Halvåret er ferdig, og det har heller ikke følt seg for fort eller for sakte. En stor del av grunnen til at jeg føler at tiden går, går omtrent på riktig hastighet, fordi jeg har tatt to, 10 dagers lange turer til utlandet for arbeid allerede. Begge var veldig opptatt, men også veldig givende. Jeg gikk også på to en uke ferier også.

Jeg har crammed så mye inn i 6 måneder, at jeg er mentalt utmattet til å tenke på cramming samme mengde arbeid og erfaringer i andre halvdel av året! Jeg er litt redd fordi jeg vet at det er mye å gjøre, og jeg vil alltid løpe gjennom første base og bli sterk. Vanligvis sier alle, "Gutt, året sikkert fløy av!" Ikke meg. Ikke i år.

En god praksis for å sørge for at våre Nyttårsbeslutninger er på rette spor, er å gi en midtårsoppdatering. Jeg er nysgjerrig på å se hvordan jeg har gjort, så jeg har kopiert og limt inn ordene fra 2011-resoluttposten min og kritiserte fremgangen min i blått. Det som startet som et generelt sammendrag, ble til et 6.000 ordpost. Som et resultat har jeg ødelagt min midtanmeldelse i tre innlegg: Online Endeavors, Personal Finances, og Lifestyle.

MIDÅRSRAPPORT: ONLINE ENDEAVORS

* Opprettholde og utvide Yakezie.com til et av de største nettene på nettet. Ved årsskiftet tar vi sikte på å generere $ 100 000 i måneden i inntekter for alle medlemmer. Strekkmål, men en mulighet for det. Vi vil være vert for minst 6 stipendier og tildele minst 18 Yakezie Scholarship-vinnere. Yakezie.com vil også bygge ut sin Lifestyle Vertical med 10 nye Lifestyle Members og masse innhold.

Yakezie.com er det største private finansnettverket på nettet. Hvis du vet noe annet, gi meg beskjed. Nettverket er fullt av fantastiske personer som har sittende fast med å bygge sine nettsteder, samarbeide og gjøre fantastiske ting online. Jeg er stolt av å være en del av det! Vi har besluttet å gjøre Yakezie Writing Contest (Scholarship) et 2-4X årlig forsøk. Det tar mye planlegging. Jeg må komme opp med spørsmålene, markedsføre konkurransen, gjennomgå essayene, finne sponsorer, velg de beste essayene med komiteen, planlegg innleggene, skriv postoppdateringer selv, oppfordrer leserne til å stemme, svare på alle søkerens spørsmål, og kunngjøre vinnerne. Det er morsomt hvordan vi alltid er så gung-ho om et prosjekt i begynnelsen, bare for å realisere hellig crap, det er mye arbeid! Når det er sagt, er jeg veldig stolt av teamet for å komme sammen og være vert for dette veldedige arbeidet for å hjelpe andre med å videreutvikle deres utdanning.

Jeg er ikke sikker på om Lifestyle Vertical vil vokse et eget liv. Min opprinnelige avhandling var at mange livsstilsbloggere liker å reise rundt i verden og ikke trenger mye å overleve. Hvis de kan tjene $ 1000 / måned, eller en ekstra $ 1000 / måned gjennom blogging, ville det være et hjemmekontroll. Mange Yakezie-medlemmer gjør det eller mye mer, så jeg trodde det ville være en no-brainer for Lifestyle blogging sjangeren å låse på. Akk, det har ikke vært tilfelle, som jeg finner merkelig. Noen ganger må selv de beste mulighetene markedsføres bedre. Den andre definisjonen av Lifestyle vertikal er også å si at når vi har vår personlige økonomi nede til høyre, kan vi lede den valgte livsstilen. Vi er ikke bare alle PF blogging roboter, og mange av oss har andre hobbyer og ting vi liker å gjøre.

Når det gjelder Yakezie-nettverket av medlemmer som gjør $ 100 000 mer en måned innen utgangen av året, er det mulig! Jeg fortsetter å lese om medlemmer som deler de har gått fra bare $ 100 i måneden til $ 600 / måned og fra $ 1000 per måned til $ 1800 per måned. Flere medlemmer har sluttet jobbene sine fordi deres online-bestrebelser har vært så lukrative at det overgikk deres arbeidsinntekt! Fremdriften er ekte og veldig håndgribelig. Videre, hvis jeg implementerer et nytt prosjekt innen utgangen av året, er det uten tvil vi kan oppnå dette $ 100K-målet før eller senere.

* Gjør deg tro på at jeg blogger på heltid. Med andre ord, leserne av vil bli behandlet til konsekvent (2-4 innlegg), kvalitetsinnhold hver uke i året. Leserne vil glemme at jeg jobber 55-60 timer i uken med en annen virksomhet fordi kvaliteten på nettstedet forblir høy. Kommentarer og e-postmeldinger vil bli besvart, gjesteinnspillinger vil bli ønsket velkommen, produktanmeldelser og oppgaver vil bli gjennomført. Som å spise den mest scrumptious sjokoladekake, vil du utvikle en trang til å fortsette å komme tilbake for mer uten å få noen vekt.

Skriftplanen på har vært konsistent. Yakezie.com krever mye tid, men jeg har aldri forsømt dette nettstedet. Hvis jeg må reise for en uke, er de 2-4 innleggene fremdeles planlagt, og jeg vil fortsatt svare på alle kommentarer som må svare. Jeg kan kanskje gå glipp av en e-post her og der, så vær så snill å sende meg en e-post igjen og minne meg om det.

Jeg mistenker at for at jeg skal få deg til å tro at jeg blogger heltid og glemmer jeg jobber 55-60 timer i uka i dagjobben, tror jeg jeg må legge inn enda oftere. På en gitt dag har jeg en kø på ca 20-25 fullt skrevet innlegg. Men det er generelt mye diskusjon i hvert innlegg, og jeg liker å kommentere tilbake. Derfor, hvis jeg skulle øke utskriftsfrekvensen til 4-5 ganger i uken, tror jeg jeg ville bli overveldet og begynne å hate å blogge.

Et morsomt mål er å konkurrere effektivt med heltids bloggere med bare en fjerdedel av tiden. Jeg vil utfordre meg selv for å se om jeg kan skape like overbevisende og unikt innhold som fulltidtakeren gjør. Heltids bloggere er et flott barometer for å presse meg til å også matche innleggsfrekvens så vel som inntektsnivåer. Jeg er ganske overrasket over hvor greit det er å gjøre en anstendig levende online, derfor er jeg så bullish på økonomien. Alle med nok kjøring kan gjøre det bra for seg selv.

Så langt har det vært en morsom tur. Du må fortelle meg hvordan jeg gjør det.

* Fly rett under radaren. Det er veldig fristende å skryte av økonomiske prestasjoner med en personlig finans blogg etter et visst punkt, og det er noe jeg ikke vil gjøre. Jeg skjønner at tider fortsatt er tøffe for mange, og jeg finner det upassende å dele spesifikke økonomiske suksesser uten riktig balanse mellom økonomiske feil. Det finnes en rekke andre PF bloggere som regelmessig publiserer deres netto verdiskapning. Sjekk dem ut og oppmuntre dem.

Jeg vil ikke ha kreditt for noe som kommer ut av Yakezie.com heller. Nettstedet er for medlemmene, og jeg er forsiktig med å ikke legge min stil og stemme på nettverket fordi jeg har en veldig sterk personlighet som ikke passer for alle. Jeg vil at leserne skal lese innholdet for hva det er og å ha ingen forutbestemte fordommer hvis det er mulig. Hvis Yakezie.com eller blir plukket opp av større media uttak, bra, takk! Men jeg planlegger ikke å søke oppmerksomhet. Alt jeg gjør vil bli styrt av ett ord: morsomt. Hvis intervjuet eller prosjektet eller det som ikke er morsomt, vil jeg bare ikke gjøre det.

Frakoblet, jeg vil at folk skal se meg som bare en annen vanlig person som ser mindre eldre ut enn hans jobbtittel, vil indikere og er veldig økonomisk middelmådig. Du kjenner scenen i Matrisen hvor skipet prøver å unngå oppmerksomheten til Sentinels? Mitt mål er lik det - å forsvinne mens det er til stede. 11 år gammel Moose, verdt $ 3000, vil hjelpe meg å holde usynlig.

I det daglige livet flyr jeg fortsatt under radaren, og det er akkurat slik jeg vil at den skal være. Jeg kjører en 11 år gammel bil, og jeg blinker ikke noe bling eller designer klær. Kanskje det er fordi jeg ser yngre ut enn jeg er, eller aldri snakker om noen av mine online-bestrebelser at jeg har vært i stand til å lede et veldig beskjeden liv. Mine pokerkammerater tror alle jeg er en dummy når det gjelder internett også.

Online, jeg vil ha fokus på å skrive og dialog som følger etterpå. Du kan få tips fra samtalene og stativene jeg tar hva min økonomiske situasjon kan være. Men jeg har vært forsiktig med å lage innlegg som forhåpentligvis skal snakke med mange av dere, uavhengig av hva din økonomiske status er. Forhåpentligvis kommer du til FS fordi du finner en annen type skriving som gjør at du tenker.

Yakezie.com er en interessant en, fordi jeg ikke vil dominere airwaves der. Jeg vil at medlemmer og utfordrere skal snakke og dele sine tanker og meninger gjennom medlemsartikler. Jeg tror at hvis vi har den rette kulturen, vil de beste avgjørelsene alltid stige til toppen. Jeg er ikke der for å politisere noen. Jeg vil bare gi noen veiledning, en god plattform, og lede av eksempel. På samme tid kunne jeg nok skrive 3 innlegg i uka på Yakezie.com fordi jeg har så mye å si. I stedet taper jeg tungen min og la demokratiet regjere fordi alle får det som Yakezie handler om.

WRAP UP

Arbeide på nettet er en av de mest givende aktivitetene jeg noensinne har opplevd. Det er mye kreativitet involvert, samt assimilering av alt de lærte oss i handelshøyskolen, f.eks. markedsføring, kommunikasjon, entreprenørskap, organisatorisk lederskap, prising og forhandlinger for å nevne noen. Det føles flott å utnytte så mange aspekter av ens hjerne i stedet for å la kunnskapen synke bort. Jeg tror virkelig at hvis noen kan bygge en merkevare online, og jobbe med den i 5 påfølgende år, vil de kunne gjøre det veldig bra for seg selv og avslutte dagjobben hvis de vil. Internettets skalerbarhet er ubegrenset!

Til slutt må jeg innrømme at bygningen noe på nettet, mens du absolutt ikke trenger det for å generere inntekter, er svært frigjørende. Du begynner å prøve nye ting og ikke bekymre deg så mye om de små tingene. Det er bare ikke så mye stress involvert, bortsett fra dine egne selvpålagte standarder. Du gjør i utgangspunktet det som interesserer deg, og før eller senere vil folk legge merke til og nå ut.

Passiv inntekt X Factor - Starte et nettsted som tjener penger

Det har vært rundt seks år siden jeg startet, og jeg tjener faktisk en god passiv inntektsstrøm på nettet. Topp 1% av alle innleggene genererer 31% av all trafikk. Gjennomsnittlig alder på de øverste 1% innleggene er 2,3 år gammel. Med andre ord, etter å ha satt i timene for å skrive noe veldig kjøttfullt innhold over to år siden, genererer 10 innlegg konsekvent en månedlig tilbakevendende inntektsstrøm som er helt passiv.

Jeg trodde aldri at jeg kunne avslutte jobben min i 2012 bare tre år etter at jeg startet. Men ved å starte en finanskrisedag i 2009, gjør faktisk mer enn hele mitt passive inntektsresultat som tok 15 år å bygge. Hvis du liker å skrive, koble til mennesker på nettet og nyte mer frihet, kan du se hvordan du kan sette opp en WordPress-blogg på 15 minutter med Bluehost. Det er billig og lett å starte!

Foto: Dørknott på en 800 år gammel kommune i midten av Kina av Sam.

Beste,

Sam

Kommentarer På Nettstedet: