Oppdater: sjekk ut min nylig oppdaterte "hvordan du gjør skatter" -guide for detaljer om det siste skatteanslagsåret.

Få sparken opp - skatt arkivering sesongen er her!

Skattefristens startdato for 2014-avkastning - 20. januar - har allerede gått. Du ville egentlig ikke vite det skjønt. IRS-nettstedet har fremdeles mange tidligere årsskjemaer i forhold til oppdaterte 2014-versjoner. Det var noen gode nyheter, da kongressen utvidet en rekke skattekreditter og fradrag for 2014 (det vil si hjemme energikattskort, utdanningsfradrag osv.) Bare denne siste 19. desember. Det er imidlertid lite eller ingen offisiell dokumentasjon der ute, selv om skattemyndighetene sa at forsinkelsen ikke ville føre til forsinkelser.

Også, jeg har ikke mottatt min W2 ennå og har mottatt bare en 1099 skjemaer (ut av flere), til tross for datoen for sendingsfristen den 31. januar. Ser det ikke ut til at skattedokumenter blir presset tilbake lenger hvert år?

Målet mitt er å pakke alt opp i midten av februar - men det kan bare være en drøm på dette punktet. Hvis du kan, er det viktig å prøve å arkivere tidlig som e-fil skatt identitetstyveri bedrageri, der svindelbare avkastninger for refusjoner er arkivert i ditt navn, er et voksende problem som du vil være i stand til å komme ut foran. Jo lenger du venter på å returnere, desto større er sjansen for at et bedrageri kan slå deg til det og kreve tilbakebetaling i ditt navn. Det har blitt så ille at Turbotax slår ned statlig skattemessig avkastning for en dag i år på grunn av et stort oppslag i sviktende avkastninger, noe som har ført til at en rekke stater stopper å akseptere statlig e-arkivert avkastning. Forhåpentligvis er det ikke relatert til Anthem hack. Hvis det ikke er incitament til å filme tidlig, vet jeg ikke hva som er.

Når du er klar til å gå, bør det som følger, hjelpe. Det er en høyverdig 2014-avkastningsguide med bemerkelsesverdige datoer, kreditter, fradrag, påminnelser og tips for å hjelpe deg med å få mest mulig ut av selvangivelsen.

Når er skattefristen for 2014?

Skattefrist for 2014 kalenderår skatt er onsdag 15. april - ingen helg eller ferie utvidelser i år, med mid-week deadline. Vær også oppmerksom på at dette er datoen du må returnere til IRS poststemplet eller e-arkivert.

Militær / marinpersonell og expats har til 15. juni til fil.

Hva om jeg trenger å sende en forlengelse på mine skatter?

Ting skjer. Hvis du får senere papirarbeid eller ikke kan fullføre avkastningen innen 15. april, kan du sende en skatteutvidelse. For å gjøre det, skriv IRS-skjema 4868 innen 15. april. Fristen for utvidet skattemelding er 15. oktober 2014 (ytterligere 6 måneder).

Vær oppmerksom på at filing av utvidelsen ikke får deg av kroken for å betale skatt i 6 måneder. Du må fortsatt betale noen estimerte avgifter innen 15. april. Hvis du ikke gjør det, vil du skylde interesse og muligens en straff på dine skyldige skatter.

Kan jeg fortsatt senke skattene mine for fjorår?

Det er for sent å dra nytte av mange skattemessige strategier som veldedige bidrag eller bidrag til arbeidsgiver-sponsede skattefordelte kontoer for 2014-året. Det er imidlertid fortsatt noen få ting du kan gjøre for å redusere skatteforpliktelsen i 2014 innen fristen.

Du kan fortsatt bidra til personlige pensjonsregnskap, for eksempel en tradisjonell IRA, Keogh Plan, HSA (tro det eller ikke), eller SEP IRA. Bidrag betraktes som fradragsberettigede, da du vil betale skatt på den inntekten når du trekker penger. Du kan bidra til skattefristen. Å gjøre det vil senke den samlede justerte bruttoinntekten din (AGI) og potensielt gi deg større avkastning eller redusere de skattene du skylder.

Sørg for at inntekten din er kvalifisert for disse bidragene, basert på inntektsnivå, før du bidrar. Hvis inntektene dine er lave nok, kan du også kvalifisere deg til Savens Kreditt for å bidra til en av disse typer pensjonskonto.

Skal jeg spare på mine skatter eller ta standardavdrag?

Et lite arbeid kan betale seg stor tid. Med mindre du har nesten null forventede skattekreditter eller fradrag, kjør ALDRI tallene for å se om spesifiserende fradrag ville gi en lavere skatteforpliktelse mot et standardfradrag. Foreløpige fradrag kan sette deg inn i en lavere skattekonsoll slik at noen av inntektene dine ikke blir beskattet til høyere priser.

Som en oppfriskning er standardavdragene for 2014 som følger:

 • $ 6 300 for single filers (opp fra $ 6 200 i fjor)
 • $ 6.300 for gift, arkivering separat (opp fra $ 6.200 i fjor)
 • $ 12 600 for gift arkivering i fellesskap (opp fra $ 12 400 i fjor)
 • $ 9 250 for husstandshode (opp fra $ 9 100 i fjor)
 • $ 1.050 for etterlatte (opp fra $ 1000 i fjor)

Hvis de spesifiserte fradragene dine ikke er oppe over disse nivåene, er standardfradraget veien å gå (og mye enklere).

Hva er noen av de mest populære skattemessige fradrag og kreditt?

Hvis du gjorde noe av følgende i løpet av 2014, kan det påvirke avkastningen din:

 • Gjør deg energieffektivitetsforbedringer hjemme? Du kan kvalifisere for energibeskatningskort. Forresten var dekningen for energieffektivitetselementer som vinduer, dører, ovner, etc. en av kreditter som ble gjenopprettet med tilbakevending for 2014.
 • Har du selvstendig inntekt? Du kan være i stand til å trekke virksomhetsrelaterte utgifter og hjemmekontoret ditt og kan bidra med en del av inntekten til selvstendig næringsdrivende regnskap, for eksempel en solo 401K eller SEP IRA.
 • Betal undervisning eller har andre utdannelsesrelaterte utgifter? Det er utdanningskort og fradrag.
 • Har du et barn i år eller opptrer som verge i minst et halvt år? Du kan kreve et barns skattekreditt.
 • Lag veldedige skattedonasjoner? Du kan trekke dem fra.
 • Bidra til en HSA utenfor lønnslisten? Egenandel.
 • Betal renter på boliglån eller eiendomsskatt? Egenandel.

Hvordan skal jeg arkivere skattene mine? E-fil!

I fjor ble 125.821.000 av 149.684.000 (84.05%) avkastning e-arkivert. Jeg vil anbefale deg e-fil, hvis du er en del av 16% som ikke gjør det. Det er den sikrere, raskere og mer pålitelige ruten å gå.

Det er mange billige eller gratis måter å e-fil på. Jeg anbefaler sterkt både H & R Block og Turbotax over andre tilgjengelige alternativer. Ved å velge mellom de to, har jeg funnet ut at H & R Block tilbyr mer støtte til en lavere pris, og jeg har gått med dem de siste årene.

For MEGET grunnleggende avkastning tilbyr begge selskapene en gratis 1040-EZ føderal e-filversjon dersom du oppfyller visse krav (For Turbotax: $ 31.000 eller mindre, $ 60.000 eller mindre for aktivt militær, eller til de som er kvalifisert for Inntektsskattekredit . For H & R Block må din AGI være $ 53 500 eller mindre og du må være 53 år eller mindre for å kvalifisere). Statens avkastning kan kreve ekstra gebyrer, men enkelte stater er også gratis.

Hvis du ikke oppfyller disse kravene, vil du sannsynligvis velge en betalt nettutgave som passer best for dine behov.

Når det kommer tid til å betale eventuelle skatter, vil jeg anbefale å betale skatt på nettet.

Hva kan jeg gjøre hvis jeg fikk tilbakebetaling?

I motsetning til popular tro er det ikke bra å få en skattemessig tilbakebetaling. Det vil si, med mindre du tror å låne lønnsslippet til føderale regjeringen, rentefri, er det bra. Jeg kaller denne myten og forbruket spree som vanligvis følger Tax Refund Windfall Syndrome.

Gjennomsnittlig skatt refusjon i fjor var $ 2 792. Det betyr at den amerikanske regjeringen mottok i gjennomsnitt 2,792 dollar i rentefri lån fra 109.499.000 långivere (aka skattebetalere), for en samlet 305,7 milliarder dollar. Dette går ut til litt over 73% av alle avkastningene, noe som resulterer i tilbakebetaling.

Hvis du vil slutte å gi ut rentefritt lån, kan du endre inntektsskatt ved hjelp av lønnsavdelingen din. Målet for en liten sum skyldes tilbake til regjeringen, uten å måtte betale en straff. På den måten er du den som får det rentefrie lånet.

Hvordan kan jeg sjekke statusen min?

Hvis du begynner å bli bekymret eller bare utålmodig, kan du sjekke statusen for tilbakebetaling av skatt. IRS hevder at "mer enn ni i ti" gjeldende e-arkiverte avkastninger vil motta refusjoner på mindre enn 21 dager.

Vær forsiktig med svindel i form av å hjelpe deg med å sjekke tilbakebetalingsstatusen din. Husk at IRS aldri vil sende deg en epost med dette alternativet. For å sjekke det, bør du gå til www.irs.gov og klikke på "Hvor er refusjonen min".

Skattetips fra andre

Jeg har nylig hatt en H & R Block giveaway for lesere som tilbød skatte tips i kommentarene. Her er noen som stod ut:

Fra Michael:

"Jeg kjøpte et hus i 2013, og måtte spesifisere fradrag i stedet for å bruke standardfradrag. Turbo Skatt krevde meg å oppgradere til å bruke spesifiserte fradrag og skulle belaste $ 20 for det.

Etter noen få minutter med Google-søking fant jeg ut at H & R-blokken tillot spesifiserte fradrag på den gratis versjonen av deres online skatt programvare. Jeg byttet til H & R-blokk, og jeg planla allerede å bruke dem igjen for skatteåret 2013. "

Fra Lydia:

"Så snart vi får våre W2-er, legger vi dem i vår skattemappe på hjørnet av salongbordet og legger skattedokumenter vi får når vi er klare, det er alt på ett sted og en påminnelse om e-fil som så snart vi kan, hvis vi får refusjon, så vi kan bruke noen av pengene til å bidra til våre IRA. "

Fra Brian:

"Et tips for de som betaler beregnet skatt. Jeg har litt frilans inntekt i tillegg til min normale 9-5. Når freelance sjekker kommer inn, går jeg straks til IRS skattesystemet og får dem til å trekke tilbake ~ 30%! Ikke bekymre deg for å møte tidsfrister når jeg bare gjør det hver gang jeg får betaling. "

Fra Cryastal:

"Jeg sjekker våre skatter et par ganger i året og hvor mye vi har betalt inn og vil trolig skylde å sørge for at vi er på rett spor for å være så nær null som mulig for tilbakebetaling. Jeg gjør det hovedsakelig etter at mannen min mottar en bonus eller vi har en større aksje transaksjon, de større hendelsene som kan kaste året ut. Holder meg fra å ha for stor av en regning til slutt og vite hva du kan forvente! "

Fra Syed:

"Hvem visste at jeg skulle takke kongressen, men de fornyte undervisningsavgiften for skatteåret 2014, noe som er flott siden min kone startet sin mastergrad i år og vi er ikke kvalifisert for noen studiepoeng. Det vil være en fin hjelp. "

Fra høst:

"Jeg har alltid min tilbakebetaling direkte deponert i min avkastningskonto med høy avkastning, så jeg er ikke fristet til å bruke den."

Fra Doug:

"Gjennom hele året, hold et regneark oppført på alle skjemaer W-2, 1098, etc.) og spesifisert fradrag (statlig salgsskatt, donasjoner osv.) Som du trenger, slik at når de kommer inn, kan du sjekke dem ut av liste og vet at du er klar til å fil. "

Det er alt. Gledelig arkivering, mine venner.

Diskusjonsavtale:

 • Har du startet eller fullført din 2014-avkastning ennå?
 • Hvilke skatte tips har du for andre?
 • Forventer du tilbakebetaling?

Kommentarer På Nettstedet: