* $ 180 000 etter 30 år

* $ 500 000 i alderen 40 år

* $ 1 million etter 50 år

* $ 2 millioner etter 60 år

Dette er de grove estimatene for hva jeg tror alle må ha i sine 401K eller sparekontoer for å få et rimelig forsøk på en komfortabel pensjon. Selvfølgelig er disse tallene ikke satt i stein, og det er mange andre ting du kan gjøre for å hjelpe din pensjonssøk. Jeg anbefaler å holde et åpent sinn og bruke disse tallene som mål.

Hvis du leser kommentarene fra min "401K mengde etter alder" artikkel, vil du legge merke til at de i midten av 30-årene og under har en tendens til å være uenige med disse beløpene, mens de eldre generelt er enige, bekrefter og aksepterer.

Jeg vet ikke hvorfor yngre folk ikke er villige til å følge med. Det er ofte ganger bare opprør og rettferdiggjøre hvorfor de ikke sparer. “Lev livet!", de sier. Sant, men hvem sier at du ikke kan leve mens du sparer? Den enkleste måten å lære, er å lytte til en eldre person som har gått gjennom det du vil gå gjennom. Kanskje det er umodenhet, eller måten ting er der hver generasjon må stille spørsmål til neste generasjon og status quo.

Det er egentlig ikke noe mysterium for penger. Jo mer du har, desto mer kan du gjøre. Det handler om å bygge NUTen stor nok, slik at når du gjør en fortjent 10% avkastning, drar du inn en ekstra $ 50.000 - $ 100.000 på din $ 500.000 - $ 1 million portefølje. Kom deg så du kan få mer signifikant avkastning.

Hvis du ikke er på pensjonsspor basert på min 401k aldersdiagram og uenig med tallene mine, gjør du bare matematikken selv og se om du har lagret nok til å gå på pensjon. Jeg tror ikke du skal like resultatene.

Det er et spørsmål som fortsatte å komme opp igjen og igjen, og det er, "Hvordan kan jeg spare så mye, hvis jeg ikke gjør så mye?"Det er et rettferdig spørsmål som må adressere. En kommenterer nevnte mitt bord må være av "California Currency", noe som gjorde meg grin. Problemet med å ikke gjøre nok og derfor ikke være i stand til å spare nok er et ærlig problem som jeg ønsker å adressere via en endring i tankegang og et diagram.

HVORDAN SKAL DU SPARES FOR AVSLUTNINGEN Dersom du ikke gjør mye

* Hvis du ikke finner det vondt å spare penger, sparer du ikke nok. Hvis du ikke svetter i treningsstudioet, og musklene dine ikke føler deg sår neste dag, kan du også spise en dobbel cheeseburger med en milkshake og frites fordi du bare kaster bort tiden din. Det samme gjelder med lagring. Siden du er i lavinntektsbraketten, er det ikke meningen å spare penger. Hvis du ikke føler deg disponibel inntektsskift, legger du 20%, 25%, 35%, 50% av inntekten din i 401K, IRA eller sparekonto, og du sparer bare ikke nok. Du må føle smerten, så du er tvunget til å endre utgifter vaner.

* Erkjenn at du ikke er rik. Uansett grunn gjør du ikke mye penger. Det kan være ved valg (opprørt i skolen, mindre lukrativt felt) eller ulykke (avslappet, ulykke, starter over). Når du gjenkjenner at du har lavere inntekt, må du ta tak i det faktum at pensjonering ikke skal fylles med melk og informasjonskapsler.Tenk godt vann og kjeks i stedet. Du skal jobbe lengre og hardere enn andre. Du må lagre mer enn dine rikere venner, bare fordi du har mindre. Hvis du bare lager $ 50 000 i året, hva i all verden driver du med en bil på 25 000 dollar? Det er 50% av bruttoinntektene, og rundt 65% av nettoinntektene dine! Hvis du bare tjener en samlet $ 70.000 i året og har et barn, hva bor du i en 3-roms leilighet som koster $ 2500 + per måned? Downsize til en to-roms leilighet og lag forskjellen. En familie på fire i Tokyo bor i 600 kvadratmeter, 2 roms leiligheter! Ikke handle rik, fordi du ikke er det.

* Gjør matte. En kommentator spurte hvordan han kan sette bort $ 17.000 i året i sin 401K og deretter en annen $ 5000 i sin tradisjonelle IRA hvis han "bare" gjør $ 70.000 i året. Jeg fortalte ham å gjøre matematikken. Han gjorde matte, og han gjorde det alt galt! Dette er hva han beregnet:

70k - 17k (401K) = 53k -> Fint.
53k * 0,4 (skatter) = 31,8k -> 40% skattesats på inntekt på $ 53.000?
31,8k * 0,2 (etter skatt) = 25,4k -> Hva er denne ekstra 20% skatt?
25,4k-5k (Roth) = 20,4k -> Hvorfor bidra til en Roth etter skatt, når du kan bidra til en tradisjonell IRA før skatt?
20,4k / 12 = 1,7k per måned. -> Feil. Bør være rundt $ 35 500 netto = $ 2,960 / måned, 74% mer enn det som er oppgitt.

Den effektive skattesatsen på inntekt på $ 53 000 er rundt 17%. Legg til på 9% statsskatt, og høyst er han rundt 26%. Hans Roth-fradrag er greit hvis han ikke vil bidra med $ 5000 i en tradisjonell før skatt. Men jeg anbefaler alltid å betale mindre skatter enn mer. Jeg er sjokkert over hvor lite folk forstår hva deres effektive skattesatser er, og forskjellen mellom før skatt og etter skatt. Gjør matematikkfolkene. Du har mer enn du tror!

* Den nye normal er lavere avkastning. Enhver som forteller deg å legge inn mer enn en 5% konstant avkastning på investeringene dine, er for aggressiv. Dagene med 8% + porteføljeavkastning er borte i et miljø med 2% langsiktige treasury yields.Det er en uløselig kobling til renter og aksjer, og baking i mer enn en 2,5x avkastning over risikofri rente er en strekk. Vi kan øke våre forutsetninger når vi ser en oppblåsing i inflasjon, bedriftens inntjening og risikovillighet, men ikke nå.

* Innse at å tjene mer penger er et valg, spesielt hvis du bor i et utviklet land. Ifølge en forsker tar det bare rundt $ 34 000 å være i topp 1% av verdensinntektene. I mellomtiden ser det ut til at $ 33 000 er mellomlinjen mellom de 50% og 50% av de amerikanske inntektsinntektene. Du har valg til å jobbe mer enn 40 timer i uken for å komme videre. Du har et valg å ha så mange eller så små barn som du ønsker. Du har valg til å starte en bedrift og få ekstra inntekt på siden. Du har mulighet til å komme inn for alle og gå sist, samtidig som du foreslår nye lønnsomme ideer for din bedrift. Du trenger ikke å være en toppinntektsberettiget, du må bare gjøre nok til å være glad og redde. Vi bor i et fritt land, ikke Nord-Korea.

* Akseptere større regjering Med et $ 2 billion dollarunderskudd som genereres under Obama-administrasjonen, er den etablerte mannen din beste innsats for å sikre at sosiale velferdsprogrammer, arbeidsledighetsforsikring, rimelig helsetjenester og lav skatt fortsetter for middelklassen. Ved å heve skatt på "de rike", forandrer den nåværende administrasjonen effektivt rikdom til lavere inntektsobjekter gjennom regjeringsprogrammer. Republikanerne er mer fokusert på å kutte utgifter for å balansere budsjettet, og ikke å øke skattene gitt systemet vårt har allerede en progressiv struktur allerede. Begge systemene har sine fordeler og mangler, men hvis du lager under $ 200.000 og pensjonsregnskapene dine er lette, fra et økonomisk synspunkt, er du bedre avstemt for den etablerte. I det minste vet du hva du får.

Nå som du har endret ditt mentale perspektiv, er det et foreslått sparekort jeg utviklet for sakte å skru skruene slik at du kommer til pensjonsmålene dine. Her er noen følgende forutsetninger:

ANBEFALT BESKYTTELSESKORT

Forutsetninger for diagrammet:

* Uansett hva inntektsnivået ditt er, sparer du litt penger. Utvikle besparelsesvanen tidlig og alltid.

* Målet ditt er å spare minst 20X årlige utgifter for å oppnå økonomisk uavhengighet. Hvis du kan komme dit før 65, flott! Jo før jo bedre.

* Det er viktig å holde utgiftsgraden din langsommere enn inntekts- og besparelsesveksten. Ikke la livsstilsinflasjonen spore dine planer.

* Når du har maksimert din 401K, lagrer du ytterligere 20% eller mer i dine investeringskontoer etter skatt. Å ha likviditet er viktig hvis du vil pensjonere før.

* Hvis verdien du sparer hver måned ikke gjør vondt, sparer du ikke nok!

401K RETIREMENT SAVINGS GUIDELINE RECAP


Det gode ved å ikke tjene mye penger, er at du er vant til å leve på ikke mye penger, og derfor trenger du ikke mye penger å gå på pensjon på! Med ovenstående forutsetninger og diagram håper jeg at jeg har gitt en veiledning for de som har lurt på hvordan de kan spare så mye hvis de ikke tjener mye i det hele tatt. Sparing skal være en automatisk livsstil. Alltid spare penger før du betaler deg selv. På den måten vil du alltid operere innenfor rammen av disponibel inntekt.

KONKLUSJON

En annen god ting om pensjon er at når du er pensjonert, trenger du ikke å spare for pensjonering. At 5-35% besparelsesfrekvensen jeg diskuterer i diagrammene mine forsvinner, gjør deg plutselig så mye rikere. I mellomtiden har du forhåpentligvis betalt alle dine gjeld, og kan leve i hjemmet ditt uten boliglån for resten av livet ditt. Men selv om du fortsatt har et boliglån, eller er leietaker, med det ovennevnte systemet, bør du fortsatt ha nok penger til å støtte deg til slutten.

Vennligst prøv å ikke unnskyldes for hvorfor du ikke kan spare selv bare 5-10% av inntektene før skatt i 401K. Jeg bodde i super dyrt Manhattan på $ 40.000 i året og klarte å sette bort $ 15.000 i min 401K. $ 40.000 på Manhattan er som $ 35.000 i San Francisco, og bare $ 25.000 i MidWest. Du må bare velge om du vil bygge et sikkerhetsnett for pensjonering eller ikke. Forhåpentligvis vil du fortsette å tjene mer penger jo lenger du jobber, noe som gjør spare penger enklere og enklere. Du vil våkne opp 10 år fra nå og forbløffe over hvor mye penger du har klart å samle.

Det er virkelig opp til deg. Ser deg på stranden!

Ressursbygging Anbefaling

Administrer økonomien din på ett sted: En av de beste måtene å bli økonomisk selvstendige og beskytte deg selv, er å få et håndtak på din økonomi ved å registrere deg hos Personal Capital. De er en gratis online plattform som samler alle dine finansielle kontoer på ett sted slik at du kan se hvor du kan optimalisere pengene dine. Før personlig kapital måtte jeg logge inn i åtte forskjellige systemer for å spore 25 + forskjellskontoer (megling, flere banker, 401K, osv.) For å administrere min økonomi på et Excel-regneark. Nå kan jeg bare logge inn på Personal Capital for å se hvordan alle mine kontoer gjør, inkludert min nettoverdi. Jeg kan også se hvor mye jeg bruker og sparer hver måned gjennom deres kontantstrømverktøy.

En flott funksjon er deres porteføljegebyranalysator, som kjører investeringsporteføljen din gjennom programvaren med et klikk på en knapp for å se hva du betaler. Jeg fant ut at jeg betalte $ 1700 i året i porteføljeavgifter. Jeg hadde ingen anelse om at jeg ble blødning! Det er ikke noe bedre finansielt verktøy på nettet som har hjulpet meg mer til å oppnå økonomisk frihet. Det tar bare et minutt å registrere seg.

Til slutt lanserte de nylig sin fantastiske pensjonsplanleggingskalkulator som trekker inn dine virkelige data og driver en Monte Carlo-simulering for å gi deg dyp innsikt i din økonomiske fremtid. Personlig kapital er gratis, og mindre enn ett minutt å registrere seg. Helt siden jeg begynte å bruke verktøyene i 2012, har jeg vært i stand til å maksimere min egen nettoverdi og se den vokse enormt.

Oppdatert for 2018 og utover.

Kommentarer På Nettstedet: