Partner Center Finn en megler

Tror du at du er klar til å utvide handelshorisontene dine? Jeg har noen tips for å hjelpe deg med å ta spillet ditt til neste nivå!

Første ting først: finn ut hvilket nivå du er på!

Er du i de store ligaene? Eller er du fortsatt i tisse-ligaene? Før du kan gå videre til neste nivå, må du finne ut hvilket nivå du er på.

Du kan gjøre dette ved å se gjennom handelsprestasjonen din. Jeg kan ikke stress nok hvor viktig å holde en handelsdagbok er ... og jo mer detaljert, desto bedre!

Å ha en oversikt over deg tidligere handler vil tillate deg å se tilbake og se gjennom tidligere prestasjoner, noe som vil avsløre mye om dine handelsegenskaper og evner.

Det kan hjelpe deg med å finne ut de mest vanlige, mest lønnsomme og minst lønnsomme oppsettene. Enda viktigere, det kan fortelle deg hvor godt du holder deg til dine handelsplaner og hvordan du reagerer på ulike handelsscenarier.

Husk at det er bare når du har en god forståelse av dine sterke og svake sider at du vil kunne ta neste skritt for å forbedre spillet ditt.

Tips 1: Arbeid på forholdene dine.

Du kan øke handelsavkastningen din ved å enten forbedre gevinsten eller forbedre belønningsforholdet ditt. Bare vær forsiktig så du ikke ofrer kvaliteten på handelsoppsettene dine! Hvis forbedring av belønning mellom risiko og risiko innebærer å bruke urimelig stramme stopp som fører til en fryktelig vinnersats, er det kanskje ikke verdt å gjøre endringen.

Du må finne en balanse mellom de to. Hvis du vil forbedre din belønning-til-risikofaktor, må du gjøre det uten å skade din gevinstrate for mye. På den annen side, hvis du vil øke din gevinstrate, må du ikke ofre din belønning til risiko-forhold til det punktet at nettoeffekten er en nedgang i handelsavkastningen. Du vil til slutt finne den balansen gjennom mange prøve-og-feil og gjøre dine handelsvurderinger.

Tips 2: Fortsett det gode arbeidet.

Tro det eller ei, noen av de største forbedringene i handel kan rett og slett komme fra å stikke til det som fungerer.

Bruk handelsjournaler og selvrefleksjon, og prøv å identifisere strategier og adferdsmønstre som hjelper dine handelsprestasjoner. Med andre ord, gjør mer av det som fungerer og mindre av det som ikke gjør det. Noen ganger kan de enkle handlingene med å gjøre mindre feil og fremme gode handelsvaner, få stor innvirkning på bunnlinjen.

Tips 3: Utvid dine handelsferdigheter.

Hvis du føler at du allerede har mestret et kjerne sett med handelsferdigheter, så er det kanskje på tide å strekke og utvide dine ferdigheter. Igjen, dine nye ferdigheter trenger ikke å være for langt fra din komfortsone.

Å skaffe et nytt sett av ferdigheter kan være like enkelt som å handle et annet valutapar eller handle en annen tidsramme. Og hvis du føler deg mer eventyrlystne, kan du prøve en helt ny handelsstrategi helt og holdent.

Poenget med øvelsen er for deg å legge til nye våpen i ditt trading arsenal. På denne måten vil du kunne opprettholde din handelsfordel eller til og med skaffe nye.

Når det kommer til det, slår tricket til å ta handelen til neste nivå ned til mengden disiplin og hardt arbeid som du er villig til å investere. I forex trading trenger du alle fordelene du kan få hvis du vil holde tritt med de store markedsaktørene. Og som vi vet, kan næringen være uforgivelig for uforberedte. Så hvor langt er du villig til å gå for å få eller opprettholde kanten din?


Kommentarer På Nettstedet: