Black Friday er en markedsføringsgimmick for å få forbrukerne ut i butikken for å tilbringe sine hardt opptjente penger på en mengde lur som de og deres kjære ikke trenger. Det er ondt. Og det er utrolig effektivt.

I løpet av fredagen bestemte en rekke store forhandlere - inkludert Kohl's, Best Buy, Target og Macy's - alle at de skulle presse sine åpne tider til midnatt. Noen forhandlere - Leker R Us og Sears - tok det et skritt videre og bestemte seg for å åpne kl. 21 på Thanksgiving natt. WalMart åpnet klokken 22.00. Et helt kjøpesenter etter min svigerfamilie åpnet kl. 21 på Thanksgiving. Madness !!

Massene likte det skjønt, tilsynelatende. Svart fredagssalg steg 6,6% til høyeste merke noensinne - med en rapportert 11,4 milliarder dollar brukt på en dag.

Løpet til bunnen

Ja, precedentet er nå satt for alle forhandlere å åpne dørene sine kl 21: 00 eller midnatt på Thanksgiving (nå er det enda Black Thanksgiving!) - Ironisk nok, den nasjonale ferien som skal være om å komme sammen med sine kjære og gi takk for det du har i livet.

Som om det ikke var nok av en rase til bunnen for forbrukere, har nylig forhandlere i svart fredag, mobbtramping, plyndringer og pepper sprøytet nok, nå økt baren enda høyere. Hvem bryr seg om at de kan skille sine ansatte fra sine familier på ferie? Vi kan alle ha nytte av å få 30% rabatt på et par sko som var overpriset med 25%!

Jeg har aldri vært en fan av Black Friday og har ikke deltatt i år. Jeg finner shopping å være flatt ut utmattende på egen hånd. Legg i tusenvis av zombie-lignende kjøpere til miksen, ingen parkeringsplasser, gimmicky-salg på kunstig merkede elementer og utarmede varebeholdninger, og det er helt greit for meg.

Etikken bak dette trekket av store boksforhandlere har forseglet avtalen som du aldri vil finne meg å handle på svart fredag ​​igjen.

Forbrukeren Feed The Corporate Greed Machine

Når du tar agn på å handle på 9.00 i Thanksgiving, støtter du det kulturelle rase til bunnen som prioriterer å handle over familie. Og når du gjør det, tar du de arbeiderne bort fra sine familier på ferie. Hva er neste, en 09:00 Thanksgiving morgen åpen? Hvorfor ikke bare erstatte Thanksgiving med svart torsdag?

Nei. Ikke gjør det. Og for å sende en stor "Skru deg!" Melding til forhandlere som abonnerer på denne galskapen bestemte jeg meg for å sette sammen en liste over elendige, men likevel vanlige onde som vi alle ville hellere sette av, men kunne gjøre det, ville være bedre enn å handle i butikken din på svart fredag ​​(eller når som helst).

25 forferdelige ting som fortsatt er bedre enn å handle på en Big Box-forhandler på svart fredag

 1. Jeg vil heller rense ut den gunk som samles under og bak et kjøleskap enn butikk i butikken din.
 2. Jeg vil helst gi min helt clawed psykotiske katt som hater vann et bad enn butikk i butikken din.
 3. Jeg vil heller gå til en vanskelig ferie fest og snakke med folk jeg ikke vet og vil aldri snakke med igjen enn å handle i butikken din.
 4. Jeg vil heller høre på et Justin Bieber-album enn å handle i butikken din.
 5. Jeg vil helst se en romantisk film med min kone enn butikk i butikken din.
 6. Jeg vil helst fryse en fryser enn butikken i butikken din.
 7. Jeg vil helst trekke 36 ølflasker som ikke skylles skikkelig fra en plast søppelpose til resirkulering enn butikk i butikken din.
 8. Jeg vil helst få en planters vorte brent av enn butikk i butikken din.
 9. Jeg vil heller spørre naboen min for salt enn å handle i butikken din.
 10. Jeg vil helst gå til DMV og vente i kø for en time enn butikk i butikken din.
 11. Jeg vil helst bli bedt om av Jehovas vitne enn butikk i butikken din.
 12. Jeg vil heller rydde ut de milde bladhullene som har samlet seg i mine takrenner enn butikken i butikken din.
 13. Jeg vil helst få et hulrom fylt enn butikken i butikken din.
 14. Jeg vil helst få et influensaslag enn butikken i butikken din.
 15. Jeg vil heller spise to pounds av kjøttboller og lide ettervirkninger enn butikk i butikken din. (Jeg er vegetarianer)
 16. Jeg vil helst ha min årlige ytelsesvurdering enn butikken i butikken din.
 17. Jeg vil helst gi tilbakemeldinger fra en kollega for deres prestasjonsanmeldelse enn butikken i butikken din.
 18. Jeg vil heller skrape av den uidentifiserte, brente til helvete klumpen av mat i bunnen av ovnen min enn butikken i butikken din.
 19. Jeg vil helst samle hundens kjepp fra bakgården etter 2 måneder med å forsømme å gjøre det enn å handle i butikken din.
 20. Jeg vil helst se vennens re-runs enn butikk i butikken din.
 21. Jeg vil heller lese en avis som har bløt i regnet i flere timer enn butikken i butikken din.
 22. Jeg vil helst avkjøle et toalett enn å handle i butikken din.
 23. Jeg vil helst fylle ut en medisinsk historie form for den 20. gang mens du venter i en lege kontor venterom enn butikk i butikken din.
 24. Jeg vil helst ha et flatt dekk enn butikk i butikken din.
 25. Jeg vil helst forhandle med Comcast enn butikk i butikken din.

OK .... kanskje ikke den siste ...

Poenget er ... hvis du helst vil gjøre disse ulykkelige ting, så forestill deg tusenvis av morsomme eller morsomme ting du kan gjøre enn å støtte disse store bokhandelsbutikkene.

Hvorfor la moroa stoppe her? Hvilke forferdelige ting vil du helst gjøre enn å handle på svart fredag? Del listen din i kommentarene og videresend til vennene dine slik at de kan dele deres! La oss sende meldingen til forhandlerne som vi ikke vil delta i å fôre forbrukssykdommen som plager vårt land.

Kommentarer På Nettstedet: