Det er noen repeterbare, bevist, systemer som kan hjelpe deg med å øke din rikdom. Det er også mange fulle svindel som lover at du blir så rik som Scrooge McDuck - og det er gal hvor mange mennesker fortsatt faller inn i rike feller, selv om det er fjell av bevis som viser at de er totalt svindel.

Ta for eksempel multi-level marketing (MLM) bedrifter.

Jeg hater MLMer. Så. Freaking. MYE.

Men til tross for alle negativ medieoppmerksomhet, regjeringens undertrykkelse, og det faktum at du forventes å bruke et gjennomsnitt på $ 25.000 av dine egne penger For å opprettholde denne "karrieren" klarte MLM fremdeles å trekke inn mer enn 36 milliarder dollar i 2015 alene.

Dette er en industri fylt med bedrageri og ødelagte løfter - en som du med rimelighet kan forvente å ikke bare bli svindlet, men også ansatt for å svindle andre også!

MLM er ikke de eneste get-rich-quick feller jeg ser der ute heller. Her er noen andre jeg har lagt merke til:

 • Vinne lotteriet. Det er allment kjent at vi alle har en bedre sjanse til å bli rammet av en meteoritt eller slått av lyn enn å betale for en Tesla med en overdimensjonert Powerball-sjekk.
 • Bli Instagram berømt. I fare for å høres ut som en crotchety-gammel mann, husker jeg en tid da barna ikke satte budskap på sine futures på å få betalt for sine dårlige selvtillit.
 • Bli en prosporter. Vennligst ikke stole på dette. Ikke bare er sjansen for å bli en idrettsutøvere utrolig liten, men det krever også en levetid for praksis, iterasjon og dedikasjon til forbedring. Også, hvem liker faktisk sport?

Faktum er at hvis det virkelig var en fin måte å komme rik på, ville vi alle gjøre det.

Det er ingen "hemmeligheter" for å bli rik over natten. Men det er bevist systemer å bli rik - og de tar tid.

Men jeg lover at hvis du tar noen av disse 4 trinnene, setter du deg opp for langsiktig suksess. Gjør alle 4 og du er nesten garantert å bli rik.

 1. Invester tidlig og ofte for å bli rik
 2. Øv bevisst utgifter som en rik person
 3. Tapp inn skjult inntekt
 4. Start din egen virksomhet

Trinn 1: Invest tidlig og ofte for å bli rik

Den eneste mest avgjørende tingen du kan gjøre for å sikre at din økonomiske fremtid investerer - og jo raskere du starter, desto lettere er det å bli rik.

Dette er ikke BS. Det er mer enn 100 års bevis på aksjemarkedet som antyder dette.

Tror du fortsatt ikke på meg? La oss se på en ekte verden eksempel på hvordan å bli rik ved å investere.

Si at du er 25 år gammel, og du bestemmer deg for å investere $ 500 / måned i et billig, diversifisert indeksfond. Hvis du gjør det før du er 60, hvor mye penger tror du at du vil ha?

Ta en titt:

$1,116,612.89

Det er riktig. Du ville være millionær etter å ha investert noen få tusen dollar per år.

Legg merke til, jeg snakker ikke om Hollywood-typen investing hvor hot-shot aksjemeglere gjør store multi-million dollar handler mens roping "SELL" til en telefon av en eller annen grunn.

Bildet: Noen dude handler aksjer og mister penger. Ikke avbildet: Du investerer i lavprisindeksfond og fortsetter med livet ditt.

Jeg sa du burde investere i lavpris, diversifisert indeksfond over tid. Det er fordi smarte investeringer handler om konsistens mer enn noe annet - ikke jakter på varme aksjer. Eller andre rare investeringer:

De to viktige måtene å investere pengene dine er enkle:

 • 401k: Pass på å utnytte arbeidsgiverens 401k plan ved å sette i det minste nok penger til å samle arbeidsgiverens kamp inn i den. Dette betyr i utgangspunktet at for hver dollar du bidrar, vil firmaet matche det (før skatt!). Dette sikrer at du tar full nytte av hva som egentlig er gratis penger fra arbeidsgiveren din. Den kampen er kraftig og kan doble pengene dine i løpet av ditt arbeidsliv:

 • Roth IRA: Som din 401k, vil du ønske å maksimere det så mye som mulig. Beløpet du har lov til å bidra med, går opp noen ganger. For tiden kan du bidra til opptil $ 5 500 hvert år.

Merk: Hvis $ 500 / måned lyder som mye, les alle måtene du kan frigjøre pengene med bare noen få telefonsamtaler.

Trinn 2: Øv bevisst utgifter som en rik person

Alle som kjenner meg, vet at jeg avskyr ultrafruktighet - ellers kjent som livsstilen til kappekuponger og ofre ting som lattes for å spare penger.

I motsetning til mange mennesker du ser i den personlige finansverden, skammer jeg ikke over hvordan jeg bruker mye penger på ting jeg liker å spise ute, reise eller fine klær.

Og det er alt fordi jeg trener bevisst utgifter. Det er det samme systemet min venn bruker for å bruke mer enn $ 21000 på å gå ut. Jeg vil aldri fortelle deg å hoppe over utgifter på de tingene som gjør deg lykkeligste. Bare gjør det målrettet og ved å unngå de tankeløse utgiftene som kan komme fra uorganiserte finanser.

Å sette opp systemet kan virke hardt - men til slutt handler det om:

 1. Automatiserer økonomien din.
 2. Å vite hvor pengene dine går, så er du i full kontroll over situasjonen.

Automatisering av økonomien gjør at systemet ditt kan fungere for deg og passivt gjør det rette stedet i stedet for at du hele tiden lurer på om du har nok penger til å bruke. Eller få kredittkortregningen din hver måned, shrugging, og si til deg selv, "Ja, jeg antar jeg brukte så mye."

Og det er enkelt: i begynnelsen av måneden, når du mottar lønnsslipp, sendes pengene umiddelbart til der det må gå gjennom automatiske systemer som du allerede har satt opp.

Noen tilbringe anbefalinger for systemet ditt:

 • 50% -60% faste kostnader: Dette inkluderer ting som verktøy, leie, internett og gjeld.
 • 10% Investeringer: Dette inkluderer din Roth IRA og 401k plan.
 • 5% -10% besparelser: Dette er penger som går mot ting som ferier, bryllup, hjem nedbetalinger og uventede utgifter.
 • 20-35% Skyldfritt Utgifter: Moro penger! Tilbring dette på alt du vil ha fra fine middager til filmer.

Hvorfor automatisk?

Fordi som mennesker har vi utrolig begrenset viljestyrke. Det er så begrenset at det kan gjøre ting som å betale regninger og legge penger i besparelsene hver måned, en svært vanskelig oppgave.

Automatisering av økonomien undergraver dette ved å tillate deg å spare penger uten å måtte gjøre det selv.

Hvis du vil finne ut mer om hvordan du automatiserer din økonomi, sjekk ut min 11-minutters video som forklarer det her:

Bonus: Hvis du er ny til å investere, kan dette være noe gresk for deg - det er derfor jeg skrev en stor, gratis guide til personlig økonomi som går inn i enda mer detaljert beskrivelse av strategiene beskrevet her.

Trinn 3: Trykk på "skjult inntekt"

Jeg snakker ikke om hauger med penger begravd et sted i bakgården din - dette er pengene du kan spare på akkurat nå ved å forhandle på regningene dine.

Det er riktig. Med bare noen gang en gang, 5 minutter telefonsamtaler, kan du lagre hundrevis i måneden på regninger for din:

 • Bilforsikring
 • Mobiltelefon plan
 • Gym medlemskap (mindre sannsynlig, men fortsatt mulig)
 • Kabel
 • Kredittkort

Det er enkelt også - det er bare 3 ting du trenger å gjøre for å forhandle med disse selskapene på avgifter og priser:

 1. Ring dem opp.
 2. Fortell dem: "Jeg er en god kunde, og jeg hater å måtte gå på grunn av en enkel pengeproblem."
 3. Spør, "Hva kan du gjøre for meg å senke mine priser?

Selvfølgelig vil du ønske å justere denne formelen for det firmaet du ringer. Sjekk ut videoen min på forhandling av regningene dine for mer om dette emnet.

Bonus: For de eksakte ord-for-ord-skriptene som jeg pleide å forhandle min regninger, last ned Ultimate Guide to Personal Finance.

Sammen med regningene dine kan du også tjene mer penger gjennom lønnsforhandlinger.

Dette er faktisk en av de enkleste og raskeste måtene å tjene mer penger.

Faktisk øker en engangs lønnsvekst på $ 5000 - riktig investert - opp til over $ 1,300,000 når du går på pensjon.

1-time lønnsøkning på $ 5000 investert og sammensatt etter 40 år: 1,398,905.20!

Og i mange tilfeller tar det bare en enkelt, 15-minutters samtale med sjefen din å få en heve.

Husk diagrammet ovenfra som viser effekten av $ 500 / måned?

Du kan møte dette målet med en lønnsforhandling.

Hvis du er interessert i å lære å øke din inntekt for livet, sjekk ut min Ultimate Guide to Salary Negotiation (det er gratis). Det inkluderer HD-videoer, ord for ord-forhandlingskript, og går deg gjennom hvert trinn i ferd med å få en høyning.

Min favoritt del: Du får allerede betalt. Hvorfor ikke få mest mulig ut av hver lønnssjekk?

Det er en rask seier, og du bør absolutt kapitalisere på den. Men hvis du leter etter noe som tar litt mer tid - med mye mer oppside - bør du vurdere å starte en bedrift av egen.

Trinn 4: Start din egen virksomhet

Dette er min all-time favoritt svar på spørsmålet "Hvordan bli rik?" Jeg har alltid trodd at det er en grense for hvor mye penger du kan spare - men ingen grense for hvor mye du kan tjene.

Dette gjelder spesielt hvis du starte din egen Internett-bedrift.

Fra mine års erfaring har jeg ikke bare kjørt min egen virksomhet, men lærer også mange mennesker å starte seg selv, jeg har funnet ut at det er to gode måter å starte en bedrift på:

 1. Snu ferdigheter du allerede har i en sidevasst.
 2. Start en Internett-bedrift og nå millioner av mennesker over hele verden.

Side Hustle

Dette er en av de raskeste måtene å komme i gang i virksomheten. Ved å utnytte ferdigheter og talenter til din disposisjon, kan du starte freelancing og generere en stabil inntektskilde på siden.

Hvis du velger dette alternativet, kan du stille tjene ekstra tusen dollar i måneden på siden, som disse elevene gjorde.

Og det beste: du trenger ikke engang å slutte jobben du allerede har.

Online Business

Med en Internett-bedrift kan du nå millioner av mennesker på internett hver dag mens skalering av produktet ditt for å hjelpe deg med å tjene millioner på nettet.

Tro ikke på meg? Sjekk ut noen få forskjellige måter du kan tjene $ 1 million på nettet.

 • 250.000 mennesker bruker $ 4
 • 100 000 utgifter $ 10
 • 50 000 mennesker bruker 20 dollar
 • 10.000 mennesker bruker $ 100
 • 1000 personer bruker $ 1000

Kan du finne 1000 personer å kjøpe fra deg de neste årene? Jeg tror det.

For å starte en Internett-bedrift, må du velg fra 6 forskjellige modeller:

 1. Programvare (inkludert programmer)
 2. Fysiske produkter
 3. Reklame
 4. Affiliate markedsføring
 5. coaching
 6. Online kurs

Det er åpenbart at det er mye som går inn i å skape en virksomhet basert på disse modellene - å få trafikk, bygge et publikum, lansere et produkt etc. - men det er helt fullstendig.

I tillegg kan du automatisere din onlinevirksomhet, så når du laster opp arbeidet, fortsetter bedriften å betale deg igjen og igjen, selv mens du sover.

Gjennom årene har jeg vist tusenvis av studenter hvordan man bygger bedrifter akkurat slik. Klikk her for å se noen eksempler på bedriftene de har bygget.

Bonus: Hvis du bare ikke kan vente å komme i gang for deg selv, sjekk ut min Ultimativ guide til å starte en Internett-bedrift.

Hver god forretning begynner med en lønnsom ide. Etter å ha skapt 18+ vellykkede produkter, har vi utviklet et system som garanterer at forretningsidéen din vil betale.

Hvis du vil se systemet vi har bygget - eller hvis du bare vil sette din eksisterende ide til test - skriv inn navnet ditt og emailen nedenfor.

Når du gjør det, sender jeg deg en gratis video som viser deg hvordan du finner en lønnsom forretningside på mindre enn en uke.

Kommentarer På Nettstedet: