En liste over søte og klare tips for en lettere Tyrkia-dag!

Vi var under inntrykk av at Thanksgiving skulle feire en samarbeidsfest som ble delt av indianere og pilegrimer. På en eller annen måte har det blitt en høytrykksutfordring for å vise hvor godt vi lagrer utførlige retter som vi aldri gjør andre årstider.

Slappe av. Hvis du er vert for dette året - spesielt hvis dette er første gang - trenger du ikke å gå Toppkokk for å gjøre dine gjester lykkelige. Faktisk mistenker vi at hvis du følger noen av disse tipsene nedenfor, kan du finne deg selv om det er så enkelt at alt viste seg. Bare ikke glem å takke blogosfæren!

1. Lag en liste, sjekk den to ganger

"Barefoot Contessa" Ina Garten foreslår at du ser på alle oppskrifter på forhånd, skriver ut handlekurven din i rekkefølge av butikkganger, og handler for alle, men noen forgjengelige uker i forveien. Fordi - ekte snakk - supermarkeder dagen før Thanksgiving vil ta mange år av livet ditt. (Bruk også denne praktiske guiden for hvor mye mat du skal gjøre per gjest.)

2. Fjern kjøleskapet

(Bilde via Cooking Channel)

For å få mer plass i kjøleskapet, samle alle krydder du ikke skal bruke og lagre dem i en kjøler med ispakker.

3. Oppvaskmaskin: En kjærlighetshistorie, del 1

(Bilde via WikiHow)

Hvis skrubbe poteter gjør at du føler deg som om du er en andre krig i andre verdenskrig, laster du de sprutene opp i oppvaskmaskinen og kjører den. (Bare bruk ikke vaskemiddel.)

4. Tørrøkt løkhakk, ingen vits

Tygge tyggegummi mens du hugger løk for å minimere tårene. Dette er en ekte ting; Vi har prøvd og det har forandret liv.

5. Klipp og lagre

(Bilde via flimmer / Calliope)

Hvis du vil ha alle veggene dine en dag i forveien, bruk denne oppbevaringsveiledningen for å holde dem friske.

6. Muffin din stuffing

(Bilde via Amazon.com)

Hvis du forbereder fylling og matlaging i kalkun er for gammel skole (eller usikre) for deg, bake den i muffinspiker en dag i forveien. Bonus: Søt presentasjon!

7. Crockpot potetmos

(Bilde via lecremedelacrumb.com)

Vask, koke, peel, mos, season, bake - det er omtrent fire for mange trinn. Denne tregere-oppskriften tar litt lenger tid enn den tradisjonelle metoden, men albuefett fra din side er over i løpet av minutter.

8. Oppvaskmaskin: En kjærlighetshistorie, del 2

Brann opp oppvaskmaskinen til dampgrønnsaker. Faktisk, siden oppvaskmaskiner bruker massevis av vann, sørg for at veggene dine er i en tett lukket beholder og damp dem mens du faktisk vasker denne gangen. (Hvis du føler deg vanvittig eksperimentell, kan du poke kalkunen i oppvaskmaskinen som disse folkene gjorde.)

9. Spatchcock den kalkun

(Bilde via Flickr / Galant)

Presset for tiden? Slip det bildet av hele fuglen og del saken i halv (aka "spatchcock") før du steker det, noe som vil redusere koketiden din med timer. Du kan også bare kjøpe en gjeng med bein, bryst og lår for å steke i stykker, etter Ted Allens "dekonstruerte" oppskrift. Du kommer til å kutte det uansett!

10. Kok den stillefrosne kalkunen

(Bilde via Flickr / p_x_g)

Krisvarsling: Tyrkia er fortsatt frossen. Dette er ting av mange en veldig spesiell Thanksgiving TV-episode, men ikke bekymre deg. Det er en faktisk vitenskapelig testet måte at du kan holde fuglen rett i ovnen frossen.

11. Bottoms up: investere i drikke etiketter

(Bilde via alwaysorderdessert.com)

Ignorer alle de Pinterest-innleggene om vakre Thanksgiving-bord. Det er maten som betyr noe. I stedet for nøye tilpassede stedinnstillinger, elsker vi dette trikset med å male vinglass med tavlefarge og merke hvert glass med gjestenes navn. I tillegg, ved å begrense antall briller vil hver bruk av gjestene redusere oppvask senere.

12. Oppvaskmaskin: en kjærlighetshistorie, del 3

(Bilde via Flickr / 31333486 @ N00)

Uten tvil bør du la gjestene hjelpe deg med å vaske opp når det er over. En Kitchn-leser foreslår merking av skuffer og skap (flyttbar washi tape fungerer bra) på forhånd, så dine hjelpere vil vite hvor du skal sette alt bort.

13. Ring de varme linjene

Hvis alt annet mislykkes, er det en praktisk liste over alle stedene som venter på ditt Tyrkia-dag-freakout-anrop.

Kommentarer På Nettstedet: