I tilfelle du savnet noe av hubben, men i dag er 12/12/12, og angivelig den siste gjentatte datoen for våre liv - avhengig av hvor lenge du bor, selvfølgelig. På en langsom kjendis nyhetsdag bestemte vi oss for at det var en god tid å vise frem en av de mest fantastiske 12 + soverommene 12 + badhjem du noensinne vil se, uansett levetiden din.

Kjent som Chateau D'OR, ligger dette hjemmet i eksklusive Bel Air over Los Angeles. Når du kommer forbi de to inngjerdede inngangene og anlagte eiendom du kommer på 22.900 kvadratmeter hjem, ligger på 1,7 dekar av førsteklasses eiendom. Med en total på 15 soverom og 16 bad er det god plass til en stor familie, fantastiske fester eller begge deler.

Utsmykkede, håndlagde detaljer fyller hjemmet mens du gjør deg gjennom den store spisesalen som virker egnet for Louis XV. Gjester går deretter inn i en stue som har en to-etasjers mantel foran en massiv peis. Den posh interiøret fortsetter videre til den luksuriøse royal master bedroom suite og de resterende soverommene.

Eiendommen inneholder flere flere bygninger, inkludert et 6-roms gjestehus, og en egen struktur med profesjonelt treningssenter, paviljong og selvfølgelig en koi-dam. Det blir ikke mer luksus enn dette.

Kommentarer På Nettstedet: