Å utvikle en bedre livsstil er både aktuell og for fremtiden. Til slutt ønsker vi alle å ha bedre livsstil, og forhåpentligvis vil målene oppnådd gjennom mine online-bestrebelser og personlige økonomier hjelpe meg med å komme meg dit. Denne delen er også en catch-all-seksjon som ikke passer pent inn andre steder.

Jeg tror på fem hovedpilarer: 1) akademikere, 2) musikk, 3) friidrett, 4) familie og 5) vennskap. "Den psykiske til fysiske tilkoblingen for en sunnere livsstil" er veldig viktig for meg. Akademikere inkluderer ting som arbeid, entreprenørskap, skrive, lese og bygge kunnskap. Musikk er det det høres ut, og inkluderer også kunst. Mens friidrett inkluderer sport og holder fysisk i form. Jeg vil ikke være den dumme jocken, eller den uegnet og ukoordinert nerden. Jeg vil heller ikke være sosialt vanskelig, eksentrisk musiker, noe som aldri vil skje fordi jeg nesten ikke har noe musikalsk talent.

Familie og vennskap kan virkelig bli klumpet sammen for å danne ryggraden i en god livsstil. Det spiller ingen rolle om du er rik, vakker eller strålende hvis du ikke har noen til å tilbringe livet ditt med. Faktisk vil jeg helst være dårlig, stygg og dum og ha folk jeg bryr meg om enn den tidligere.

2011 MIDÅRSRAPPORT: UTBYTTE EN BEDRE LIVSTIL

* Kle deg bedre Jeg klær veldig enkelt fordi jeg elsker å føle seg varm og komfortabel. Jeg pleide alltid å likne fancy klær med å være kaldt og ubehagelig. Da jeg så nærmere på skreddersydde klær, oppdaget jeg en hel rekke flotte materialer som holder en varm og ser skarp ut på samme tid. For flere måneder siden gikk jeg til en skredder og la et par godt strikkede blazere, to drakter og syv kjoleskjorter til garderoben min, men jeg har knapt brukt noen av elementene unntatt skjorter! Jeg har ikke engang satt på en av suitene ennå til min forferdelse. Hele ensemblet var ikke billig, og jeg planlegger ikke å la pengene gå til spill. Jeg er bare for uformell i den måten jeg klær på, noe som kan være upassende. Målet er å kle godt og komme over som en som ikke har mye hvis det er mulig. Hver uke vil jeg ha på meg blazers minst en gang og ha på hver suite minst to ganger i måneden.

Jeg har slitt kjoler og blazere jeg kjøpte fra skreddersyrens 10X mer i år enn i 2010. Jeg har slitt en blazer så mye at jeg har måttet re-så fire knapper allerede. Jeg har oppdaget en skobobbler for å gjenskole arbeidsskoene mine to ganger også. Før vil jeg ha på seg disse virkelig uformelle brune skoene fordi de er så komfortable, men nå har jeg bestemt meg for å bruke mine stive, mer styling sko som ser mye bedre ut. Jeg har erstattet min varme opp tennis jakker nå med mer passende arbeidsplass klut. Den varme opp jakken er så behagelig fordi det er kaldt om morgenen. Men jeg har bare et godt skjerf om morgenen for å supplere blazer. Det føles godt å kle seg bedre og bruke det jeg kjøpte på skreddersyren for et og et halvt år siden.

* Ta gitar og / eller sang leksjoner minst en gang. Jeg vil finne noen gode referanser og få litt leksjoner av Golly! Etter noen oppmuntrende kommentarer fra leserne fortsatte jeg med å ta opp noen flere sanger den dagen da jeg bare registrerte 3 andre sanger hele året: Skred og første dag i mitt liv. Hver sang tok minst 2 timer for å få riktig og rekord på grunn av så mange strumming / fingerplukking og synkronisering. Imidlertid er det utrolig gledelig å øve seg som gal for å registrere et sluttprodukt som du finner godt nok. Gitar er et uttak som lar meg smile, gråte og gjøre noe helt annet enn den daglige normen. Gitar hjelper meg også til å takle kjedsomhet når det regner, og jeg kan ikke gå ut og spille. Faktisk fungerer blogging også som på samme måte denne vinteren! Sikt å ta opp 5 sanger.

Jeg har spilt inn en sang så langt kalt "Small Town" av Pearl Jam. Derfor er jeg helt bak hvis jeg vil ta opp 5! Sangen tok bare ca 2 timer for å lære å spille og spille inn og jeg er fornøyd med resultatene. Jeg har brukt ca 5 timer så langt på Youtube å se på gitar og sang leksjoner. Det "kontrollerte skriket" er neste, fordi jeg ikke kan slå mellom-til-høy-notatene. Det er enten en baryton eller falsetto, og min falsetto er litt pinlig! Jeg elsker, elsker, elsker min gitar skjønt. Hver gang jeg finner en sang og plukker den opp, er jeg så glad!

* Skriv inn minst fire tennisturneringer med målet om å vinne en. En del av grunnen til at jeg ikke klarte å oppnå mitt tennisturneringsvinne mål er fordi jeg bare kom inn to av dem! Som å delta, er å vinne en turnering også et tallspill. Jo mer jeg går inn, jo flere sjanser må jeg vinne. For at jeg skal kunne vinne, må jeg være frisk og passe. Som sådan vil jeg strekke minst to ganger i uken, gjøre yoga en gang i uken hjemme i 20 minutter, bli under 165 pounds, og løft vekter minst to ganger i måneden. Jeg hater å trene med en lidenskap, men jeg elsker å spille sport og strekke, så det er det jeg tipper min fysiske rutine mot.

Jeg har ikke skrevet inn en enda, så det er en komplett feil. Men SF Tennis Open er denne august og min klubtennis turnering er i september, begge er definitivt i, så det vil være minst to. Jeg er 4-1 i USTA-ligaen min og vi skal til playoffs. Det jeg har gjort er å holde meg i form. Jeg har en profesjonell hitting partner som også gjør fysisk trening. Jeg spiller tennis 2-4X i uken, yoga en gang i uken, sykkel to ganger i uken, og gå turer minst en gang i uken. Det store utendørs er en stor grunn til at jeg bor i San Francisco. Jeg føler meg bra og folk jeg ikke ser i flere måneder spør hva jeg har gjort for å holde meg i form, så det er fint. Jeg føler meg også yngre også.

Konsekvent fysisk aktivitet har blitt innlemmet i min livsstil de siste tre årene nå, og det føles aldri som jeg trener. Målet mitt er å bare være en bedre tennisspiller, og for å oppnå dette målet må jeg øve og spise riktig. Jeg kommer hjem fra jobb så mange ganger på rundt 9 pm fordi jeg har slått i et par timer med gutta. Det var en gang jeg ville alltid bare klø å rush hjem til jobb på datamaskinen. Men det kan vente til senere nå.

* Trend mot vegetarisme. Mangfoldet av mat jeg spiser er tankegang og ofte uhyggelig. Bare i forrige uke hadde jeg koreansk BBQ, Peruvian Ceb (v) iche, torskalderbiff, Singaporean Chili krabbe, Toro Sashimi, In N'Or Burger, Burrito Mojada, Roti Prata, Shabu Shabu og Indian Mee Goreng! Mye av mangfoldet er fordi jeg elsker alle typer mat og jeg bor i en by som tillater slike fornøyelser. Videre tar jeg ofte klienter ut for måltider og prøver å holde ting smakfulle, noe som ofte betyr usunn. Som et resultat, planlegger jeg å gjøre en dag i uken i gjennomsnitt en all vegetarisk dag.

Takk til Sydney på Untemplater, jeg har vært helt trending mot vegetarisme. Jeg har begynt å ha tanker som "dårlig kylling" eller "dårlig ku" før jeg spiser, noe som har styrt meg til å spise mindre møtes. Jeg har hatt mange en dag med bare vegetarisk mat, og det føles bra. Tankene mine er sakte skiftende, og jeg oppfordres!

Jeg tror på corny-setningen, "kroppen din er ditt tempel", og jeg tar alltid av skoene mine når jeg går inn i en bygning. Så mye sykdom skyldes å spise for mye sukker, behandle mat og rødt kjøtt som jeg virkelig har prøvd å tone ned slikt inntak. Jeg har ikke drukket brus på minst to år, og til og med mine kjære kaker, sitron marengspai og cupcakes har blitt redusert i frekvens.

* Gjenoppdag golf. Når nedgangen slo, bestemte jeg meg for å gi opp golf og bare fokusere på tennis. Jeg kunne ikke bryte 10 handikap (kom ned til 10,1 og ricocheted høyere) og jeg følte at golf bare tok for lang tid og var for dyrt. Det er synd fordi hele 2007 og mesteparten av 2008 var jeg opptatt av spillet. Jeg har noen brukte Mizuno MP-50 jern som bare følte meg så buttery. Jeg fant min kjøresving igjen, og kunne regelmessig smekke det minst 260 gårdsplass på et flatt hull. Viktigst av alt, min far har også gjenoppdaget golf i pensjon, så jeg vil gjerne bruke fritiden på kurset med ham.

Jeg spilte golf med pappa to ganger i år og elsket det! Det er litt vanskelig på ryggen min, men det var så hyggelig å tilbringe tid med ham og oppleve det vakre landet igjen. Min gode venn kom til en landklubb i sørbukten, og jeg planlegger å gå golf med ham en gang i måneden. Det tar bare 3 timer å spille på sin klubb vs 5 timer på offentlige kurs, så jeg er helt spill og takknemlig! Etter å ha ikke spilt på et år skjøt jeg en 85 og 83 med min far. Jeg er tilbake!

* Husk mine drømmer. Det var en gang hvor jeg ville drømme ofte og huske mange av dem. Jeg ville fly over tvers av byen, gå på gale opplevelser og møte interessante mennesker. Kanskje en av ulemperne med å komme opp tidlig og raskt er at "sparken" skjer for fort. Det er i de snoozing waking timene hvor man ser ut til å huske de fleste drømmene sine, og jeg snoozer ikke i det hele tatt fordi jeg våkner meg automatisk klokka 6:15. Vi sover ca 1/4 til 1/3 av våre liv. Ville det ikke vært fantastisk hvis vi kunne være våken i våre drømmer? Hvis du ikke har sett filmen Inception, vær så snill og se den to ganger. Det er nå min favorittfilm. Jeg skal gjøre mye forskning på å øke mine bevisstløse minner.

Jeg har en hel liste over alle drømmene mine i år! Så snart jeg våkner, skriver jeg den inn i mobilen min. Det har vært noen galne som har vært veldig hyggelig. Det er en morsom måte å nyte mer av livet siden vi sover så mye. Hvem elsker ikke å fly over klipper og gjøre galne ting? Drømmer er magiske!

* Ta alle seks ukers ferie. 2010 var det første året jeg gjorde, og gutten gjorde det bra! Jeg er også glad for å se at verden ikke falt fra hverandre mens jeg var borte, noe som er en dum ide som jeg pleide å ha. Jeg planlegger å fortsette min tur til å besøke ett eller to nye utenlandske land hvert år, så jeg kan besøke 60 før jeg dør. Jeg skyter for å reise til Ungarn, Tsjekkoslovakia, Peru (gikk som barn og husker ikke), Australia, New Zealand, Hellas eller Galapagosøyene i år. Hvis du har noen tanker om hvor jeg skal gå, eller anbefalinger om hva jeg skal gjøre, vennligst gi meg beskjed!

Jeg har tatt tre uker i år og planlegger en to ukers cruise rundt Europa i høst for å se 6 nye byer / land jeg aldri har vært til før. Jeg har faktisk fått en postkommando som egentlig er notatene mine for å bestemme mellom to cruise. Jeg føler meg litt skyldig å ta så mye tid, men vet du hva? Jeg har jobbet hos firmaet mitt i over 10 år, og det er tiden jeg går av hvert år, så hvorfor ikke! Jeg må bare kjøpe billettene og gjøre forpliktelsen!

Arbeid gjør meg setter pris på reise og ferie så mye mer enn om jeg bare var pensjonert eller reiser rundt permanent. Det er en fin følelse at mens du er på ferie, tjener man fortsatt penger fra sitt firma, og blir helt tatt vare på når det gjelder helsevesen, forsikring og så videre. Jeg elsker å kunne komme tilbake fra et eventyr og være produktiv igjen. Det får meg til å lure på om jeg noen sinne virkelig kan være en fastreisende eller en av disse livsstilbloggertyper. I stedet skal jeg nok finne ut et system der jeg kan jobbe og ta 8-10 uker av et år (2-2,5 uker av hvert kvartal). Da kunne jeg nok bare fortsette å jobbe for alltid.

* Se foreldrene mine fire ganger i stedet for den vanlige en eller to ganger i året. Mine foreldre er globetrotters og de er vanskelig å spore noen ganger. Vi bruker Skype oftere og sjekker inn minst en gang hver annen uke. En av grunnene til at jeg startet dette nettstedet er at foreldrene mine kan sjekke inn på meg, når som helst, hvor som helst de er. De kan lese noen av tankene mine, og kommentere når de vil, og jeg vil svare. Mamma og pappa, hvis du leser dette, kom og besøk meg minst to ganger i året, vær så snill. Takk! Det er ingen annen oppløsning som er viktigere enn denne.

Jeg har sett dem to ganger så langt i år, og vil definitivt se dem enda en gang til årsskiftet. Jeg skal nå målet om fire ganger hvis de kommer til å besøke meg i San Francisco. Vi skal se! Skype har vært veldig hjelpsomme og jeg burde trolig logge inn mer og sjekke inn på begge.

* Nytt mål: Sett en dato for når jeg vil legge på støvlene og gå online på heltid. I "Det beste stedet på jorden" skriver jeg 18 februar 2018 som min dato som jeg planlegger å samle X mengder dollar, og bygge Y mengde konsekvent inntekt online. Det er super spennende å skrive ned en måldato og bare gå for det! Med et 6,5 års vindu er jeg ganske trygg på at jeg vil kunne oppnå det jeg vil ha i karrieren min, spare X penger, og bygge en Internett-bedrift som vil være mer enn nok for en familie på fire til å leve på .

WRAP UP

Hvis vi alle gjør den samme øvelsen, satser jeg på at vi alle vil bli overrasket over hvor opptatt vi er og hva vi har oppnådd. Blogging er flott på denne måten som det gjør at vi kan se gjennom vår fortid. Andre halvdel av året føles fortsatt skremmende fordi det er så mye å gjøre. Det er viktig at jeg ikke blir distrahert av tilfeldige ting som sosiale medier, spill og smålige forskjeller. Hver gang jeg føler at jeg blir distrahert, tenker jeg på mitt tidligere pensjonsmål som setter meg tilbake på sporet.

Håper alle har hatt en flott 2011 så langt!

Lesere, hvordan er dine livsstilsmål så langt? Er du nå og bryter målene dine? Hva er noen mål du må jobbe med?

Foto: Meksikansk fiskerbåt utenfor Isla Mujeres av Sam, 2010.

hilsen,

Sam

Kommentarer På Nettstedet: