Du vil ha en karriere du elsker, ikke sant?

En som er interessant, utfordrende, økonomisk givende, og det gjør alle dine venner til å si, "Damn, hvordan har du landet den jobben?"

Alle ønsker den slags karriere, men de fleste bosetter seg for en rekke jobber.

Hvorfor skjer dette?

I dag vil jeg introdusere deg til to vanlige, men sjelden diskuterte "feller" som dreper mest karrierehåp, slik at du kan komme forbi dem og velge en karriere som passer for deg.

Fell # 1 - Følg din lidenskap

Innledende høyttalere, karriere "eksperter", og foreldre kaster rundt "følg din lidenskap" råd hele tiden. Det er ikke rart at folk tror at hvis du ikke følger din lidenskap, blir du på en eller annen måte feil.

Men hva skal du gjøre hvis du ikke vet hva din lidenskap er?

Skal du bare sitte og tenke deg inn i den? Ta en karrierequiz som spytter ut en liste over jobber du burde være lidenskapelig om?

Drepe meg nå.

Jeg blir så sint når jeg leser det meste av karriereadministrasjonen der ute, fordi det er uspesifikt i beste fall, og blatant feil i verste fall. (Ikke tro meg, sjekk ut det verste karriereveiledningen noensinne.)

Alle av oss ønsker å finne arbeid vi elsker å gjøre, og deretter få betalt for det, men vår lidenskap kommer ikke bare til å falle fra himmelen - vi må forfølge det.

I denne videoen forklarer jeg at jeg tar på lidenskap. Vær nøye med 2:22 hvor jeg forklarer hvor de fleste går galt når de tenker på lidenskap og hvordan du kan ta en annen tilnærming.

Du vil bli mye bedre hvis du bruker tid på å bli god til noe. Når det skjer, er det sannsynlig at lidenskapen vil følge.

Ok, nå som du har slått av behovet for å finne ut hva din lidenskap er, er det på tide å ta en titt på noen av tankene som kan komme i veien.

Trap # 2 - Tenker du trenger spesifikke legitimasjon for å ha en karriere du elsker

I løpet av de siste 11 årene har jeg lært hundretusener av mennesker hvordan man sparer penger, tjener penger og automatiserer sin økonomi. Og jeg er ikke en sertifisert finansiell planlegger eller CPA.

Jeg har også hjulpet tusenvis av mennesker som mangler "riktig" legitimasjon og erfaring, finn deres Dream Job, og jeg har aldri tatt en karriereveiledning eller karrierecoaching klasse i mitt liv.

Ja, noen ganger legitimasjon spiller ingen rolle. Hvis du vil være en kardiotorisk kirurg, kan du bedre få noen initialer ved siden av navnet ditt, men det er mange mennesker som har nådd toppen av deres felt uten å hente opp en liste over tradisjonelle legitimasjoner og erfaringer.

Så, hva skiller dem som beveger seg frem til tross for deres antatte mangel på legitimasjon og de som bare krysser fingrene og håper den perfekte karrieren lander i fanget deres?

Tankesett.

Når det gjelder å gå etter noe som føles litt utenfor rekkevidde, holder våre usynlige skript oss tilbake.

Velg en karriere. Du vil ofte høre folk gi opp før de selv starter med linjer som:

  • "Jeg gikk ikke til en Ivy League-skole, så jeg får aldri intervju i selskapet jeg vil jobbe for."
  • "Jeg jobber veldig hardt, så jeg bør få flere muligheter. Det bør ikke være så vanskelig å bli lagt merke til. "
  • "Jeg kjenner ikke de riktige menneskene."
  • "Jeg har ikke de riktige legitimasjonene, så jeg får aldri jobb i mitt valgfelt."

Høres kjent ut?

Usynlige skript holder deg fast og hindrer deg i å ha en karriere du elsker. Derfor identifiserer og slår de smarteste menneskene uaktsomt sine usynlige skript. Andre lar sine skript kontrollere dem.

Her er en enkel måte å begynne å befri deg fra skriptene: Foreløpig er du allerede perfekt.

Foreløp deg at du allerede har de "riktige" legitimasjonene og de "riktige" opplevelsene for karrierebanen du ønsker å forfølge.

Hvis dette var tilfelle, hvordan ville du få tilgang til jobbsøkningen din annerledes?

  • "Jeg vil be om et møte med en toppspiller."
  • "Jeg ville nettverket mer aggressivt."
  • "Jeg vil søke jobben jeg virkelig vil ha og fortell dem nøyaktig hvordan jeg vil endre selskapet i den rollen."

Nei, det kan ikke hende du er perfekt, men det betyr ikke at du ikke kan gjøre alt som er nevnt ovenfor. Det er morsomt hvor klare folk får de beste skrittene å ta når de blir kvitt barrierene og bare late som de er allerede perfekte.

Når du opptrer som om du allerede er perfekt, slutter du å fokusere på hva du tror du mangler og begynner å bevege deg mot karrieren du vil ha.

Velge en karriere du vil elske

Nå som du har unngått de to nøkkelfeltene som dreper mest karriere, er det på tide å faktisk velge din karriere - og jeg har en spesiell bonus for deg i dag som gjør det veldig enkelt for deg.

Registrer deg nedenfor og få øyeblikkelig tilgang til min 46-minutters video, 80/20 Guide til å finne din drømjobb. Jeg drar i dybden om hvordan du finner drømmejobben din og deler detaljerte strategier, tankegang og historier om hvordan å kortslutte prosessen som så mange mennesker sliter bort tid på.

Kommentarer På Nettstedet: