Prøv disse iPhone-tipsene slik at hjemmet ditt ser så godt ut på bilder som det gjør i person.

Bare fordi ditt hjem ser fantastisk ut personlig betyr det ikke at det er Instagram-verdig ganske ennå.

Implementer disse tipsene for å få hjemmet ditt til smize for kameraet, og folk vil ikke bare elske ditt hjem personlig, de kan til og med "like" det på bloggen din, Instagram eller Trulia notering!

Her er 10 tips for å gjøre din neste hjemmefotografering til en suksess.

1. Ramme bildet ditt

Før du ser bildet ditt, skann du omkretsen og sørg for at innramningen bare er slik.

2. Bruk et rutenett

De fleste kameratelefoner har et rutenett som kan slås på i innstillingene. Bruk telefonens rutenett, eller bare vis en. Nøkkelen er å sørge for at de vertikale og horisontale linjene i motivet ditt er i 90 grader vinkler. Det gjør straight-on skudd ser mer arkitektonisk og rent ut.

Hvis du for eksempel fotograferer en vegg med en bokhylle, må du sørge for at linjene i hyllene går rett over.

3. Skyt i naturlig lys

Undersøk lyset i ditt hjem og hvor (og hvilken tid på dagen) det er lyseste, men ikke altfor tøffe, å velge skuddposisjonene. Du vil at lyset skal være lyst, men diffust (spredt og kommer fra forskjellige retninger), så sørg for at det ikke er noen superbright flekker som skinner inn i bildet ditt. Du finner bildene dine flotte.

4. Se lyset

Hvis du skyter fra iPhone, trykker du på den mørkeste delen av skjermen (og holder fingeren der en stund), og så ser du hele skjermen opp. Bruk dette verktøyet til å justere belysningen før du klikker.

5. Kom i fokus

Hold fingeren på skjermen for et sekund å fokusere på motivet ditt. Dette sikrer at bildene dine ser skarpe ut.

6. Behandle de bildene

Behandle bildene dine er nøkkelen. Prøv bildedigeringsprogrammer som VSCO, Afterlight, og Snapseed for å behandle bilder og fikse eksponering, metning, beskjæring og kontrast. Legg til filtre for å gi bildene dine et konsekvent humør, utseende og følelse.

7. Hold putten

Kameraet på iPhone tar ikke bildet før du tar fingeren ut av lukkeren - så hold den stille et øyeblikk, selv etter at du har tatt fingeren bort.

8. Gå lavt

Bilder tatt fra et lavere nivå lager ofte rettlinjer og flere grafiske bilder. Prøv å hakke ned for å få de beste interiørfotene.

9. Slett blitsen

I stedet for å bruke den innebygde blitsen, slår du på HDR-bildet (High Dynamic Range) på iPhone (øvre mellomknapp når du er i kameramodus) for å håndtere utfordrende belysningssituasjoner. HDR vil sammensette "lagene" av lys og få bildet til å se bedre ut enn den skinnende, harde flashen.

10. Tenk som en stylist

Legg blomster til ditt skudd. Det er utrolig hva en lys bouquet av blomster kan gjøre for å oppleve utseendet på et monokromatisk kjøkken eller et vanlig nattbord.

Kommentarer På Nettstedet: