Partner Center Finn en megler

Innstilling av forventninger kan være et flott verktøy for handelsfolk. De gir mål for å hjelpe oss til slutt å bestemme suksess og fiasko, og de gir oss også mål å jobbe for.

Vi må imidlertid være forsiktige med å sette våre forventninger. Sett dem for høyt eller urealistisk, og vi kunne bare sette oss opp for skuffelse. Nedenfor finner du tre av de vanligste handelsforventningene som ofte fører til skuffelse.

1. Flere handler = Faster læringsprosess

Det er sant at å ta flere handler kan føre til mer erfaring, men det betyr ikke nødvendigvis at du vil lære tauene av handel noe raskere enn om du hadde tatt mindre handler. Faktisk kan denne farlige tankegangen føre til overtrading, en vanlig fallgruve av nybegynnere som utsetter en for unødvendig følelsesmessig risiko.

Nøkkelen til å påskynde læringsprosessen er å fokusere på kvaliteten på handlingene dine i stedet for kvantiteten. I stedet for å bare ta så mange oppsett som mulig, bør det prioriteres å velge de beste oppsettene og ta smarte handelsbeslutninger. Også erfaring oppnås ikke med mindre du reflekterer over handelen fra start til slutt. For å hjelpe deg med denne årsaken anbefaler vi at du holder en detaljert handelsdagbok slik at du kan se tilbake og lære av dine handelsopplevelser.

2. Jeg kan leve ut av handel.

Hvem driller vi? Alle drømmer om handel for å leve. Og denne drømmen er ikke uten sine fordeler. Det er mulig å gjøre en levende ut av trading forex. Men du er rett og slett å sette deg opp for skuffelse hvis du tror du kan oppnå dette innen dine første måneder (eller til og med år) med handel.

Med studenter blir ikke dyktige kirurger over natten, og bar eksamen forbipasserende blir ikke kompetente advokater i blink of a eye. I likhet med ethvert annet yrke tar det år og år med praksis og erfaring for å utvikle ferdighetene som trengs for å gjøre trading til din primære inntektskilde.

3. Det handler om pengene.

Denne siste mantra er trolig den mest sirkulerte, men det har også den mest fortrinnsrett. Selv om det er sant at profittene i siste instans bestemmer effektiviteten av din handelsstrategi, dobler det ikke nødvendigvis suksess på en daglig basis. Selv de beste handelsmenn har dager, uker eller måneder når deres prøvde og testede strategier ikke gir fortjeneste.

I stedet for å måle daglig suksess på hvor mye fortjeneste du har gjort, bør du i stedet basere suksessen på beslutningsprosessen. Har du tatt gyldige oppsett? Har du holdt fast i din handelsplan? Har du økt forsvarlig risikostyring? Hvis du finner ut at du fremdeles ikke tjener fortjeneste selv etter en rekke gode henrettelser, så er det bare du må gjøre med å justere strategien din. Uansett hva som måtte være, bør pengeprodusering ikke være ditt vær og alt sammen i å vokse som handelsmann.

Å overholde forventningene som er nevnt ovenfor, er ikke de største blunders du kan begå i handel, men de kan enkelt sette deg opp for skuffelse og nederlag. Og i et miljø som krever alt fokus og konsentrasjon, kan unødig emosjonell bagasje hindre deg i å ha fokus på å bli en konsekvent lønnsom handelsmann


Kommentarer På Nettstedet:

Nyttig Informasjon Jun 20 2019