Partner Center Finn en megler

Som nybegynnerhandler har du hele tiden blitt oppfordret til å øve demohandel først før du går live. Gjennom demohandel har du vært i stand til å finpusse de grunnleggende handelsferdighetene, utvikle en handelsplan, utføre riktig risikostyring og forstå handelspsykologi (minst vi håper det!) Uten å sette dine hardt opptjente penger på linjen.

Når du var i stand til å demonstrere konsistent lønnsomhet og bygge opp din tillit til å ta handler, bestemte du deg for at det var på tide for deg å få føttene våte og åpne en live trading konto. Siden du allerede var i gang med suksess på demo, burde det være vanskelig å lage store fortjenester med ekte penger i fare, ikke sant?

FEIL!

Når de fleste nybegynnere krysser over fra demo til live, tror de vanligvis at deres demo trading resultater enkelt kan replikeres på en ekte konto. På grunn av det, er noen igjen veldig frustrert når de innser at dette ikke alltid er tilfelle. Her er noen grunner til at:

1. Real penger betyr ekte følelser.

Som handelsmenn forsøker vi å være like følelsesløs som Kristen Stewart, mens vi gjør handelsbeslutninger. Det er imidlertid ikke menneskelig å eliminere ens følelser helt, og det kan ikke bli hjulpet at sårbarheten mot følelser øker når ekte penger er i fare.

For å illustrere, sammenlign hva du følte da du først handlet på en demo-konto, i motsetning til hvordan du følte når du plasserte din aller første live-handel. Var ditt hjerte slående raskere? Føler du sommerfugler i magen din? Var hendene litt ruskede? I så fall var du enten gal i kjærlighet eller følte et ekstra spark av nervøsitet da du begynte å handle live!

2. Det er ingen reell monetær risiko på demo.

Selv om du prøvde å behandle din demo-konto som en ekte, er sannheten at det ikke er noen reell monetær risiko på demo. Du kan lide et par tap her og der, men på baksiden av ditt sinn vet du at du kan få din demo-konto fylt opp med falske penger når som helst.

Hvis du gjør massevis av feil på demo, kan du trøstes av det faktum at du kan starte over lett og dette tar mye press på skuldrene dine. I motsetning til å finne deg selv i en nedgang mens du handler med ekte penger kan du skade din handelstillit og kan skyte dine handelsbeslutninger senere.

3. Fristelsen til å begå handelssynd er sterkere i live trading.

Fordi du har å gjøre med ekte monetær risiko, blir du mer følelsesmessig investert i utfallet av handelen din. Som et resultat vil fristelsen til å gå tilbake til dine dårlige handelsvaner bli mye sterkere.

Bare når du trodde at du endelig har overvunnet disse vanene, kan du finne deg selv å begå felles handelssyndrom som å flytte stoppet ditt, kutte av dine vinnende handler tidlig, og hevnhandel.

For noen handelsmenn vil deres ønske om å bevise at deres live-kontoer kan være like lønnsomme som deres demo-kontoer, selv føre til nye problemer som overtrading og ignorerer deres handelsplaner helt og holdent.

Hvordan kan du håndtere disse forskjellene?

En god måte å bygge bro over gapet mellom demo og live trading er å kopiere den mentale tilstanden til følelsesløs handel du praktiserte på demo.

Du kan gjøre dette ved å fokusere på prosessen og ikke fortjenesten. Ta en handel om gangen og fokus på å holde fast i din plan og implementere riktig risikostyring. Pass på at du handler penger som du har råd til å tape. Dette vil ta noe av trykket og hjelpe deg med å konsentrere deg om dine forretninger bedre.

En annen god måte å gjenta din suksess på, demo trading, er å holde gode handelsvaner som å skrive handelsblader.

Skriv ned hva som skjer i dine livsforretninger. Hvordan er de forskjellige med de vanlige demohandler? Gjør dine reaksjoner og handelsavgjørelser forskjellige når du handler med ekte penger? Hva kunne du ha gjort bedre? Ved å merke feilene du har gjort på en live konto som du vanligvis ikke gjør på demo, får du en ide om de nøyaktige problemene du må jobbe med.

Bytte fra demo til live trading er vanskelig og fører ofte til tap i begynnelsen, men det bør ikke stoppe deg fra å hoppe tilbake. Du må bare tråkke lett og sørge for at du er klar over og forberedt på følelsesmessig engasjement som trengs for live trading.

Kommentarer På Nettstedet: