Oppdater: sjekk ut min nylig oppdaterte "hvordan du gjør skatter" -guide for detaljer om det siste skatteanslagsåret.

Skattetid er her.

Men du ville ikke vite det ved mangel på 1099s å treffe postkassen min, merkelig nok.

Jeg fikk bare min W2, så jeg fikk det for meg, noe som er fint.

Og i stedet for å procrastinate til begynnelsen av april, håper jeg å fullføre 2012-avkastningen min i midten av februar i år.

Hvorfor? Rampant e-fil skatt identitetstyveri bedrageri. Beat the scammer ved å sende inn din retur, og du vil ikke ha noen problemer. Vent til skattedagen den 15. april, og du er mer åpen for å bli et offer. Mer om det i et innlegg senere denne uken.

For nå er det på tide for noen ikke-fryktende mongering motivasjon, for å hjelpe jumpstart 2012-avkastningen din.

Husk at jeg ikke er en skatterådgiver. Alvorlige spørsmål skal tas til en skattemessig eller IRS.

Når er skattefristen?

Skattefristen for 2013 (for ditt kalenderår i 2012) er mandag 15. april (ingen forlengelse av emancipasjonsdagen som de siste årene).

Fristen er dagen du må returnere til IRS poststemplet eller e-arkivert.

Når kan jeg begynne å arkivere 2012-skattene mine?

Du kan starte nå, så lenge du har alle W2, 1099-tallet og andre skatterelaterte skjemaer for å kunne fylle ut din retur på riktig måte.

Skatteprep-programvareselskapene foretar vanligvis noen siste øyeblikksjusteringer av programvaren deres med IRS-veiledning, akkurat nå, og du bør motta alle dine skjemaer innen de neste ukene.

Hva om jeg trenger en arkiveringsforlengelse?

Hvis du ikke fullfører avkastningen og trenger en forlengelse forbi skattefristen, må du også sende IRS-skjema 4868 innen 15. april. Fristen for innlevering av en IRS skattutvidelse er 15. oktober 2013 (ytterligere 6 måneder). Vær oppmerksom på at du fremdeles må sende beregnede skattebetalinger som skyldes (hvis du skylder) innen 15. april, og deretter sende inn eventuelle revisjoner og avkastningen innen 15. oktober.

Kan jeg fortsatt redusere skatteansvaret?

Det er noen tiltak du fortsatt kan ta for å redusere skatteforpliktelsen for 2012.

Hvis du bidrar til en tradisjonell IRA, Keogh eller SEP IRA, regnes det som fradragsberettiget siden du allerede har siden du har betalt skatt på den inntekten. Du kan gjøre dette frem til skattefristen for kalenderåret 2012, og det vil senke den samlede justerte bruttoinntekten din (AGI), og potensielt gi deg større avkastning eller redusere skattene du skylder.

Sørg for å bekrefte at du er kvalifisert til å gjøre dette bidraget ved å gjennomgå de tradisjonelle IRA-inntektsgrensene for fradrag.

Hvis inntektene dine er lave nok, kan du også kvalifisere deg til Savens Kreditt for å bidra til en pensjonskonto.

Skal du Vare eller ta Standardavdrag?

Med mindre du er 100% sikker, bør du kjøre tallene for å se om å spesifisere fradragene dine, er fornuftig kontra bare å ta det enkle standardfradrag.

Hvis det ikke gjør det, går ingenting tapt.

Å gjøre det kan til og med sette deg inn i en lavere skattekonsoll slik at noen av inntektene dine ikke blir beskattet til høyere rente.

Hvis du gjorde noe av følgende i løpet av 2012, kan det påvirke avkastningen din:

 • Gjorde betydelige forbedringer for energieffektivisering av hjemmet? Du kan kvalifisere for energibeskatningskort.
 • Hadde egeninntekt inntekt? Du kan være i stand til å trekke virksomhetsrelaterte utgifter og hjemmekontoret ditt.
 • Gjorde veldedige skattedonasjoner? Du kan trekke dem fra.
 • Hadde et barn i år eller var verge i minst et halvt år? Du kan kreve et barns skattekreditt.
 • Har ut-av-lomme utgifter til medisinske formål? Fradragsberettiget, utover en viss terskel.
 • Betalt undervisning eller andre utgifter knyttet til utdanning? Det er utdanningsskatt.
 • Bidratt til en HSA utenfor lønnslisten? Egenandel.
 • Betalt renter på boliglån eller eiendomsskatt? De er fradragsberettigede.
 • Laget en 2010 Roth IRA konvertering? 2012 var det siste året å sprede ut skatteplikt.

Send inn skatteavkastningen din via e-fil

I fjor sendte over 80% av skattebetalerne e-arkivert avkastning. Jeg har brukt både Turbotax og H & R Block til efile tidligere, og de er like gode produkter (jeg liker H & R Block litt mer for deres veldedige donasjon og revisjonsstøtte).

Begge selskapene tilbyr en gratis 1040-EZ føderal e-filversjon hvis du oppfyller visse krav (For Turbotax: $ 31 000 eller mindre, $ 57 000 eller mindre for aktivt militær, eller til de som er kvalifisert for Inntektsskattekredit. For H & R Block, Din AGI må være $ 57 000 eller mindre, og du må være 52 år eller mindre for å kvalifisere). Begge krever $ 27,95 for å sende en statlig avkastning.

Hvis du ikke oppfyller et av disse kravene, vil du sannsynligvis velge en betalt nettutgave som passer best for dine behov.

Etter arkivering, juster inntektsbeløpet

Jeg husker dagene da jeg trodde det var bare fantastisk å få en stor selvangivelse.

Å, hvor naiv var jeg. Virkeligheten er at en selvangivelse betyr at du ga den føderale regjeringen et rentefrit lån over året før.

Hvis du fortsetter å få stor avkastning, kan det hende du må gjøre noen endringer i dine kildeskattkvoter gjennom lønnsavdelingen din.

Et bedre mål er å ha en liten sum tilbake på regjeringen, uten å måtte betale en straff. På den måten er du den som får det rentefrie lånet.

Slik sjekker du skattesummen

Hvis du, etter at du har mottatt tilbakebetaling og finner ut at du skal få tilbakebetaling, vil du sjekke statusen for tilbakebetaling av skatt, gjør det på dette IRS-nettstedet.

Pass på svindel - IRS vil aldri sende deg en epost med dette alternativet, så gå til www.irs.gov og klikk på "Hvor er refusjonen min".

Skatt tips fra 20somethingfinance lesere

For noen uker siden ga jeg bort 5 eksemplarer av H & R Block til leserne, som tilbød skatte tips og historier som en del av konkurransen i kommentarene. Her er noen høydepunkter:

Fra Nihar:

"Alltid vet alle investeringskontoene er i ditt navn! Jeg arkiverte min egen skatt for noen år siden (rett etter at jeg ble uteksaminert) og jeg hadde ingen anelse om at faren min hadde en investeringskonto i navnet mitt som ble åpnet da jeg var 8. Det var unødvendig å si at jeg ikke skjønte at jeg hadde en ekstra 1099 til siste sekund og måtte justere søknaden min 15. april. "

Fra Tim:

"Jeg liker å sette opp en mappe på min Gmail-konto for skattemessige formål. På denne måten vil eventuelle donasjoner jeg gjør som bare resulterer i et kvittering på e-post, bli funnet på samme sted når det kommer skatte sesong, og jeg må finne ut fradrag. Jeg holder også en digital kopi av fortidens avkastning der, og de er mye lettere tilgjengelig om nødvendig gjennom hele året enn den papirkopien som blir sendt inn. "

Fra Scott:

"Hvis du eier din egen virksomhet og kjøper / finansiert / leid ut noe utstyr / programvare, se etter avskrivning av § 179. Hvis kjøpene dine oppfyller kvalifikasjonene, kan du ta 100% avskrivninger i kjøpsåret. Mens seksjon 179 fradrag ikke kan føre til et netto tap, kan bonusavskrivning (og du kan bære tilbake tapene dine for en fin tilbakebetaling, bør du bestemme deg for å endre tidligere avkastninger)! "

Fra Matteus:

"Hvis du leier ut et rom i huset ditt, avskriver du teppet på grunn av slitasje / smuss flekker! Også noen apparater som bryter som takvifter eller oppvaskmaskin. "

Fra Melissa:

"En bartender kan bli fristet til å undervurdere hans tips om hans selvangivelse. Den samme bartenderen kan ha en veldig vanskelig tid som viser at han har tilstrekkelig inntekt for et lån noen måneder nedover veien. "

Det var alt folkens. Hunker ned, ta en drink, kaste på noen melodier, og rip den båndstøtten av med en rask trekk.

2012 Skatte Diskusjon:

 • Hva dreier du eller ser frem til med 2012-skattene dine?
 • Hvilke skatte tips har du for skatteåret 2012?

Kommentarer På Nettstedet: