til Poinciana Park. Dette jordnære boligområdet har fortsatt litt florida glamour til det - du finner palmer langs gatene, og mange bakgårder har tropiske hager.

Denne hytten i spansk stil fra 1920 har tropiske planter i front og bakgård, noe som gjør at denne skjulte perlen føles som miles unna hverdagen, selv om du bor der hver dag.

Denne Palm Springs, California leie er liten, men beliggenheten er en stor avtale i Hollywood historie. Se flere bilder her.

Palm Springs, California

Mod festet hjemme i ørkenen

$ 1000 / måned

Palm Springs er et must-besøk for alle som elsker Hollywood historie, vintagearkitektur, eller til og med musikkfestivaler (Coachella skjer bare nede på veien). Design elskere har bevart midten av århundre hjem, hoteller, butikker og andre strukturer som gjorde denne destinasjonen berømt tilbake i Sinatra æra.

Du ville være hardt presset for å finne en bedre Palm Springs sted enn dette solrike, ett-roms hjem. Det er bare ett kvartal fra E Palm Canyon Drive, hvor du finner alle de stilige hotellene og restaurantene som rutinemessig må besøke lister. Det er ACE Hotel & Swim Club og Hotel California, sammen med kitschy cocktailbar The Reef og swanky steakhouse Mr. Lyons Palm Springs. Plasseringen er så flott, du vil være glad du bare har ett soverom med alle gjestenes forespørsler du er sikker på å få. God ting de flotte hotellene er i nærheten.

Hvis woodland wonderland er din drømmeferie, er denne Maple Falls, Wash. Chalet din drøm. Se flere bilder her.

Maple Falls, Washington

Chalet nær den canadiske grensen

$ 675 / måned

Hvis du foretrekker fjellene til stranden, tilbyr Maple Falls det perfekte permanente feriestedet. Du vil være blant mange fjell - og lykksalig, ikke mye annet. Dette er en utendørs elsker elsker drøm, hvor du kan tilbringe dager med å utforske terrenget, reise til forskjellige toppsteder, og bare ta inn den friske fjellluften.

Om natten kunne dette et-roms, chaletstilen ikke være koseligere. Og om dagen er det store bakdekket - med utsikt over Sumas Mountain - en virkelig episk innstilling for å nyte en kopp kaffe. Maple Falls ligger nær den canadiske grensen, hvis du vil ha en rask internasjonal jakt. Tross alt er Abbotsford (rett over grensen) der du finner de nærmeste kjøpesentrene og store butikkene.

Denne historien ble opprinnelig postet 3. juli 2017; oppdatert 8. mars 2018.

Drømmer om å bo i din favoritt ferie destinasjon? Se hva som er tilgjengelig for leie, her på Trulia.

Kommentarer På Nettstedet: