Du har funnet drømmehuset ditt; her er det du trenger for å gjøre det enda drømmerei.

Du kan være Internettets savveste eiendomsstalker og tilbringe timer poring over saftig hjemmedesign på Pinterest og Houzz. Du kan til og med være heldig nok til å flytte inn i et middelalders moderne hus i San Diego eller et statelig hjem i Charleston, SC, i det virkelige liv.

Men når du har kjøpt drømmehuset ditt, flyttet inn, og er klar, gjør visjonskortet til virkelighet, kan det være vanskelig å bestemme når du skal spenne på nyttige, men noe unødvendige ting. Vi er her for å hjelpe deg med å utnytte din luksuriøse nye pute med alle Ikke sant fine ting.

Kok opp et gourmetkjøkken

Vitamix. Mine damer og herrer, hvis du aldri har trodd at et kjøkkenapparat kan forandre livet ditt, har du aldri møtt en Vitamix. Cadillacen av blandere blander ikke bare smoothies, sauser og purees til perfeksjon, den opererer også med så høy hastighet, du kan også lage suppe. Som i varmt suppe.

Vindekanter / luftfilter. Sjansene er at du vil være vert for en innflytelse før heller enn senere, så det kan være en rask brannvinnings aldring. Utstyr baren din med en karaffel for å glatte ut de tette røde, perfekt for å sippe under grand tour - bare ikke på den hvite teppet!

Elektrisk trykkoker. I ditt nye kjøkken vil du ha sofistikert utstyr som passer inn i en travel, helsebevisst livsstil. Skriv inn den elektriske trykkkokeren. Få alle de gode greiene tilberedt i halv tid (bokstavelig talt), fra havregryn til svarte bønner til kyllingsuppe.

Drøm opp en roms oase

Luftrenser. Velg en supersleek contraption som en fra Dyson som ser elegant ut mens du jobber hardt. Vakuummaskinen hevder at dette husholdningsverktøyet "fjerner 99,95% av potensielt skadelige ultrafine partikler så små som 0,1 mikron", slik at du kan puste lett i ditt stilige rom.

Lydmaskin. Du har nok brukt tid på å undersøke og velge en toppmadras, men hvis du er våknet opp på morgenen av søppelbåten din, er det alt for ingenting. Sørg for god natts søvn med en beroligende lydmaskin. Nyere modeller har et bredt spekter av skarpe, naturlig lydende toner - og ser flott ut på et nattbord.

Nye puter. Den gjennomsnittlige voksen bruker en tredjedel av sitt liv som sover, noe som gir en god pute avgjørende for å maksimere ditt velvære. Ikke skimp på disse uønskede produktiviteten og spinal helsekraft spillere. Velg riktig type for søvnposisjon og eventuelle symptomer som kommer i vei for din avslappende søvn.

Jazz opp på badet

Håndklevarmer. Du installerte ikke en topp-av-fem-hode, nedfallsdampdusj bare for å gå ut og pakke inn i et frigid håndkle. Få en ekstra dose med ren bortskjemthet i drømmebadet ditt ved å varme badearket på et diskret oppvarmet rack.

Dusj TV / musikk. Invester i en vanntett TV, og aldri tilbringe et øyeblikk uten forbindelse. Den praktiske plasseringen av alle dine nyheter og underholdning vil trolig være en spillveksler.

Skal opp. Himmelen er praktisk talt grensen når det gjelder hvordan du veier inn. Noen kan velge å plassere denne enheten i hjemmegymnastikken, men på en eller annen måte kan du spore statistikk som kroppsfettprosent, veksling og veiing - med Wi-Fi-kompatibilitet i noen tilfeller - akkurat der for dine føtter.

Lukk opp vasken

Hyggelig vaskemiddel. Hvis du bruker tid og penger til å bygge en morder garderobe, er det bare logisk at du behandler de klærne akkurat når de er i vasken. Hopp over de store boksene og gå til Saks i stedet, hvor du kan ta en flaske Le Labo og The Laundress Rose, som blander det beste vaskemiddelet med ultrarich parfyme.

Klærestativ. Stylister sverger ved en god klærstativ, så hvorfor ikke behandle dine bladverdige tråder til samme lagringsplass og skjerm? Noe solid og mobil - for å kartlegge rundt ditt ekspansive skap - vil vise seg en uvurderlig garderobe tillegg.

Jern / plagget damper. Igjen, dra nytte av et knockout-antrekk tapt hvis det strykes med noe mindre enn det beste. Rowenta regler roost, med mange dyktige modeller fra Singer og Black & Decker kommer inn som løpere.

Chic opp i stuen

Kaffebordbøker. Ingenting bringer ut den fine overflaten og glatte linjer av et godt salongbord som stabler av sofistikerte bøker plassert på toppen. Tenk på hva du liker å se på hver dag, og det er bundet til å være bundet i en overdimensjonert tome for bordplaten din.

Bonsai tre. Eksperter sier å legge til grønt på rommet ditt gjør deg lykkeligere, og det puster livlig til ethvert rom. Et intrikat bonsai-tre vil samsvare med fin innredning i en hvilken som helst setting, noe som gir et element av økologisk, kunstig intrig til hvert hjørne.

Et søtt lydsystem. Lydsporet til rommet ditt er viktig. Velg et system som Sonos, hvis komponenter blandes sømløst i et velutstyrt rom. I tillegg gjør Wi-Fi-operasjonen at du setter opp lyden en cinch.

Kommentarer På Nettstedet: