Jeg er sulten for å komme inn i "kjøtt og poteter" økonomiske emner, så vær så snill å unnskyld meg mens jeg blir filosofisk på dette, det første innlegget på 20Somethingfinance.com. Hva gjør en "ekspert" i noe? Og på hvilket nivå når du 'ekspert' status. Nærmere bestemt, i forhold til blogging, hva gjør en "ekspert" innen teknologi, sport, aksjer og så videre?

Jeg beklager ikke å være ekspert på noe - den dommen kan komme fra deg, leseren. Det jeg vet er at jeg har brukt mye tid i gjennomsnitt omtrent en time i døgnet de siste seks årene i å prøve å øke min generelle personalfinansiekunnskap, og jeg elsker absolutt å dele den kunnskapen med andre. Og ja, jeg er i min 20-årene (derav navnet på nettstedet).

Dette mye er sikkert. På intet annet tidspunkt i livet ditt (enn tidlig voksenalder) er de økonomiske beslutningene du gjør som innflytelsesrike til din livslang økonomiske helse. Jeg blir sparket opp når jeg hører horrorhistorier, misforståelser og rett og slett blind uvitenhet og troverdighet hos mange av mine kolleger når det kommer til å ta økonomiske beslutninger. Dette er gode mennesker hvis liv har hatt en vanskeligere sving på grunn av feilene i vårt utdanningssystem.

Roten til dette problemet går tilbake til klasseskolen. Om det eneste som noen av oss lærte gjennom hele skolen, er hvordan man skriver en sjekk. Skriv en sjekk? Hva med boliglån, personlige budsjetter, pensjonskontoer, besparelser, verdipapirfond, aksjeinvestering og betaling av gjeld, bare for startere? Mangel på kunnskap er dypt og utbredt og har drastiske implikasjoner på samfunnet (boliglånskris, foreclosures, kredittkortgjeld, konkurs og om og om igjen).

Det er mitt håp at 20Somethingfinance.com vil fylle en nisje ved å hjelpe folk med å få sine finansielle porteføljer på sporet i en tidlig alder. Er dette nettstedet bare for personer fra 20 til 29 år? Aldri! Faktisk er jeg ikke lenger i 20-årene mine. Det kommer til å være rikelig med relevant økonomisk informasjon for alle. La diskusjonene begynne. Hvis det er en ting du lærer, er det at det ikke er sølvfôr når det gjelder finansiering. Alle har forskjellige synspunkter på hvilken vei som er riktig på et gitt økonomisk problem. Debatt er fullt oppmuntret og forventet.

Oppdater: Sjekk ut historien min for flere tanker om hvorfor jeg lanserte 20somethingfinance.com og hva jeg håper du og andre kommer ut av det.

Kommentarer På Nettstedet: