2010 Roth IRA Konverteringer: Hvorfor dette året er spesielt

Roth IRA konverteringer i 2010 er av spesiell betydning på grunn av enkelte unike skatteforhold og regelendringer. Hvis du har vurdert å gjøre en Roth IRA-konvertering fra en tradisjonell IRA, og har bekymret for skatteimplikasjonene, eller ikke har vært i stand til å bidra til en Roth i årets fortid på grunn av høye inntektsnivåer, vil du være nøye .

Det er en stor skatteregel knyttet til konverteringer som bare finner sted i 2010, og andre som er nye i år, som gjør det til et spesielt år for en konvertering. Før du kommer inn i hvorfor 2010 er så viktig, la oss først dekke hva en Roth IRA-konvertering er, og hvorfor du kanskje vil vurdere det i utgangspunktet.

Hva er en Roth IRA-konvertering?

En Roth IRA-konvertering er faktisk en overgang fra en tradisjonell IRA til en Roth IRA etter skatt. Roth IRA er et attraktivt investeringsbil, fordi alle inntekter er skattefrie ved tilbaketrekking i pensjon. Mange store fortaler for Roth IRAs talsmann for dem fordi de tror at skattesatsene vil øke i de kommende årene, og hvis du forventer at din skattekonsoll i pensjon vil bli høyere enn den er nå, kan det også gi god mening å konvertere, fordi du ikke har å betale fremtidige skatter i pensjon på Roth IRAs.

Ulempen: Skatteansvar nå

Ulempen ved å konvertere fra en tradisjonell IRA til en Roth IRA er at du må betale skatt på konverteringsbeløpet når du foretar konverteringen. Du er beskattet uansett hvor skattesatsen er for det året. Fordi du ikke betalte skatter på forhånd med den tradisjonelle IRA, betaler du skatt på beløpet som kommer til din Roth (som du ville ha gjort i utgangspunktet hadde du opprinnelig bidratt til din Roth).

Hvis du ikke har betydelige besparelser på hånden umiddelbart, kan dette være en stor hindrende faktor som kan føre til at du sjener bort fra en konvertering helt. Det er vanligvis lurt å spare på forhånd, slik at du har nok penger til å betale for konverteringsskatten. Nå, la oss komme inn på hvorfor 2010 er et stort år for Roth-konverteringer.

De tre Big Roth IRA konverteringsendringene i 2010

1. Roth IRA Omregningsbegrensninger for inntektsgrense fjernet

Før 2010 kunne du ikke konvertere fra en tradisjonell IRA til en Roth IRA hvis din endrede bruttojusterte inntekt (magi) oversteg $ 100.000. I 2010 (og utover) er denne regelen eliminert.

2. High Income Earners kan nå unngå Roth IRA inntektsgrenser

Roth IRA-bidrag har inntektsgrenser. Dette forhindrer høy lønnstakere i å kunne bidra til Roth IRAs. Imidlertid kan de samme høye inntektene med tradisjonelle IRAs nå komme inn i Roth IRAs gjennom bakdøren via den ovennevnte $ 100 000 konverteringsinntektsgrensebegrensningen som blir fjernet.

Disse omformerne vil imidlertid ikke kunne bidra med nye midler direkte til en Roth IRA. De må flytte midler over via en konvertering i et hvilket som helst år som de vil sette midler inn i en Roth IRA.

3. Spre ut din skatteansvar over 2011 og 2012

Unik bare til 2010-konverteringer, du kan velge mellom å betale skatt på dine konverterte dollar på din 2010-avkastning, eller spre utbetalingen i 2011 og 2012 (50% på hvert års selvangivelse). På denne måten, hvis du ikke har besparelsene umiddelbart, eller du ikke vil tømme dine nødsparinger, kan du spre skatteforpliktelsen til 2011 og 2012. I andre år (inkludert å starte igjen i 2011) har du å kreve konverteringsbeløpet som ordinær inntekt for det skatteåret.

Legg merke til at det anbefales at du betaler skatteforpliktelsen med lagrede ikke-pensjonsdollar mot å trekke penger fra din IRA, hvilken slags beseirer poenget med konverteringen i utgangspunktet.

Ting å notere på IRA-konverteringer:

  • Se nøye over dette trekket før du gjør det. Hvis du tenker på å gjøre en konvertering, er det en av disse tider at det kan lønne seg å snakke med en CPA, CFP eller annen sertifisert profesjonell. Det kan være en rekke situasjoner der å gjøre en konvertering ikke gir god økonomisk fornuft.
  • Konverteringsreglene gjelder også arbeidsgiverplaner som 401k.
  • Konverteringen i seg selv bør ikke koste noe, minus noen få handels- eller kontoavslutningsgebyrer. Unntatt skatter, selvfølgelig. En hvilken som helst rabattmegler, som Ally Invest (notat: Ally Invest tar ikke opp årlige avgifter).

Roth Conversion Diskusjon:

  • Har du (eller vil du) gjøre Roth IRA-konverteringen i år? Hvorfor eller hvorfor ikke?
  • Hvis du gjør konverteringen, sprer du det ut over 2011 og 2012?

Kommentarer På Nettstedet: