Skriften på de (gamle) veggene forteller deg å få et rom som passer deg bedre.

Det er ikke lett å flytte, men noen ganger er det nødvendig. Tror du kanskje være på randen av et trekk? Her er 11 telltale tegn Det er på tide å begynne å søke etter et nytt hjem og bryte ut flytteboksene.

1. Bursting på sømmer

Har du vokst hjemmet ditt? Er din familie vokser? Blir du lei av å vente på badet hver morgen?

En av de viktigste årsakene til å selge hjemmet ditt er å flytte til en større for å imøtekomme en voksende familie. Som barna dine går i tenårene, vil de også ha mer plass, egne soverom, arbeidsområder og lekeområder. Den lille to-roms håndverkeren kan bare ikke bære lasten lenger.

2. Tømmer

Finner du deg selv går inn i tomme rom, lurer på når du sist støvsuget? Har du problemer med å bestemme om du skal konvertere barnas gamle soverom til syrom, hjemmekontor eller mediekammer? Du har for mye hus. Downsizing til et mindre hjem kan være din grunn til å selge nå.

3. Vinter tine

Hadde du løfte i fjor at du ikke, burde ikke, ikke ville gå gjennom en seks måneder lang arktisk vinter i New York? Har du sett på nettet på boliger i byer som faktisk har solfylte dager året rundt?

Etter å ha forvitret snøen og snøen (og skyve oppkjøringer) i flere tiår, velger mange folk å selge slik at de kan kjøpe i varmere klima. Du må bare vite selv når du treffer det "frysepunktet".

4. Møt den spesielle personen

Hvis du har endret forholdet status, kan det være på tide for en endring. Den søte lille leiligheten eller bungalow var riktig for deg, men det er ikke et drømmehus for din nye kompis. Ikke bare er det bare en vask på badet, men garderoben er knapt nok til klærne dine, ikke minst partneren din også. Å bli gift eller samboere med en betydelig annen, kan bare være den rette anledningen til å selge og flytte til det neste hjemmet.

5. Oppgradere din bolig

Det går bra på jobben. Du har den forfremmelsen eller landet noen nye kunder. Du har sett Houzz og Pinterest og drooling over kjøkken med doble ovner og mesterbad med lukkede dampdusjer. Det kan være på tide å begynne å lete etter det oppgraderte huset til drømmene dine (og forberede seg på å selge ditt nåværende hjem).

6. Siste arbeidsdag

Tenker du mye på pensjon? Kan du gjøre det du vil gjøre - seile, golf, spille tennis, slappe av med barnebarnene - hvor bor du nå? Hvis ikke, kan du være klar til å reise til et nytt hus og en ny by.

7. Stram finans

Er du stresset om bruksregninger, reparasjonsregninger og et heftig boliglån? Å flytte fra et dyrt område til et rimeligere hjem og samfunn kan gi deg ro i sinnet og mindre stressende økonomisk grunnlag du leter etter.

8. Nabolaget går til hundene

Er du oppe hele natten fra naboens bjeende hunder? Ser du merke til en stigning i kriminalitet eller mer politivirksomhet i det siste? Et nabolag som beveger seg i feil retning kan være et svært overbevisende argument for en salg og et trekk.

9. Søker en kortere pendling

Bruker du mer tid med bilbarnekamrene dine enn med din ektefelle og barn? Har du vært dagdrømmer om å gå på jobb eller ha en pendling som ikke tvinger deg til å lytte til en timeslange podcast hver vei?

Å flytte nærmere arbeidet er et stort hensyn når det gjelder salg. Hvis de langsiktige utsiktene i din nåværende jobb ser bra ut, kan det være en god grunn til å leve nærmere arbeidet!

10. DIY blues

Var i helgen helt opptatt av turer til oppussingsbutikken? Er "honning-do" -listen blir lengre, ikke kortere? Kanskje du er lei av å hoppe på denne rideklipperen for å trimme din massive hage. Dette er alle tegn på at du er klar til å selge og flytte til et vedlikeholdsvennlig, reparasjonsvennlig hjem.

11. Utbetaling

Er det Payback tid? Etter flere år med å betale boliglån og holde opp hjemmet ditt, har du sannsynligvis bygget opp egenkapital. Klar til å flytte noen av de pengene inn i kontanter og investeringskontoer? Selge og flytte inn i et billigere hjem kan tillate deg å sette den ekstra egenkapitalen til å fungere på andre måter.

Vurderer du et trekk? Hvilke av disse grunnene - eller andre - har ført til at du vurderer boligsituasjonen din?

Kommentarer På Nettstedet: