Her ser det som det amerikanske standardhuset på 2500 kvadratmeter ser ut over hele landet - og hvor mye koster det.

Pop Quiz! Hva har tallet 2.467 å gjøre med fast eiendom? Er det: dollarbeløpet av gjennomsnittlig boliglånsbetaling; det gjennomsnittlige antall ganger et hus foretar en boligforbedringsbutikk i en enkelt måned; eller median square footage av nybyggede hjem bygget i fjor?

Hvis du gjettet det siste alternativet, har du rett! I følge US Census Bureau data hadde enfamiliehus bygget i 2015 en median square footage på 2.467. Det er litt nuggget med data som reflekterer den amerikanske homebuyerens stadig økende etterspørsel etter mer boligareal (morsomt faktum: figuren har jevnt steget siden 1973, da 1.525 kvadratmeter var gjennomsnittlig husstørrelse).

Men ikke alle firkantede opptak er opprettet (eller priset!) Lik, og denne samlingen av 2500 kvadratmeter boliger - fra Washingtons olympiske halvøy til Texas Hill Country - er bevis.

Et sted å sette ned røtter: $ 289,900, 242 Still Hollow Creek, Buda, TX 78610

Dette 3 år gamle, 2532 kvadratmeter hjemmet har "familie" skrevet over det, og det er ikke bare på grunn av sin åpne planløsning, spillrom, tre soverom og en stor gressgård. Snarere skyldes det hjemstedet 13 miles sør for Austin, TX, i Whispering Hollow, et boligområde med eget svømmebasseng, lekeplass, piknikpaviljong og turstier. Det er enda en grunnskole på stedet! (Ingen barn? Det er fortsatt et pluss å kjøpe i et godt skoleområde.) Foreldre kan finne fred og ro i det romslige hovedsoverommet med eget bad.

Bucolic bungalow: $ 374,900, 709 Arbor Run, Brandon, MS 39047

Spektakulære solnedganger er en salgsfunksjon i dette bungalowstilhuset i Brandon, MS. Ligger like øst for 33.000-acre Ross Barnett Reservoir, et populært reisemål for friluftsliv, er det tre-romshjemmet plassert på rett sted for å se solen synke over vannet. Andre bemerkelsesverdige trekk ved denne moderne møblert rustikke residensen inkluderer hjerte furu gulv, en nede master suite, og en overbygd uteplass med en massiv peis.

Kuleste treehouse noensinne: $ 499 900, 360 Adrians Acres Road, Keene Valley, NY 12943

Plassert på en 5 hektar stor pakke ved foten av Adirondacks i upstate New York, kommer denne Keene Valley hjemme med en gulv til tak stein peis, high end finish i kjøkkenet (granitt benkeplater, rustfritt stål apparater), og en koselig første etasje master suite med et spa-lignende bad. Utenfor gir flere dekk en feiende utsikt over husets skogsinnstilling.

Charmer i Bluegrass State: $ 545,000, 1058 Cooper Drive, Lexington, KY 40502

Bygget i 1941, var dette søte-som-en-knappen hjem i Lexington, KY, nabolaget av Chevy Chase nylig ombygd, men det har beholdt sin historiske sjarm. Beundrere av eldre boliger vil merke seg kroneforming, brettak, wainscoting og peis, mens fans av moderne fasiliteter vil sette pris på det 3-roms hjemme skinnende nytt kjøkken, ferdig ferdig kjeller og sentralt vakuumsystem .

For treningsfanatikken: $ 562.500, 5867 Coriander, Prescott, AZ 86305

Del privat bolig, del swanky helseklubb, dette nybyggede tre-roms hjemme er utstyrt med sin egen mini basketballbane, turgåing spillerom og en paver veranda med rikelig plass til et pingpong bord - og det er bare i bakgården. Fronten har en ekstra uteplass, komplett med brannkasse og utsikt over Prescotts Granit Dells. Interiøret har (overraskelse!) Granitt på kjøkkenet, badet og vaskerom.

Sequestered fjellet retrett: $ 599 900, 8 Beaver Lake Heights, Asheville, NC 28804

En blindvei og et stort skogkledd lot lover privatlivet på dette fire-roms, trebaderomshjemmet, bygget i 1992. På innsiden er et underholdnings kjøkken med utsikt over det naturlig lyse stuen, gjort det mer koselige med treverket -ovner. Likevel, det virkelige hjertet av dette hjemmet kan være den frodige bakre terrassen. Tilgang fra stuen er vernet fra nysgjerrige øyne av tett pakket trær og modne stauder.

2.500 kvadratmeter historie: $ 599 900, 345 E. Kossuth St., Columbus, OH 43206

Denne mursteinens skjønnhet dateres helt tilbake til 1881, da Columbus, OH, nabolaget - nå kjent som Schumacher Place - spilte vert for en melkefjøl, beite, en håndfull bryggerier og en slakteri. Hjemmet med tre soverom har blitt profesjonelt refinished og restaurert for å holde fortiden levende; Du vil se områdets historie i hjemmets lommedører, innebygde bad, badebadklopp-fots badekar, og originale vinduer og tregulv. Det nye, spesialbygde, hvite kjøkkenet er imidlertid en vakker modernisering.

Passe til din indre rytter: $ 639,900, 1910 Prochnow Road, Dripping Springs, TX 78620

Giddy opp! Denne tre-roms tømmerhytte i Texas Hill Country henvender seg til den moderne cowboyen (eller jenta!) Med sin ridning, turnout og seks-stall låve (hjemmehørende barnekatt ikke inkludert).Tilpasset bygget i 2005, er hytta preget av hvelvede tak, gulv til tak stein peis og hammered-kobber detaljer på kjøkkenet. Rike vinduer tilbyr en fuglens utsikt over eiendommen, 12 pluss hektar med uutviklet Texas terreng.

Splinterny i Bloomfield: $ 799,900, 6180 Westmoor Road, Bloomfield Hills, MI 48301

Det blir ikke mye nyere enn dette spesialbygde hjemmet i Bloomfield Hills, MI, omtrent 20 miles nordvest for Detroit, MI. Fullført i 2016, tre-roms hjem appellerer til trend-savvy med sin åpne layout, blond eikgulv, og moderne kjøkken med t-bane-fliser backsplash og kvarts benkeplater. Utenfor er en ekspansiv pergola-stil veranda med utsikt over den profesjonelt anlagte 1 hektar stor hage.

Pittoresk Puget utsikt: $ 835,000, 2021 Walnut St., Port Townsend, WA 98368

Bryt kikkerten din. Du er sikker på å se et historisk fyr, fugler, sjødyr og utallige båter som reiser til og fra Puget Sound fra dette tre-roms, to-badet hjem på Washington 's olympiske halvøy. Hjemmet, som ligger på en 0,6 hektar stor pakke med utsikt over vannet, har hvelvede tak og mange vinduer for å maksimere disse innsjøutsiktene.

Et hjem med kunstnerisk forfedre: $ 1,775,000, 3589 Aquetong Road, Doylestown, PA 18902

Den karakteristiske kunstnerens tilbaketrekning, denne eiendommen i Bucks County, PA, består av et fire-roms hjem, en frittliggende garasje og kunstnerens studio, og en 6 hektar stor grense med en rushing creek. Inspirasjon er lett å finne her, om ikke i landlige omgivelser, da i historien til hjemmet: ca 1760 chinked tømmerhytte lever videre som den eldste delen av huset. Nevnte vi at den sene amerikanske maleren Charles Hargens en gang bodde her?

Arkitektonisk stunner: $ 2,995,000, 6 Pilgrims Landing, Provincetown, MA 02657

En suspendert stål-og-glassbro fører til master suite av dette dune-top moderne hjem på Cape Cod, MA. Det er en av mange bemerkelsesverdige trekk i tre-roms, trebaderomshjem, designet av den prestisjetunge New York, NY, designfirma Hariri & Hariri. Bare kik på sin geometriske fasade, to-etasjes peis og gulv-til-tak-vinduene som gir en klar utsikt over hjemmets saltmyr omgir.

Jersey drømmehus: $ 2,999,000, 523 East Ave., Bay Head, NJ 08742

Vi kan nesten luke saltluften herfra. Gressete sanddyner er alle som skiller dette fem-roms hjemmet fra den hvite sanden på Jersey Shore. Drikk i panoramautsikt over vannet fra den skjermede verandaen eller følg stranden til privat, sanddynesdekk for en enda nærmere titt på bølgene. Innenfor har hjemmet fem soverom, tre og et halvt bad og historisk sjarm: Denne gammeldags ble bygget i 1880.

Hvilken av disse charmers med den gjennomsnittlige husstørrelsen er din favoritt? Del valget ditt i kommentarene nedenfor!

Kommentarer På Nettstedet: