Jeg har veldig sterk syn på foreldre. Jeg vet, jeg vet ... dette er akkurat det folk ønsker å høre fra en ikke-forelder.

Og likevel - IDGAF!

Jeg skammer meg ikke over for å si at foreldrene mine gjorde en fantastisk jobb som økte oss. Og jeg hadde det unike perspektivet på å bli reist med indiske verdier i amerikansk kultur.

Fra å snakke med millioner av mennesker som ønsker å forandre sine liv, har jeg begynt å tenke på hvordan jeg skal bruke disse innsiktene til foreldre en dag.

Her er 2 ting jeg skal lære mine fremtidige barn:

1. PERSEVERANCE: HVORDAN FØLGES DEG

Dette er en av de TOP 5-PROBLEMENE som folk emailer meg om. Det er uvirkelig hvor mange mennesker bare bare ikke følger gjennom på noe de starter. Og de kjenner det og hater seg for det.

Jeg har folk som emailer meg, forteller meg hvor slitne de er av å starte noe og aldri følge gjennom. I DEN SAMME EMAIL, lover de å "endelig få det sammen", så jeg utfordrer dem med et veldig lite skritt og forteller dem å sende meg tilbake på nøyaktig 3 dager.

Jeg hører aldri fra dem igjen.

Jeg har snakket med tusenvis av disse menneskene. Når de faktisk svarer, er mønstrene identiske:

  • De var klare som barn. De prøvde ikke veldig hardt på skolen og gjorde det bra
  • Foreldre komplimenterte dem for hvor smart / bra de var
  • Når de møtte virkelige utfordringer (vanligvis akademikere på college-nivå og mangel på struktur i den virkelige verden), begynte de å mislykkes
  • Etter å ha aldri mislyktes før og bygget klare ferdigheter, panikket de, ble sittende fast, og her er de

Du kan finne sine historier her: Hvordan slutter jeg å bli så doven lat? (Tweet Dette)

Disse menneskene forklarte at de pleide å elske hvor mye "frihet" deres foreldre ga dem, men de ønsker nå at foreldrene hadde presset dem og tvunget dem til å lære ferdighetene i disiplin.

Det er derfor jeg ler når folk forteller meg at alt jeg vil ha for barna mine, er at de skal være lykkelige. Barn får gledelig å spise 5 poser med Skittles. Det betyr ikke at du gir det til dem.

2. Sunn matvaner

Da jeg snakket med folk om deres spisevaner, fortalte et sjokkerende høyt tall at hvert måltid er "som å kjempe med en demon" (ekte ord fra en leser).

De krever sukker, sjetonger eller søtsaker. Å sette seg ned for å spise er som å kjempe en kamp hver dag ... for hele livet.

I min erfaring, hvis du ikke får dette rett fra tidlig, er du inne for en levetid på tøffe utfordringer.

Og når du prøver å få en person til å stå opp til et helt næringsmiddelkompleks som er konstruert for å få deg avhengig av mat, er det ingen overraskelse at de fleste amerikanere er overvektige. Det er heller ikke overraskende at vi har dårlig energi, sover dårlig, og (til mitt tidligere punkt om å bygge ferdighetene i disiplin), ser vi etter raske løsninger.

Det er enda mer frustrerende at folk nå bruker ord som "genetikk" og "metabolisme" for å rettferdiggjøre deres dårlige spisevaner.

Det fantastiske er at hvis du lager gode matvaner fra tidlig, forsvinner alt dette bare. Det var et helt utrolig innlegg som heter "Tynne kvinner, hvor mye innsats legger du inn for å holde deg i den vekten?"

Les kommentarene og legg merke til at de som er tynne, ikke ser det som "innsats" (automatiske vaner) mens andre ser det som et utrolig slag.

Jeg vil alltid vite hva andre mennesker - som psykologer, leger, professorer og administrerende direktører - vil lære barna sine. Så disse er to av mine. Du kan være enig eller uenig, men jeg trodde det ville være interessant å dele.

Gi meg beskjed om hva du planlegger å lære dine fremtidige barn en dag. Gå igjen en kommentar nedenfor. Jeg er nysgjerrig.

Kommentarer På Nettstedet: