Er det bare meg, eller er folk for coddled i dette landet?

Jeg hørte denne 10 år gamle gutten bestille en "trøffel burger" den andre dagen. Jeg visste ikke engang det ordet før 3 år siden.

Jeg så et annet barn som GELLET hos sin mor i matbutikken. Jeg tenkte bare hva foreldrene mine ville ha gjort hvis jeg noen gang hadde gjort noe sånt.

Jeg ser at barna blir fortalt "God jobb!" For å få 87% på en test.

GODT JOBBET?

Så jeg begynte å tenke, hvorfor er barna så myke i disse dager?

Kan vi kanskje se på ... oss selv?

Tross alt er vi de voksne disse barna lærer fra.

De samme som ser Food Network, bare for å se det ... men aldri tilberede matene!

De samme som drømmer om å starte en bedrift, og se Shark Tank og lese bloggen etter bloggen ... men aldri faktisk gjøre noe med det!

De samme som sier "Jeg skal prøve å kutte på karbohydrater denne måneden ..."

PRØVE? For noen år siden, på foreldrenes jubileum, ringte jeg dem og spurte hvordan de kom til 31 års ekteskap. Moren min sa noe super interessant:

"Du gir deg ikke noe valg," sa hun. "Du er i det for alltid, og du vet det som går inn."

Du prøver ikke. Du bestemmer deg bare for å gjøre det, uansett hva.

Det er nesten som om vi har skapt en hel kultur der vi dømmes på det du ønsker, ikke hva du faktisk har oppnådd.

I mitt liv var en av de første tingene jeg lærte om å leve et rikere liv, et ærlig blikk på hva jeg sa vs. hva jeg egentlig gjorde.

Jeg sa at jeg ønsket å fly rundt på jetfly, tjene penger mens jeg sov, og hjelpe millioner av mennesker som brukte psykologi ... .men jeg tok ikke noen skritt som faktisk ville få meg der.

Jeg ville se på gutter med kjøligere klær enn meg og si, "Jeg skulle ønske jeg kunne kle på slik måte" - så gjør ingenting for å lære å kle seg bedre.

Jeg ville se gutta som var mer bygget enn jeg var - lene seg, flere muskler - og ikke bare ville jeg ikke gjøre noe, jeg sa faktisk: "Jeg kunne aldri se slik ut." Jeg fortalte bokstavelig talt meg selv hva jeg ikke kunne gjøre i stedet for hva jeg ønsket for meg selv.

Til slutt skjønte jeg at jeg kunne sitte og se på TV-programmer, lese magasiner og drømme om å leve livet ... eller jeg kunne faktisk gjøre noe.

Ironisk nok begynte jeg å begynne å leve et kjøligere liv enn det jeg pleide å drømme om da jeg begynte å ta små skritt (som til slutt førte til større skritt og en mer vellykket bedrift).

Men jeg ville aldri ha forestilt meg det for 5 eller 10 år siden.

* * *

Jeg ønsket å skape et rikt liv for meg selv. Et rikt liv handler ikke bare om penger, btw. Det handler om å gi deg sjansen til å prøve nye ting - når du vil.

For eksempel, ta en titt på denne tilfeldig whisky smaksprøver jeg gjorde sist onsdag:

Whisky smaker på onsdag kveld på Manhattan

Har du lyst til å gjøre dette sammen?

Å begynne å bygge et rike liv sammen - hva den definisjonen betyr for deg?

Å gi deg selv muligheten til å reise, eller jobbe mindre, eller til og med jobbe mer hvis du elsker hva du gjør?

Jeg vil gjøre det med deg. Fra og med onsdag skal jeg dele en ny serie om hvordan du faktisk får de tingene vi sier vi ønsker.

For eksempel, for noen måneder siden, tok jeg en siste øyeblikk tur til Singapore og postet et bilde å spise chili krabbe. Noen fyr på Instagram sa, "Wow, må være fint, jeg vil gjerne ta en siste tur til Asia." Jeg vil vise deg hvordan.

Du vil være i stand til å ansette en personlig trener eller betale noen for å rengjøre leiligheten din? Ikke noe problem.

Ikke mer fantaserende. Ikke mer prøver.

La oss faktisk gjøre det.

Så, legg igjen en kommentar nedenfor hvis du er spent. Kommentar hvis du vet hva et rikt liv betyr for deg. Kommenter hvis du har spørsmål du vil at jeg skal svare på å starte en bedrift. Shit, kommentere hvis du hater meg! Jeg gir ikke en jævla. Jeg elsker å høre fra deg, toppspillere, rare og nøkler.

Kommentarer På Nettstedet: