Smarte og enkle måter å gjøre din mest minneverdige fest på sesongen.

Feriefester er vanskelige. På den ene siden har du et ferdig tema rundt som å bygge noen sammenkomst, stor eller liten. På den annen side konkurrerer du nok uvitende mot en rekke andre invitasjoner dine venner og familie har mottatt fra andre verter, noe som betyr at festligheter kan sammenlignes med andre.

For å sikre maksimal ferievåkenhet, er det noen tips som vil gjøre ferien din til å skille seg ut fra pakken - ingen magiske hjelpeløverer er nødvendige.

Fair advarsel: Hvis du kaster et virkelig fantastisk feriefest, kan dine gjester kreve at du gjør det til en årlig tradisjon.

Bilde via Everydayhomeblog.com

1. Juletre, uten treet

I stedet for å investere i et dyrt levende tre, finn en stor, tørket tregrene og spray-maling den hvit eller sølv. Plasser den i en vase eller en pyntet bøtte, dekorér den med lys eller kuler, eller la det skille seg ut med glitter, som denne Momtastic bloggeren demonstrerer. Ikke i naturen? Du kan også oppsikre deg med en ødelagt paraply med lys.

2. Tranebær flyter

Disse solide røde fruktene virker som de var designet for ferieinnredning. Float noen i en mason krukke rundt lys for et imponerende (og billig) midtpunkt som det.

3. Voksne ballonger

Dette tipset kommer faktisk fra noen som gjorde det for hennes pjokkfest, men jeg tror det har en sofistikert, luften. Fyll klare ballonger med glitter før du blåser dem og voila! Festlige glitrende baller.

Bilde via Martysmusings.net

4. Potpourri er fortsatt en ting

Jeg trodde det var reservert for mødre bad, men det viser seg at du umiddelbart kan få folk til å føle seg koselig og fornøyd med en hjemmelaget serie av ting. Høytiden reduserer sjansene dine til å glede alle dine gjesters sanser om vinteren.

5. "Julen" er i luften

Selv om du har valgt å hoppe over treet, eller ikke feire ferien, kan du fortsatt få den nydelige furu-duften med essensielle oljer. Sett inn noen dråper på en bolle full av pinjekegler for en naturlig duftdiffusor.

Bilde via Lovecreatecelebrate.com

6. Gjør din egen varm sjokoladebar

Fikseringene for varm sjokolade er iboende vakre, og du kan opp med ante med søte etiketter. (Følelse overbærende? Ikke glem de voksne drikkens tillegg også.)

7. Punch uten slag

Grunnen til at folk tradisjonelt serverer slag på fester er at de ikke trenger å bekymre seg for å blande individuelle drinker. Du kan holde bekvemmeligheten, men avgi det sykefulle søtsortet med en god drikkeoppskrift, som Wolfgang Pucks krydret Apple Cider. Eller gi gjestene både ingredienser og instruksjoner for å lage en behagelig, enkel drink som denne hvite porten og tonicoppskriften.

8. Hatt i hånden

Festhatter gjør fantastiske forrettskegler. Du kan komme unna med alle slags butikkpakker hvis de presenteres klokt.

9. Ikke yo mamas kjøttboller

Så igjen kan du late som om du fikk denne oppskriften på oransje-glaserte kjøttboller laget i en langsom komfyr fra det gamle landet og slaved over dem hele dagen for dine gjester.

10. Spiselig santa

Vi la merke til hvor mye julemannens hatt likte jordbær til vi så denne søte oppskriften ... og dette mye lettere.

Bilde via Brit + Co

11. Feriekort stasjon

Foto booths med dumme rekvisitter er alle raseri på bryllup i disse dager, men de er like morsomme på en ferie fest. Sett opp et bakteppe, rekvisitter og en utskriftstasjon for dine gjester, og la dem lage sine egne kort for å gi til andre.

12. Grown-up dreidel

Disse gutta hadde geni-ideen om å kombinere dreidel-spillet med Texas Hold'em. Spillere av alle trosbekjennelser (vel, kanskje begrenset til de som er ok med gambling) kan nyte det.

13. Hvite elefant ornamenter

For en annen to-i-ett-aktivitet, må alle dine gjester lage eller ta med feriepynt og holde en hvit elefantutveksling (ellers kjent som en Yankee-bytte). Det er en morsom isbryter og sikrer at alle vil gå hjem med en tjeneste og huske din fantastiske fest.

Har du en favoritt ferie hosting triks? Ikke vær en Scrooge - dele den med oss!

Kommentarer På Nettstedet: