Jeg pleide å tro det var normalt å vente i bilen mens faren sjekket inn på en motell.

Da jeg var et barn og familien vår ville ta en biltur, ville pappa fortelle oss å bli i bilen mens han sjekket oss inn i en motell. Det er fordi, for å spare penger, ville han få et motellrom med 2 enkeltsenger - for en familie på 6. Da han en gang fikk nøkkelen, ville vi stille inn i rommet og unngå lobbyen.

Da vi kom dit opp, ville pappa gjøre "telefonsamtalen".

"Hei, dette er rom 324," sa han. "Kan du ta med noen flere håndklær til rommet vårt?"

"Ja, sir. Hvor mange trenger du? 1? 2?”

"Hva med 4? Og hvis du kan sende 2 barnesenger, ville det være bra. "

"Herr, dette rommet er kun booket for dobbeltrom. Vi kan ikke-"

Far: "Takk!"

HA HA! Vi trodde dette var normalt. Bare senere skjønte vi hvor morsomt det var å klemme 6 personer inn i et rom for 2. Da vi endelig snakket om dette over middag nylig, lo han så hardt, at han nesten gråt. Men uten ting som dette (og lille Ramit sover på en sofa) blir det ganske dyrt å ta en familie på en tur.

Hvem er den lille spilleren

Et innlegg delt av Ramit Sethi (@ramit) på

Andre ting jeg husker å vokse opp:

  • Vi spiste bare om en gang i måneden - da vi hadde en kupong for lokal pizza sted
  • Da vi var på det pizza stedet, ville vi bare spørre foreldrene mine i 2 fjerdedeler for å spille videospill. Noe mer enn det var for mye
  • Våre ferier var enkle: Veiturer for å besøke familien vår i LA. Det var det!

Det var ikke ekstravagante måltider eller turer, men vi hadde alle en flott barndom. Jeg lærte om å bruke på det som er viktig for dem. Mine foreldres filosofi: "Hvis det kom ned til skolen eller sport, ville vi alltid finne en måte å finne pengene på." Hvor synes du at bevisstgjøring kom fra?

Alt i alt var jeg en glad gutt - men jeg hadde ingen anelse om at jeg bare så en verdenskrig.

Så endret noe.

Da jeg var på college, fikk jeg et intervju hos Microsoft. De fløy meg til Seattle, satte meg på et swanky hotell, og ga meg en ubegrenset utgifterskonto mens jeg var i byen.

Microsoft gjør dette for alle kandidater. De oppfordrer deg til å leie bil, gå til en restaurant, Space Needle, museer, etc ... og bare sende dem kvitteringene. De vil refundere deg fordi de vil å bli forelsket i området. Noen hundre dollar betyr ingenting for dem hvis de får kandidaten de vil ha.

Jeg ante ikke hva jeg skulle gjøre med mitt ubegrensede budsjett, men mann, jeg var spent. Den kvelden var første gang jeg noen gang bestilte romservice.

Det føltes som å være i en film. Jeg kunne ringe nede uten omsorg i verden og få det jeg ønsket. Jeg bestemte meg for å gå ut og bestille en forrett, en burger og en drink. Total pris var over $ 50 pluss leveringsavgift og tips. 50 BUCKS FOR EN BURGER!

Hvem i helvete var disse menneskene?

Jeg kunne ikke tro at folk gjorde dette.

Plutselig, da attendenten rullet maten inn i rommet mitt og visste metalltoppene, skjønte jeg at det var en hel verden rundt meg - en verden av MER - men jeg ante ikke hvordan det virket.

Jeg hadde alltid tenkt på å fokusere på hva jeg hadde og være fornøyd med det. Det er bare hvordan jeg ble reist.

Men da jeg begynte å se rundt, skjønte jeg at Banana Republic ikke var den mest luksuriøst sted å kjøpe klær. (Hvis du ser på blader, har de gensere for $ 600 eller til og med $ 3000. Er det noen som kjøper dem?)

Jeg innså at det var steder å spise som kostet 50x hva jeg hadde betalt til middag. (Hva slags restaurant kan rettferdiggjøre det? Hvorfor ville noen betale det?)

Beste sushi jeg noensinne har hatt

Et innlegg delt av Ramit Sethi (@ramit) på

Beste sushi jeg noensinne har hatt. Kokkens bord med Chef Ichimura på Brushstroke, NYC

Jeg innså selv at Microsoft hadde vært fokusert på å få de beste menneskene, ikke på klemme pennies og prøver å kutte kostnader. (En flott leie ville mer enn gjøre opp for utgiftene for 10 ikke-ansettelser.)

Jeg ble nysgjerrig. Hva var denne verdenen hvor pris og pris ikke var det første du tenkte på? Hvordan kommer du inn i den?

Ikke bare "spare penger" -delen, men om psykologien bak det: Hva slags person kan bare bestemme seg for å reise et sted og bestille et fly med siste liten? Hvis du har det nivået av frihet og fleksibilitet, hva vil du gjøre med det?

Jeg var fornøyd med hvor jeg var, men jeg ønsket å vite om denne usynlige verden.

Så, for noen år siden, flyttet jeg til NYC. Det er ikke noe sted som NYC for å forstå begrepet "mer" - flere mennesker, flere jobber, flere muligheter, mer moro, mer dating, mer alt.

Jeg begynte å lære om ting jeg aldri hadde vært utsatt for: egendefinerte dress beslutningstakere som måler deg i en suite på Plaza (eller kommer til din leilighet eller kontor) ... personlige trenere og ernæringsfysiologer ... og til og med concierge-leger som kommer til huset ditt så du må aldri vente i kø.

Hva i helvete?

Da jeg virkelig begynte å studere denne verden, oppdaget jeg massevis av usynlige skript som jeg aldri visste at jeg hadde. For eksempel var min første reaksjon på denne verden å scoff og si, "HVA ER EN AVFALL AV PENGER!"

  • "Bare snobs spiser på dyre restauranter ... Jeg trenger ikke alt det"
  • "Ugh, jeg ville aldri kjøpe en $ 500 pels. Det er så overfladisk. "
  • "Hvorfor skulle du betale noen for å fortelle deg hvordan du skal dekorere leiligheten din? Bare få ting du liker. "

Og likevel betalte folk penger for disse tingene. Mye.

Gjett hva? De er ikke alle snobs eller elitiske esler. Jeg lærte at det er grunner annet enn den virkelige maten å gå til en fin restaurant. Jeg begynte å lære hvordan de bizarre verdener av mote og kunst jobber. For det meste lærte jeg hvor mye jeg fortsatt hadde å lære.

Det som virkelig presset meg frem var å vite at jeg ikke forstod at spillet ble spilt rundt meg. Alt jeg så var folk som fortalte meg at jeg ikke vil ha mer - å være fornøyd med det jeg hadde (og aldri vil ha mer). Faktisk vil de peke på folk som har brukt penger på ting som fantastiske opplevelser eller til og med en kostbar jakke ... og kaller dem dumme og overfladiske.

Gå se på noe nettsted om penger! De forteller deg at å bruke penger på noe annet enn livsopphold, er sløsing med penger. De får deg til å føle deg skyldig i å ha lyst til mer.

Min ta: Folk som bruker så mye penger er ikke dumme. Det er heller ikke folk som vil ha mer ut av livet.

Jeg innså at de fleste vil at du skal være akkurat der du er i livet - og hvis du uttrykkelig snakker om hvordan du vil ha mer, blir de virkelig ubehagelige.

Dette er grunnen til at du ser folk som forteller deg å "bare være glad du har jobb i denne økonomien" hvis du snakker om å finne en drømjobb.

Det er derfor hvis du forteller vennene dine at du vil gå ned i vekt (spesielt hvis du er kvinne), vil vennene dine si: "Hvorfor? Du trenger ikke å endre. Du ser fantastisk ut! "

Og det er derfor, hvis du forteller vennene dine at du bor i kveld for å jobbe på et prosjekt eller studere for en klasse du tar, hva vil de si? "Kom igjen, mannen ... det er fredag. Du kan gjøre det når som helst. "

Men jeg skjønte også at, når du gjorde det, elsket alle det!

For eksempel pleide folk å gjøre narr av jeg vil lære deg å være rik når jeg startet. En fyr sa: "Når skal du få en ekte jobb?" Kan du forestille deg hvordan det føles når du starter noe nytt og ikke engang er sikker på at det noen gang vil fungere? Jeg hater allerede livet siden ingen leser nettstedet mitt ... og så å ha kommentarer som det?

Men når IWT ble for alvor, med hundretusener av studenter, endret melodien. Min favoritt setning var: "Det må være hyggelig å jobbe hjemmefra." Ja, det er ... og jeg jobbet også hjemmefra da jeg lagde 11 000 dollar i året fordi jeg ikke hadde råd til et kontor. Folk ønsker ikke å se prosessen. De vil bare se resultatene.

De vil at du skal kutte på alt. Tilbringe, moro, alt - til en mytisk dag når du går på pensjon, og du kan sparsomt nyte et par ting.

Jeg ønsket mer. Og jeg skulle ikke vente 30 år for å få det.

Jeg begynte å endre tankegangen min fra "kutte på alt" til noe du er kjent med: Tilbringer ekstravagant på de tingene jeg elsket ... så lenge jeg kuttet nådeløst på de tingene jeg ikke gjorde.

Tilbringer ekstraordinært. Ikke bare penger, men tid og oppmerksomhet.

En personlig trener ... en personlig kokk ... vakre klær ... reiser til Asia for en siste øyeblikk ferie med venner, eller samme det et rikt liv er for deg.

Forresten, tenk på utseendet på de fleste "penger" -eksperter ved å høre om å bruke tid og penger som dette. Fargen ville drenge fra ansiktet, øynene deres ville skitten skifte fra side til side, og de ville nervøst stammer: "Men ... b ... men .... Hva med å spare penger ????"

MERK: Selvfølgelig Det er viktig å redde og bygge en solid finansiell infrastruktur. Derfor ga jeg ut min bok før jeg noen gang skrev om å tjene mer, forhandle lønn eller starte en bedrift. Men i motsetning til de fleste andre økonomiske råd, tror jeg ikke på å kutte kostnader på minutiae som lattes eller medium Diet Cokes. Jeg tror på Big Wins - og hvis du takler dem, kan du leve et rikt liv. Hundretusener av studentene mine har.

Og derfor vil jeg i år fokusere på MER.

Velkommen til Year of More

I år, i stedet for å kutte på alt i livet, vil vi kreve mer av oss selv.

Mer moro. Mer suksess. Mer investerer i oss selv for å ta oss til neste nivå.

Det kan være vanvittige hendelser i løpet av året som du går til i år:

Jeg forventet ikke å få tekster som dette

Et innlegg delt av Ramit Sethi (@ramit) på

Jeg trodde aldri at jeg ville få slike tekster

Eller det kan være noe mye enklere.

For 2 uker siden ringte jeg foreldrene mine til å spørre hva de gjorde til jul. Moren min sa, "Vi vil nok bare bli her." Jeg spurte hvorfor de ikke kom til NYC siden vi er her ute.

Hun sa, "Oh ... vel ... det er dyrt å komme i siste øyeblikk."

Jeg smilte. Neste dag sendte jeg dem billettene jeg hadde bestilt for dem å komme til NYC.

Ramit, mamma og pappa. NYC, desember 2014

Dette er akkurat det et rikt liv er for.

Pris hadde ingenting å gjøre med det - billettene kunne ha vært $ 4000 hver og jeg ville ha betalt det. Jeg ville bare at foreldrene mine skulle være rundt oss alle sammen til jul, og jeg var heldig nok til å få det til å skje.

Se, vil ha mer, ikke bare om å kjøpe hyggelige strøk eller dyre middager. Et rikt liv kan la deg reise, tilbringe tid med familien din, kjøpe tiden tilbake (for eksempel ved å ansette noen til å rengjøre leiligheten din), og akselerere resultatene dine (som med en personlig trener).

Jeg snakker ikke om å bruke penger du ikke har. Faktisk tillater jeg ikke folk med kredittkortgjeld å delta i min premiebaner av den grunn - en beslutning som koster meg over 2 millioner dollar hvert år. Jeg snakker om å bryte ut av den vanlige, forventede banen, slik at du kan få mer suksess, flere resultater og mer ut av livet - uten skyld.

Uansett hva du definerer av et rikt liv, vil jeg i 2015 hjelpe deg med å få det.

Her er for eksempel bare et par IWT-studenter som gikk etter mer i stedet for mindre:

MER: Lære nye ferdigheter

MERE: Velge hvor du vil feriere

Nå, et dypere spørsmål for deg:

Hva om jeg hadde lyttet til alle menneskene som ville at jeg bare skulle være fornøyd med hvor jeg var i livet?

Shit, jeg ville nok være en ingeniør som hadde på seg en dårlig Cisco-t-skjorte i Silicon Valley. Ramit Sethi, nettverksingeniør. UGH

Tenk på de subtile kommentarene jeg fikk, som, "Trenger du ikke mer erfaring for det?"

Eller "Gjør folk virkelig penger til å gjøre det? Vil du ikke ha en ekte jobb? "

Hvis jeg hadde fulgt det som verden fortalte meg å gjøre, ville jeg jobbe som en vanlig jobb. Jeg vil nok gjøre anstendig penger, men livet handler om mer enn penger. Hver dag vil jeg gå på jobb på andres timeplan. Hver dag vil jeg åpne e-posten min og svare på e-post fra andre som stiller krav til tiden min for ting de ønsket. Hver søndag kveld, jeg vil sukke.

Hvis det er en ting jeg aldri vil være, er det gjennomsnittlig. Hvem vil ha det?

Faktisk ønsker verden at vi skal være vanilje. De forteller oss å spare så mye penger som mulig akkurat nå, slik at vi en dag, 40 år fra nå, kan nyte det på en eller annen måte. De innser aldri at ved å skape en levetid på utsatt nytelse, har du aldri bygget opp muskelen å vite hvordan å kreve - og nyt - mer.

Ja, det er viktig å spare og investere. Jeg har dekket dem i år og år i mitt materiale om personlig økonomi. Men som jeg alltid har sagt, er penger bare en liten del av et rikt liv.

Jeg tror at mange av oss føler denne måten. Vi er blitt skyldige fordi vi vil ha mer enn 2,5 barn, et hvitt-picket gjerde og den såkalte amerikanske drømmen.

Vi ønsker å gå ut og ha fantastiske opplevelser - reiser, kjøper en runde med drinker til våre venner, og til og med splurging på oss en gang i mellom. Nei, det betyr ikke at vi er grådige.

Vi ønsker å se og føle seg fantastisk - Nei, det gjør oss ikke overfladiske eller grunne.

Vi ønsker å leve et rikt liv - bygge utrolige relasjoner, spise på fantastiske restauranter, bruk av systemer og til og med å ansette for å hjelpe med å håndtere våre liv, og fokusere på de store gevinstene i livet. Ikke teller hvor mange pennies vi kan spare ved å deaktivere ovnslyset (ja det er et ekte tips fra en "ekspert")!

Vær forsiktig, skjønt. Når du forteller folk du vil ha mer, går det vanligvis ikke bra.

Brainwashed i settling for mindre

Vitne hva som skjer når vi bestemmer oss for at vi vil ha mer ut av livet. Det er ikke pent fordi det ikke er uvanlig!

Kilde

Kilde

Kilde

Det er ingen hemmelighet hvor reaksjoner som dette kommer fra. Siden barndommen har vi blitt reist med dusinvis av usynlige skript som forteller oss at vi ikke vil ha mer.

De får oss til å si ting som, "Jeg burde bare være glad der jeg er." Her er disse fra mitt eget liv:

JEG BLE FORTALT: "Bare fokus på din utdanning" JEG HØRTE: "Du er bare en tynn indisk fyr. Ikke bry deg om å trene eller bygge muskler ... det er ikke for gutter som deg. Bare få gode karakterer "

JEG BLE FORTALT: "Vær snill mot jenter og til slutt blir du den typen fyr som de vil gifte seg med" JEG HØRTE: "Så jeg må vente i 10 + år til noen jente bestemmer seg for å gifte seg med meg?"

JEG BLE FORTALT: "Få en god stabil jobb, og når du går på pensjon, kan du få $ 1mm på bankkontoen din" JEG HØRTE: "Vent 30 år og kanskje, kanskje bare, jeg kan oppleve noen av tingene jeg vil ha? Jeg vil ikke vente 30 år for det. "

Se deg rundt!

Mediene forteller deg at du vil ha mer er latterlig. I stedet bør vi ... vente på det folk ... Gjøre våre toaletter mer effektive. Jeg skiter deg ikke

Dette er komplett bullshit.

Mediene tar automatisk tilnærming til (1) å distrahere deg med minutiae som toaletter fordi det genererer klikk, og (2) gjør deg skyldig til å ha lyst til mer.

Og i en vag toalettoptimalisert stupor, finner de at vi vil fortsette å klikke på deres nettsider og kjøpe sine magasiner for å oppblåse annonsenes inntekter.

TID FOR ENKEL VIRKSOMHET, MENNESKER.

Vet du hvorfor de fleste personlige finanseksperter ikke skriver om å tjene mer? De vet ikke hvordan.

Enda viktigere og utenom penger har de fleste aldri blitt utsatt for verdens verden.Hvis hele livet bor i en knapphetstilstand - hvor de bare er heldige å ha denne jobben, hvor det ikke er mulig å ta 6 uker avsted, hvor det virker umulig å starte egen virksomhet - KURSEN de hadde Gi alle andre råd til å ta den sikre ruten.

Det er alt de vet.

Ønsker du mer fra livet? Vitne de dårlige kommentarene du får

Det er lett å avvise "mer" som en luksus for noen andre. Når vi leser eksempler som disse, tenker vi automatisk, "Det er fint for dem, men det er ikke meg."

Akkurat som når jeg var barn, var det ikke noe jeg trodde å få romservice. Det var ikke noe "jeg gjorde."

Ser du hvordan ikke å ha mer kan bli en del av identiteten din? Hvordan kan det skjelne din oppfatning av verden og hva som er mulig?

La meg vise deg hva jeg mener.

"Hardt arbeid får generelt ANDRE mennesker rik ..."

Kilde

"Jeg tror ikke at noen noensinne har blitt rike uten å skru andre mennesker ut av pengene sine"

Kilde

"Hvordan kan du ha det når andre mennesker sulter?"

En fyr spør, Hvordan kan jeg kjøpe en Lamborghini? Forutsigbart forteller respondentene at han ikke burde ha det.

Hvis * jeg * gjorde så mye, ville jeg helt leve slik! Seriøst bro!

Kilde

DENNE MENNESENS HELE OMSTANDIGHET ER OM Å BELØVE ENGEN SOM ØNSKER MER ER EVIL, GRØNNLAND OG FREMRAGENDE.

Hvordan kunne de noen gang fortelle deg noe annet enn "Hold hodet nede og vær fornøyd at du er i live?" Kutting tilbake er alt de vet.

Resultatet av denne trommeslageren igjen og igjen: Vi føler oss skyldige i å ha mer. "Jeg antar jeg bare skal være fornøyd med det jeg har. Faktisk, jeg ønsker egentlig ikke å gå til Australia i år. Det er så frivoløst ... '

Vi ende opp med å føle som grunne utløsninger for å ha mer ut av livet. Gjett hva? Det er normalt å ha mer og mer ut av livet. Faktisk vil du ha mer nå enn du ville ha 10 år siden, og 10 år fra nå vil du ha enda mer.

Dette er en sannhet som virker så åpenbar, men er sjelden anerkjent. Du kan fortelle når du hører et lite uttrykk som heter "Hedonic tredemølle."

Sannheten: Hedonic tredemølle er ekte

Hvor mange mennesker har du hørt å si, "Når du får en høyning, hold deg på samme nivå du bodde på?"

Tons - faktisk, mest "Personal Finance Experts" vil fortelle deg det. Og mens jeg er enig med følelsen av å leve under dine midler (som jeg gjør meg selv) ...

... deres råd fungerer ikke.

Hvis du plutselig fikk en $ 25.000 heve, vil du ærlig leve akkurat som du levde? Selvfølgelig ikke.

Så hvorfor fortsetter de å late som om vi alle vil ha akkurat det samme for hele vårt liv?

Faktisk vil det være bedre å ACKNOWLEDGE at vi skal ønske mer, og proaktivt planlegge for det. Dette er det nøyaktige poenget jeg lager når jeg snakker om hvor vrangforestillinger vi handler om våre fremtidige bryllup - og hvordan vi planlegger virkeligheten.

Som jeg har skrevet i 10 år, hvis du får en stor heve og får resultater som dette, vil du bør bruke noe av det på noe du alltid har ønsket. Ja, du bør spare mer. Ja, du bør investere mer. Men du bør også nyte det du har tjent.

Btw, jeg er ingen helgen. Jeg pleide å være så skyldig i at fingeren pekte som noen andre. For eksempel hadde jeg en venn på college fortell meg at han skulle flytte til NYC og bo i den billigste leiligheten han kunne finne. Da han fikk en høybetalt bankjobb, endret han plutselig og valgte i stedet en luksusleilighet på Manhattan.

Jeg trodde "Ha, hva en hykler" ... til jeg gjorde det samme.

Hvorfor burde han ikke? Han hadde råd til det. Han slo alle sine besparelsesmål. Det er derfor mitt innlegg på hvordan det er OK å bruke $ 5000 på sko, var så kontroversielt ... men også resonert med millioner av lesere. De som bestemte seg for å automatisere sine besparelser og investeringer ... og deretter kreve mer av seg selv og livet.

Mitt poeng: Når du vokser, endres livet ditt. Du har forskjellige klær. Du bor på forskjellige steder. Du henger enda med nye mennesker. Ikke nekte det, bekreft det.

Som en del av det er det NORMAL å ønske mer.

Akkurat nå kan du være helt komfortabel å bo i en billig leilighet med romkamerater ... men du vil ikke være for alltid. Som den 25 år gamle Ramit ser du kanskje ikke poenget med å kjøpe en fin dress når du kan få noe for 1 / 5th prisen. Men hvis nesten hver voksen mann sier, "Kjøp en fin dress", er det nok noe til det. Med andre ord, innrømmer du at du er som alle andre - du er ikke en spesiell snøfnugg!

Og jeg snakker ikke bare om penger. Jeg snakker om alt som hjelper deg med å leve et rikt liv.

Hedonic tredemølle betyr også at du i fremtiden ikke kommer til å fortsette å gjøre det samme du gjør nå. Du vil utforske nye steder på ferie, for å lære nye ferdigheter, for å møte nye mennesker. Du vil ønske å vokse. Du vil ønske å leve mer.

La andre være fornøyd med å forvente mindre: mindre moro, mindre mulighet, mindre evne til å investere i de tingene du elsker som vil hjelpe deg med å forbedre.

Ny metode: Ønsker mer er bra

Mark Cuban skrev et minneverdig innlegg der han beskrev den mest patriotiske tingen du kan gjøre:

"Bust din rump og bli rik.

"Gjør en båttur med penger. Betal skattene dine. Masse skatter. Leie personer. Tren folk. Betal folk. Tilbring penger på leie, utstyr, tjenester. Betal mer skatt.

"Når du lager en shitload av penger. Gjør noe positivt med det. Hvis du er smart nok til å gjøre det, vil du være smart nok til å vite hvor du skal sette den på jobb.

"Jeg bryr meg ikke om hva noen sier. Å være rik er en god ting. Ikke bare i den åpenbare følelsen av å ha nytte for deg og din familie, men i bredere forstand. Fortjeneste er ikke et nullsum spill. Jo mer du får mest av en økonomisk innvirkning du kan ha. "

Du har tillatelse til å ønske mer.

Ikke bare mer penger. Mer moro, mer suksess, mer.

Etter hvert som jeg har blitt mer vellykket, har også IWT-lesere og IWT-ansatte. Suksess er additiv - jo mer du får, desto mer kan du dele med andre.

Her er et ukonvensjonelt eksempel på å ha lyst til mer: Bestem hvem du vil omgjøre deg med.

For mange år siden pleide jeg å referere til meg selv som en "personlig økonomi blogger."

Men jeg henviser aldri til meg selv slik lenger. Jeg skriver neppe om personlig økonomi lenger (jeg delte mitt beste materiale i boken min, og nå har jeg flyttet til andre områder av å leve et rikt liv).

Det er noen fantastiske personlige finans bloggere. Men i alle samfunn er det en viss type tenkning. Og hvis jeg hadde bodd i personfinansieringssamfunnet, ville jeg være med på de samme hendelsene, som omgir meg selv med folk som primært fokuserer på tilknyttede inntekter og skriver om budsjetter og den nyeste kredittkortavtalen.

Jeg ville ikke ha det. Jeg ønsket å bevege meg bortom denne etiketten.

I dag driver jeg en virksomhet med dusinvis av førsteklasses eksperter innen psykologi, design, teknologi, markedsføring og kundeservice fra mitt hjemmekontor. Vi har hjulpet millioner av mennesker til å leve i Rich Life (se noen eksempler her og her).

Og hjelpe dem tillater meg å gjøre ting som å ta en siste tur til Asia, reise til en venns bachelorfest i Medellin, eller fly mine foreldre business-class over hele verden.

Jeg kan også frivillig min tid hjelpe folk som ikke er så heldige.

Dette betyr at jeg også har utvidet min definisjon av et rikt liv. Jeg har gått utover personlig økonomi i fitness, entreprenørskap, og hjelper folk med å finne sine drømjobber.

Vi snakker mer om disse områdene - og nye - i år.

I år, hva vil du ha mer av?

Jeg setter krav på å kreve mer i stedet for mindre.

Hvis fokuset ditt er på å kutte tilbake, er dette nettstedet sannsynligvis ikke riktig for deg.

Men hvis du vil ha mer - mer reise, mer suksess, flere muligheter, mer moro - jeg kan hjelpe.

I løpet av de neste ukene skal vi snakke om hva denne typen Rich Life betyr, inkludert konkrete eksempler på hva det betyr for meg (som bor i NYC og SF), samt mange IWT-studenter.

Vi vil også takle de subtile psykologiske "skriptene" som har blitt programmert i oss siden barndommen.

Nå et spørsmål:

Hva betyr mer for deg? Jeg er ikke her for å dømme - faktisk, hvis du forteller meg, "Jeg vil ha en kr 2,000 pels," jeg vil være begeistret for å vise deg hvordan du får det.

Så kanskje det er et nytt stykke klær. Kanskje det er turen til en levetid til Australia. Kanskje det er muligheten til å betale foreldrenes gjeld. Fortell meg!

Fortell meg 2 ting (jeg leser alle kommentarer):

  1. Hva betyr mer for deg?
  2. Hvorfor snakker mange mennesker om mindre, mens vi snakker om mer?

Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 20 2019