Partner Center Finn en megler

Så du har uteksaminert fra å være en breakeven trader og finner ut at du er en av eliten få som kan kalle seg konsekvent lønnsomme. Gratulerer!

Nå vil du ta din handel til neste nivå, men du kan bare ikke virke å forbedre lønnsomheten din. Du tjener penger, ok, men du vet at du kan gjøre det bedre.

På dagens utgave av Pipsychology diskuterer jeg tre ting som kan begrense lønnsomheten din.

1. Feil posisjonering

Posisjonering er et sentralt element i risikostyring som kan stave forskjellen mellom å fange en stor fisk og fange en liten yngel. Det går utover å vite hvor mye du skal miste - du må også vite når du skal handle stort og når du skal minimere risikoeksponeringen.

Når markedet handler i din retning, og du har å gjøre med et sannsynlig oppsett med store potensielle belønninger, kan det være lurt å øke risikoen. I Blackjack er det som å satse stort når kortene er stablet til din fordel.

På den annen side, hvis du føler at det er mye usikkerhet involvert (som i tilfelle med nyhetene) og den potensielle avkastningen på risiko ikke er topp, kan det være best å redusere risikoen og gå med en mindre posisjon.

2. Manglende evne til å tilpasse seg markedsmiljøet

For å maksimere bevegelsene i markedene må du være fleksibel og vite hvordan du tilpasser seg forandrede markedsforhold.

Du kan ikke forvente å få et stort svingbevis når volatiliteten er lav, og markedet handler innen et tett område. Det virker ikke slik. Du må være rimelig med dine forventninger og planlegge alltid handler med markedsmiljøet i tankene.

Husk at DU må tilpasse seg markedet og ikke omvendt.

3. Frykt

Visst, å gå lenge bare etter at et par allerede har steget og kortere bare når det allerede er falt, kan hjelpe deg å rive sin fart. Men det har dess ulemper også.

For en vil du ikke få den beste prisen. Du kan gå glipp av pips som kan tippe forholdet mellom belønning og risiko mer tungt i din favør. For det andre, slutter du vanligvis inn på nivåer som gjør at du er sårbar for pullbacks.

Ikke misforstå meg. Akkurat som Huck, jeg er også en fast tro på at trenden er din venn. Men du bør være oppmerksom på at din frykt for å trekke utløseren kan hindre deg i å komme inn på optimale nivåer. Frykt kan føre deg til å hoppe inn i uoppnåelige tider - når markedet allerede har beveget seg så mye. Dette er vennene mine, det vi kaller "jager markedet."

Prøv alltid å være på utkikk etter disse tingene. Bare fordi kontoen din er i grønt, betyr ikke at du bør slutte å jobbe for å bli bedre. Det er skjønnheten i forex trading - det er alltid rom for forbedring.

Forhåpentligvis blir du enda mer lønnsom ved å bli mer oppmerksom på posisjonering, kapasitet til å tilpasse seg markedsmiljøer og frykt.


Kommentarer På Nettstedet: