Bor i byen er ikke for alle - noen generasjoner foretrekker burbs.

Mens det ikke er mangel på horrorhistorier om boomerangbarn som bor i mor og pappas kjellere godt inn i 30-årene, kan tusenårene og deres babyboomerforeldre ikke være mer annerledes. Ikke bare vil de ikke dele et tak, de fleste foretrekker å bo i motsatt side av byen! Flere og flere tusenårene bosetter seg i forstedene, mens babyboomere og småbarn nyter byen som bor.

Du vil tenke millennials, den teknologiske kunnskapsrike generasjonen i alderen 20 til 34 år, ville favorisere store byer. Men USAs unge voksne var faktisk mer tiltrukket av den ytre forstadskanten av store storbyområder i 2013 enn året før.

Her er en sammenbrudd av tre generasjoner og hvor de bor nå.

Millennials: The 'Burbs Beckon

Uansett om de søker mer rimelig bolig eller mer boareal, favoriserer tusenvis tydelig pendling til store byer som Houston og Orlando, i stedet for å bo i hjertet av sentrum.

Antall tusenårene som bor i storbybyer og småbyer, vokste 1,3 prosent, mot 1,2 prosent i store byer. Likevel er unge voksne ikke akkurat flocking langt fra bylivet.

Blant hovedstadsområdene hvor tusenårene er hevelse: Colorado Springs (opp 3,2%), San Antonio (opp 3,0%), og Peabody, Massachusetts (opp 2,9%).

Babyer: City Slickers

Store byer går ikke øde ennå - de er bare bebodd av en haug med babyer (takket være deres kjærlige foreldre som ringer på hvor de skal bo). Antall barn under 5 år økte om lag 0,2% i store byer, mot nedgang i forsteder og landlige områder. Babies, hvorav antallet har avvist landsomfattende, blomstrer i store byer som New York og Washington, D.C.

Andre store storbyområder tegner uvanlig høy vekst hos barn 4 og under: Orlando, Seattle og San Diego.

Baby Boomers: Destinasjon - Downtown

Når det gjelder Amerika's baby boomers (i alderen 50-69), går de til byer med varmere klima når de begynner å pensjonere og begynner å redusere. Antallet deres vokser mest i begge storbyene og deres tette forsteder, hvor befolkningen i hvert område økte med 2,1%.

Boomers elsker South, med byer som Austin og Raleigh innbydende en mer enn 4 prosent økning. Og de er virkelig kjærlige byer der tusenårene bor - Austin har den høyeste delen av tusenårene av enhver by. Charleston, Dallas og Houston er også steder som tiltrekker seg både boomers og tusenår.

Så ta hjerte millennials - når du er klar til å flytte ut og starte livet ditt, så er dine foreldre!

Kommentarer På Nettstedet: