Når det gjelder personlige finansoppløsninger, er det vanskelig å finne en en-størrelse som passer alle mål for alle å adoptere. For å være ærlig har jeg en veldig hard tid med Nyttårs resolusjoner. Jeg blir begeistret for dem i noen uker ... da blir de langsomt tette inn i uklarheten.

Så for dette året, hvorfor fokuserer vi ikke på det vi faktisk oppnådde for 2011-året og kaste ut noen ideer for 2012.

Ser tilbake på fjoråret, jeg er mest stolt av tre prestasjoner:

  1. Jeg var i stand til å presse min personlige besparelseshastighet over 85%. Det var ikke et mål som jeg satte opp for å oppnå, men det var et produkt som kontinuerlig presset for å senke utgiftene mine og øke inntektene mine. Jeg satte meg ikke ut for å oppnå dette, men det skjedde, på grunn av mye hardt arbeid og litt flaks.
  2. Kona og jeg satte oss i posisjon økonomisk, at hun var i stand til å begynne å gå på sykepleie uten å pådra seg noen lånegjeld. Ved utgangen av 2012 vil hun oppgradere gjeldsfri, gi høyere inntekt, og starte en ny karriere med lav arbeidsledighet som hun er spent på. Vinn, vinn, vinn.
  3. Kona og jeg solgte eller donerte omtrent halvparten av våre personlige eiendeler. Vi hadde ment å bli kvitt rot i lang tid, men dette er året det endelig kom sammen. Det er fortsatt en pågående prosess, men så langt har vi gjort rundt $ 3000 ved å selge ting på nettet (Craigslist, eBay og Amazon) og gjennom et garasjesalg vi hadde om sommeren. Jeg ga også massevis av ting til veldedighet. Selv om det var lite økonomisk økonomisk (jeg gjorde økonomisk fordel), var det det personlige målet jeg var mest lidenskapelig i det siste året.

Som jeg gleder meg til 2012, er noen områder som jeg vil fokusere på, blant annet:

  • Å ha mindre av mine besparelser i kontanter: Jeg har for mye penger i kontanter, ikke tjener noen avkastning, som eroderer på grunn av inflasjon. Jeg må endre dette.
  • Optimaliser HSA og HDHP: I 2011 åpent innmeldingssesong endret jeg min helseforsikring valgfag. 2012 blir mitt første år med en HSA og HDHP. Jeg ønsker å optimalisere min medisinske utgifter og investere balansen min slik at jeg kan slå helsevesenet nirvana med 2 år. Og nå har jeg grundig jinxed meg selv, jeg ber om litt lykke på denne.
  • Vær klar hvis jeg trenger en ny bil: Min kone og jeg deler en 2000 Pontiac Grand Am. Den har 190.000 miles, brenner en kvart olje hver annen uke, og lukter som gassgasser noen ganger. Jeg vet ikke hvor mye lenger motoren vil vare. Det er på en IV nå. Jeg har forsket på de billigste nye bilene i tilfelle det dør på oss.

Hva med deg?

Nok om meg, jeg vil høre om hvilke medlemmer av 20somethingfinance-samfunnet er stolte av å oppnå og glede meg til å se fremover, slik at vi alle kan dele, gratulere, brainstormere og diskutere.

  • Hva er de største økonomiske suksessene i 2011?
  • Har du satt ut for å oppnå dem, eller skjedde de bare som et biprodukt?
  • Hva er dine største mål / resolusjoner / fokusområder for 2012?
  • Hvilke personlige mål er du mest spent på?

Kommentarer På Nettstedet: