Partner Center Finn en megler

Oppdatert fra den opprinnelige innleggingen den 08-30-2011

Det kan sies at forex trading er et av de mest utfordrende markedene for å mestre. Som et vilt dyr som er våken 24 timer i døgnet, kan det være en liten bit irrasjonell og skarp

. Og med den minste agitasjon, kan dette dyret uforutsigbart gå fra fililt til flyktig og tilbake igjen på et øyeblikk.

Gitt at vi er i ukjente farvann i form av et flyktig miljø og hidtil usete hendelser, ser det ut til at denne økende usikkerheten bare vil gjøre dyret så mye mer voldsomt. Som global økonomi står overfor muligheten for å bremse ned igjen, og som politiske ledere sliter med hverandre for å løse konflikt, hva kan vi gjøre for å hindre at usikkerhet frarør oss med frykt?

Etter min erfaring krever det usikkerhet og å komme forbi min frykt for to enkle ting:

1. Godkjenning

Ingen kunne ha sagt det enklere enn da Ray Dalio (grunnlegger av Bridgewater Associates, en av verdens største og topprankede hedgefond) en gang skrev i forbindelse med markedsspekulasjonen at "uansett hvor hardt du jobber, kan du Fortsatt være feil. "Med sin 35+ års erfaring i markedene og arbeider med noen av de beste menneskene og handelsverktøyene, vitner han fortsatt om at det ikke er noen perfekt pille eller hellig gral for handel og investering.

Hvis du har det i tankene dine at dine analyseferdigheter vil være så gode, eller at du finner den perfekte matematiske formelen for å bygge en feilfri handelsrekord, gjett igjen! Virkeligheten er at med mindre du kan se inn i fremtiden, vil du ikke kunne forutse hvert markedskryss, eller ditt mech-system vil ikke være i stand til å faktorere i alle tenkelige variabler. Ja, du vil miste handler, og hvis du ikke kan internalisere prinsippet om at uansett hva du gjør, vil du aldri vite alt som er rundt hjørnet, så vil du fortsette å være blind for hva som virkelig skjer og ikke klarer å tilpasse seg de stadig skiftende forholdene.

Nå er alle forskjellige, så katalysatoren for et paradigmeskifte til aksept kan komme på forskjellige øyeblikk for hver enkelt av oss. Men du kan satse på at det vanligvis ikke kommer før etter mange handler og erfaring ...

2. Fremstilling

Det andre trinnet for å redusere risikoen for det ukjente er å være forberedt. Alvorlig virksomhet krever seriøs planlegging. For eksempel, ville en lege bare si: "Vel, jeg tror du har et dårlig hjerte. Jeg skal bare kutte og pusse litt for å se hva jeg kan finne. Bare legg deg tilbake, slapp av og ikke bekymre deg. Jeg har gjort dette en million ganger ... "Hvis docen liker søksmål, kan han foreslå handlingsplanen. Men realiteten er at selv en lege med mange års erfaring vil utføre mange tester og deretter om nødvendig utarbeide et team av høyt kvalifiserte fagfolk til å utføre åpen hjerteoperasjon og være klar for eventuelle uforutsette komplikasjoner som kan oppstå.

Som kirurgi er handel alvorlig virksomhet. Og mens uforutsigbare faktorer alltid vil være til stede, kan usikkerheten bli betydelig redusert gjennom riktig forberedelse. Når du tar deg tid til å studere og kontrollere hva du kan (for eksempel å være oppmerksom på følelser og kommende nyheter, vurderer alle mulige markedsreaksjoner, kontroller ditt maksimale tap med stopp) reduserer mye av usikkerheten, fordi du har identifisert og planlagt for det verste case "-scenario. Og hvis du allerede vet utfallet av din handel, uansett om markedet går opp, ned eller sidelengs, hvordan kan du da være redd?

Aksept og forberedelse høres ut som ingen brainer løsninger for å overvinne følelsene som er opprettet ved å møte det ukjente, men selvfølgelig er det lettere sagt enn gjort. Den førstnevnte kan gå imot et trossystem som allerede er dypt internisert i oss alle: det er en logisk grunn til alt. Derfor tenker vi: "Hvis jeg jobber hardt og finner årsakene som flyttet markedet, kan jeg bruke det som en kant." Som jeg er sikker på at du allerede har opplevd, kan markedene være ulogiske og være ulogiske lenger enn du kan forbli løsemiddel.

Den andre løsningen, forberedelsen, bare flat ut krever arbeid. Som en kokk som våkner klokken 4 om å prep for en lang dag i restauranten, må du bare sette inn diagrammet tid, økonomisk lesing og / eller system forskning og testing for å være forberedt for hva markedet vil kaste på deg- dag inn og dag ut.

Men vær ikke bekymret, hvis du overlever i dette spillet lenge nok, vil usikkerhet bli overvunnet gjennom ren erfaring. Bare hold hodet ditt når du tar en hit, fokus på å utvikle gode handelsvaner (ikke fortjeneste), og snart nok vil du si, "Usikkerhet? Hvilken usikkerhet? "

Kommentarer På Nettstedet: