Forhåpentligvis suget den fengende tittelen deg inn. Vi har tidligere dekket hvilket backpackingutstyr du skal kjøpe, hva mat og klær du skal ta med, og hvordan du skal trene til backpacking. Alt dette er bra og nødvendig, men det forbereder deg ikke akkurat på noen av situasjonene du møter mens du er ute på stien. Her er 20 av de beste backpacking tipsene og leksjonene som jeg har lært av personlig erfaring og eksperter.

Backpacking Food Tips

1. Ikke la mat være borte. Dyr vil finne det, og du vil skape problemer for fremtidige backpackere som de blir mer interessert i menneskelig mat og aktivitet. Vær bevisst på hvordan du påvirker andre.

2. Lagre alt riktig. Noe duftende, inkludert leppebalsam, tannkrem, deodorant og tannbørsten din trenger spesiell lagringsvurdering. Jeg har sett tre forskjellige typer backcountry dyr avskrekkende systemer. Noen parker har en stor metallstamme som du kan lagre disse materialene inn. Andre har et trissystem for å trekke opp posen. Et tredje system består av en stang som du reiser og henger ryggsekken på. Om natten er dette her hvor alle duftende produkter og mat skal gå. Disse dyrevernsystemene er også et sterkt incitament til å bo på utpekte campingplasser.

3. Hold critters ute av maten din. Tenk maten er trygg 20 fot i luften? Jeg gjorde det også. Det var, til jeg våknet opp, trakk min pose ned til frokost, og la merke til et hull i den. En gnager hadde spist et hull i posen min for å komme seg til mat. Jeg vet ikke hvordan den lille critter spiste alt som han gjorde, men han skjønte virkelig på maten min for turen. Lærdom: lagre maten i en stålmaskepose eller annen dyrebestandig beholder.

4. Hold matavfallet under kontroll. Pakke alle dine måltider i ziplock-poser. På den måten, når du er ferdig, kan du legge alt avfall i dem. Dette holder ting rent og enkelt og kutter ned på dufter som kan hentes av dyr.

5. Kok maten minst 100 meter nedover fra teltet ditt. Ellers kan du være oppmuntrende dyr å snike rundt teltet ditt om natten fordi teltet ditt vil lukte som maten du kokte.

Backpacking Vanntips

6. Har nok vann, men ikke for mye. Planlegg ruter slik at du vil krysse vann minst en gang per dag. Hvis du ikke har tilgang til vannpåfylt flekker, må du bære mye av det med deg. Vann veier tonn og jo mindre du trenger å bære, jo bedre.

7. Samle vann fra flytende vannkilder. Få vann fra flytende kilder - en bekk, elv, vår eller innsjø. Dette bidrar til å forhindre at vann samles nær en bakteriell kilde som et dødt dyr.

8. Steriliser alltid vannet ditt. Filter ditt vann, koke det, eller begge deler.

Backpacking med bjørn

9. Hvis du går gjennom tykk børste, gjør mye støy. Disse skremmene bære seg av. De ønsker ikke å løpe inn i deg, og du vil ikke skremme dem uten advarsel.

10. Hvis du møter en svart bjørn, vær rolig og ikke true dem. Tilbake vekk sakte, mens du vender mot bjørnen. Ikke slå, og hva du gjør, ikke løp. Hvis du støter på en grizzly, sakte du deg bort og ikke gjør øyekontakt.

11. Spill død (eller slåss)! Hvis i varierende sjeldne tilfeller at du blir angrepet av en grizzlybjørn, dekker hodet, ruller inn i en ball og spilles død. Du vil ikke være i stand til å kjempe mot en grizzly og vinne. Grizzlies kjeder seg lett. Hvis du blir angrepet av en svart bjørn, slå tilbake, slipp litt mat og kom deg ut av det. Jeg tror du er mer sannsynlig å bli rammet av lyn, men likevel er det godt å vite hva du skal gjøre i den usannsynlige hendelsen.

12. Ikke vær redd for bjørnene, men absolutt være bevisst om du er i bjørnland. Avhengig av hvor du går, kan du komme inn i bjørner. Jeg har sett dem, hørt dem om natten, og av og til lukte dem i nærheten. I begynnelsen kan det psyke deg litt ut. Men husk, de er mer redd for deg enn du er av dem og vil unngå kontakt. Vær oppmerksom på omgivelsene dine, men ikke freak out.

Vandringstips

13. Hold føttene tørre. Våte føtter fører til mer friksjon og potensielle blærer. Ha alltid et ekstra par tørre sokker med deg.

14. Hold vekten på hoftene dine. Ekte backpacking-pakker har et vektbelte for hoftene dine. Du vil ha størstedelen av vekten du bærer for å bosette deg der og på skuldrene dine.

15. Gå lett på knærne. Hvis du gjør mye nedoverbakkevandring som følge av store høydeendringer, kan knærne dine virkelig bli misbrukt. Vurder å bruke trekking poler eller en stokk for å dele vekten på bena.

16. Vær forsiktig med blærer. Adresse blisters så snart de begynner å utvikle seg. En mindre irritasjon kan raskt bli mye verre og ødelegge hele turen din. Bruk alltid blisterputer med deg.

Navigasjonstips

17. Vær alltid mappin '. Ha alltid et kart over hvor du går. Annet enn å åpenbart bidra til å holde deg på sporet, kan kartene hjelpe deg med å finne ut hvor du er på bestemte tider av dagen og planlegge ut hvor du trenger å komme til.

18. Få en gammelskolekompass. Bær et tradisjonelt magnetisk kompass. En medarbeider fortalte meg nylig at han endte opp med å vandre 15 miles ut av veien, fordi hans iPhone-kompassapp var ubrukelig da telefonbatteriet døde på ham. Ikke stol på teknologi når du er i skogen.

19. Bli satt når du er tapt. Hvis du er vesentlig tapt, kom til et synlig område der du kan sende røyk eller andre signaler og ikke flytte. Når du prøver å finne deg ut av trøbbel, blir du vanligvis mer fortapt.

Og endelig…

20. ha det gøy! Det kan virke hardt og som mye arbeid første gang, men når du kommer deg ut, nyt ensomhet, eventyr og utfordring som naturen gir!

Backpacking Diskusjon:

  • Hvilke backpacking tips må du dele?
  • Hva er din morsomste eller sprøste backpacking-historien?

Kommentarer På Nettstedet: