Partner Center Finn en megler

1. Forvent det uventede

Innse det. Uansett hvor mye innsats du legger i analysen, vil du fortsatt ikke ha hundre prosent nøyaktig ide om hvor markedet er på vei. Det er alltid sjansen for at en overraskelse venter rett rundt hjørnet, kanskje i form av en uanmeldt valutaintervensjon eller sjokkerende dugge kommentarer fra en sentralbankoffisient.

Faktisk kan disse uforutsette hendelsene gå utover den økonomiske arenaen og komme også i form av naturlige katastrofer eller en plutselig krigserklæring. Selv om du så på diagrammene hele tiden, bodde på toppen av Forex-kalenderen, og lyttet til nyheten hver dag, vil du fortsatt ikke se disse hendelsene kommer.

Med mindre du er Nostradamus ...

Kan være.

2. Handel handler om sannsynligheter

Husk at handel er et spill av sannsynligheter. Dette innebærer to viktige ting: (1) Du må alltid sørge for at oddsen er til fordel for deg før du handler, og (2) kostnaden for å finne ut om den handelen er riktig må kompenseres av sannsynlighet.

La oss si at EUR / USD handler på 1,3000, bare å teste et stort støttenivå. Du vet at du ikke kan forutsi hvor prisen går, men du vet at prisen har en høyere sannsynlighet for å gå opp enn å gå ned siden denne støtten har sterkt holdt i fortiden.

Enten du vinner eller mister på dette punktet, er det veldig lite nå, siden du allerede har bekreftet før du selv tok handelen du handler på basert på sannsynligheter. Du kan miste, noe som er greit, fordi du allerede har forventet det og vet kostnadene forbundet med det. På samme måte kan du også vinne, som du allerede forventer. Ingenting kan være mer heartbreaking enn uoppfylte forventninger.

Hvordan klarer du deg?

Når du snakker om risiko i handel, vil du mesteparten av tiden begrense din definisjon til pengevilkår. Men sannheten er at det ikke bare er lommeboken du legger på linjen når du handler.

Hvis du har følt hjertet ditt, hopp over et slag og pusten din sakte etter tap, så vet du sikkert hva jeg snakker om. Tenk på ditt ego, min kjære Padawan.

Jeg forstår veldig godt at det er vanskelig å holde et p-p-p-pokers ansikt midt imot følelsesmessige høyder og nedturer. (Hei, ikke alle av oss kan være Lady Gaga!) Men kanskje å merke seg disse "sannhetene" vil hjelpe deg med å takle de usikkerhetene du møter i markedet.

Tenk på det. Hvis du anerkjenner det faktum at omtrent alt kan skje, hvordan kan du gå galt om markedet?

Ved å holde denne tankegangen, lindrer du presset på deg selv for alltid å være rett om hva markedet vil gjøre neste eller måtte tape. Ved å gjøre det, overvinne du frykten for å miste penger, noe som er uunngåelig for enhver handelsmann som å miste en tann er for hver person.

Når du er i fred med muligheten for å miste penger, vil du kunne kjenne igjen all slags informasjon som både støtter og krangler mot markedsutsikt og tro. Så ikke bare vil du komme til et punkt der du handler med sannsynligheter, og ikke ditt ego, men du vil gjøre en bedre jobb med å se hva som virkelig flytter markeder.

Kommentarer På Nettstedet: