Se hva som skjer i horisonten når det gjelder teknologi for ditt hjem.

Når du forbereder deg på å liste opp ditt hjem, vil du ha alle fordeler som er tilgjengelige - spesielt i et konkurransedyktig marked. En del av det betyr at du vurderer oppgraderinger som kan gjøre ditt ikke så smart hjem til en tech-forward-pute.

Selv om du ikke er gadget-besatt, er det ganske kult å få innsiden av scoop på neste store ting i forbrukerteknologi. Så vi jakte ned noen hjemme tech trender på 2015 Consumer Electronics Show i Las Vegas for å se hva som er i horisonten, spesielt for villaeiere som kan være klar til å selge.

Her er tre hjemmetekniske trender (noen tilgjengelige nå, andre vil være i nær fremtid) garantert å gjøre hjemmet til det mest ønskelige - og smarteste huset i blokken.

Whirlpools interaktive kjøkken er nyskapende med en elegant design. Bilde via Whirlpool.

1. Interaktive kjøkken

Tenk på å oppgradere kjøkkenet ditt - ta det til et helt nytt nivå.

Whirlpool presenterte et elegant og moderne konsept kjøkken. Det er noen prangende komponenter, som et projektorinnsats i komfyrens hette som viser oppskrifter mens du lager mat, men det er noen bak-scener som kan skifte liv.

Alle apparatene snakker til hverandre. (Egentlig.) Så for eksempel kan kjøleskapet gi deg beskjed om at en bestemt ingrediens kan være i ferd med å utløpe - og bør være inkludert i kveldens middag.

Hvis du ikke er helt klar for det fulle "Interactive Kitchen of the Future 2.0", er det noen andre smarte apparater som kan bidra til å øke kjøkkenets anstrengelse. Thermador tilbyr en berøringsskjerm induksjon koketopp som kombinerer raske koketider med et moderne grensesnitt.

SAGE-hjemmets sikkerhets- og automatiseringssystem kobler sammen TV og mobilenheter sømløst. Bilde via EchoStar.

2. Problemfri hjemme sikkerhet

Sikkerhet er alltid opptatt av potensielle kjøpere. Echostar s SAGE ™ er en hjemmesikkerhet og hjemmautomatiseringstjeneste som kobles til din TV og mobilenheter.

For eksempel kan en sensor sende et varsel til din TV og smarttelefon når noen ringer dørklokken; et vindu dukker opp med varsler, inkludert et livebilde av noen ved døren dersom et dørkamera er installert.

Ifølge EchoStar, satellittjenesteleverandøren tilknyttet Dish Network, er dette det første systemet som kombinerer smart hjemmeopplevelsen med TV-opplevelsen: "Det tv-sentriske SAGE-systemet gjør at forbrukerne kan sjekke på barn i et annet rom via en video feed, se hvem ringte dørklokken, eller senk romtemperaturen - alt fra sofaens komfort foran stuen TV. "

Her er kickeren: Det er tilsynelatende enkelt å installere, selv for de ikke-techies blant oss.

WeMo-produkter er gode for hverdagsløsninger. De lager en sensor som kontrollerer vanntrykket og varsler deg før lekkasjer skje.

3. Intelligent automatisering integrering

Med wearables i økende grad, kan det være verdt å investere i noe fra Big Ass Fans. (Seriøst, det er navnet på selskapet.)

Den elegante, moderne Haiku-fansen integrerer med Jawbone, den slitesterke treningssporeren, for å tilby en "Sleep Mode". Ved å bruke data fra Jawbone, kan viften identifisere den optimale temperaturen for en avslappende natts søvn - og deretter spretter Jawbone alle slags morsomme grafer og diagrammer for en grundig forståelse av hvordan du sov.

WeMo'S liste over miljøvennlige applikasjoner og deres kule tilkoblede hjemmeprodukter gjør at du vil kjøpe alle ting på deres nettsted, spesielt fordi deres produkter tilbyr løsninger på vanlige problemer.

Hva med en app med fuktighetssensor som ikke tillater sprinklere å løpe når det regner? Eller hvis du har soverommet ditt, slår du av så snart du kobler inn cellen din for å lade opp for natten? Trenger du å kontrollere vanntrykket ditt? WeMo lager en sensor som vil oppdage lekkasjer før de blir problematiske.

I tillegg integrerer WeMo-produkter seg med mange old school-merker som potensielle kjøpere kanskje allerede eier, som Mr. Coffee and Crock-Pot®.

Kommentarer På Nettstedet: