Partner Center Finn en megler

Gutt, flyr tiden med når du har det gøy! Nå som vi går inn i andre halvdel av året, er det så god tid som noen å gjøre noen tweaks og finne måter å forbedre din handel.

Nå har du sikkert lest og gjort Q2 2012-handel refleksjoner som de som Pipcrawler, Cyclopip, Happy Pip og Huck har delt de siste par dagene. Hvis du har det, tenker du mest sannsynlig på å gjøre et par endringer i din handelsstrategi også.

Nå er forandring nesten alltid aldri lett, så her er tre ting du må huske for å kunne implementere disse endringene.

1. Pass på at du er klar for endringer

Det første trinnet med å gjøre endringer er å sørge for at du er klar for dem. Tross alt, hvordan kan du investere den nødvendige innsatsen ved å implementere disse endringene hvis du ikke vil ha dem dårlig nok uansett?

Skriv ned endringene du tenker på å lage og spesifiser hvorfor du tror du burde gjøre det. La oss si at du tenker på å nedskalere posisjonene dine. Er det fordi du risikere for mye per handel? Eller kanskje du tenker på å plassere strammere stoppfall. Er det fordi du lar dine tapere løpe?

Å rettferdiggjøre hvorfor du må gjøre endringen, minner deg om behovet for å gjøre dem. Når du ser behovet for det, vil det være lettere for deg å ønske de endringene og være klar for dem.

2. takle en endring om gangen

En av de største fiender av forandring forsøker for mange av dem samtidig. Sikker på at du har mye å jobbe med, men hvis du håndterer dem alle samtidig, vil du sannsynligvis ende opp med å bite av mer enn du kan tygge. Det er ingen mening å sette for mye press på deg selv at du ikke vil kunne opprettholde dem.

Bryt målene dine inn i milepæler (eller mini-mål), og prioritere hvilket mål du vil jobbe med og gi det hele fokuset ditt. Gå bare videre til neste mål når du tror du kan opprettholde den du jobber med.

3. Ikke la din vakt ned

Bare fordi du har gjort fremskritt mot å nå dine mål, betyr ikke at du kan lene deg tilbake, slappe av og ha en margarita. Faktisk er den tiden du gjør fremgang, den beste tiden til å jobbe enda vanskeligere for å nå dine mål.

Ta for eksempel boksing flotte Manny Pacquiao. Han kunne ha stoppet da han vant sitt første verdensmesterskapsbelte. Pacquiao kunne ha lettet på trening, kjempet et par flere kamper og pensjonere for resten av livet. Men Pacquiao stoppet ikke der. Han fortsatte å trene og diversifisere sitt spill. Han bosatte seg ikke bare for å være en engangs verdensmester.

Å la vakt ned og ta for mye trøst i små seire øker sjansene for å ha tilbakefall. Bare fordi du fulgte din nye handelsplan for en uke betyr det ikke nødvendigvis at du ikke vil gå tilbake til dine gamle handelsvaner i de følgende ukene.

Ikke la deg falle i fellen med middelmådighet. Pass på at uansett hva målet ditt er, blir det en annen natur for deg før du går videre til ditt neste mål.

Som den gamle klichéen går, er det lettere sagt enn gjort å opprettholde endringen. Det er lett å si, "Ok, jeg skal forandre denne delen av min handel", enn det er å faktisk begynne, følge gjennom og opprettholde endringen. Nøkkelen, som i de fleste ting som er verdt å forfølge i livet, er fokus, engasjement og konstant innsats.


Kommentarer På Nettstedet: