Lys opp livet ditt med disse vakre, overraskende bruksområder for en ferie stift.

De fleste av oss knytter snølys med ferien, men de er så mye mer allsidige enn du kanskje tror. I tillegg legger de til en myk, beroligende glød til enhver plass.

Fra en opplyst faux hovedgavl til en provisorisk lysekrone, her er 11 ukonvensjonelle måter å forstærke rommet ditt med strengelys. Gå nå og lys opp livet ditt!

1. Stryk opp bilder

Her er en inspirert måte å vise frem alle de tilfeldige utskriftene du holder deg fylt i en skoboks: Zigzag en delikat lysstreng på en vegg, ta noen mini klutnøkler, pek opp bildene dine og voila! En pen, opplyst fotodisplay.

2. Ramm inn skrivebordet ditt

En enkelt streng av strenglampe med store pærer og to negler er alt du trenger for å gi en behagelig glød over arbeidsområdet ditt.

Pek i neglene i hjørnene på veggen og draper lysene over dem: et morsomt alternativ til en tradisjonell bordlampe.

3. DIY marquee bokstaver

Denne setningen vil legge til en personlig, teatralsk berøring til ethvert rom. Hvis du liker utseendet, men ønsker en enklere å ta på prosjektet, sjekk ut denne mini-versjonen laget av kartong og julelys.

4. Deflamme peisen

Ubrukt peis? Her er en trygg og slående måte å lyse opp - ingen treff påkrevd. Vi elsker dette elegante monokrome utseendet, men en flerfarget streng virker også.

5. Fake et hodegavl

Når det gjelder å skape visuell interesse i soverommet, kan headboards være vanskelig å flytte (for ikke å nevne dyr hvis du tenker på en designoppgradering). Men en strategisk drapert lysstreng kan også skape et fokuspunkt i soverommet, med en myk glød å starte opp.

6. Mimic spor belysning

En stripe med enkle pærer som er installert på hver annen stråle av pergola, gir akkurat den rette mengden av subtil glød til et uteområde.

7. Lag et tremontert "neon" tegn

Denne søte, kreative DIY kan tolkes i så mange forskjellige former og farger. Og ideen om å bruke batteridrevne lys for å gjøre det bærbart? Geni!

8. Lag en lysekrone

En løs tangle av hvite lys forvandler dette trådhengde stykke drivved til en pen, dekonstruert lysekrone. Perfekt for utleie også.

9. Fyll dine tømmer

Alt du trenger er en drill, lys og noen få tomme vinflasker for å lage en samtale som starter midtpunktet.

10. Bytt ut en bordlampe

Du kan ikke få mer minimalistisk enn denne friske ta på nattbordslampen. Og fordi det bare tar en enkelt spiker å installere, er det en ideell belysningsløsning for leiligheter der du ikke kan gjøre massevis av boring og rewiring.

11. Bli kjekk

Denne DIY kransen laget av mini røde fest kopper kunne ikke være mer festlig for en sommer grill.

Kommentarer På Nettstedet: