Partner Center Finn en megler

Myte nr. 1: "Jeg lykkes hvis jeg jobber hardt nok."

Kanskje har vi filmer som Rocky og The Pursuit of Happyness å skylde på for å ha denne eventyrbegrepet, og tenke at den som ser på markedet 24/7, tar mest handler og gir opp hele sitt sosiale liv, vil bli belønnet med en lykkelig slutt.

Det er urettferdig, jeg vet det. Men det er hvordan livet fungerer. Tenk på det. Hva synes du er andelen kunstnere og idrettsutøvere som dedikerer så mye tid til håndverket deres, men fremdeles finner ut at de ikke kunne leve av sine karrierer? Markedene belønner ikke de som bare jobber hardt, men som også jobber smart. Det er mulig å leve ut av handel. Men man må være konsekvent god på den.

For å være konsekvent god på handel må du utvikle dine ferdigheter og være disiplinert. Dette betyr at du må jobbe med ting du kan kontrollere (konsistens med forberedelse, bli utdannet, gjennomgå handler osv.), Så stopp avhengig av god karma for å belønne deg med pips! For eksempel, start med din handelsdagbok for å finne ut hva du gjør riktig og hva du trenger for å forbedre deg.

Myte # 2: "Alt jeg trenger er DISCIPLINE."

Disciplin er absolutt nødvendig for å lykkes i handel, men det er ikke alt som trengs. Uansett hvor disiplinert du er, hvis du befinner deg på den tapende enden mesteparten av tiden, så gjør du sannsynligvis en av de andre tusenvis av ting som handlende gjør, eller ikke gjør, som kan gi opp kapitalen din.

Handelspsykologekspert Dr. Brett Steenbarger sier at hovedårsaken til handelssvikt er mangelen på en objektiv kant i markedene. Mange handelsmenn er skyldige i å ta handler basert på tilfeldige mønstre, strategier eller systemer uten å teste dem ut selv eller uten å gjøre riktig bakgrunnsforskning først. Det er som å kjøpe et nytt hjem uten å sjekke ut nabolaget!

Handlere som har blåst opp sine kontoer og mistet sine hardt opptjente penger, er ikke nødvendigvis en uforskudt gruppe. Det kan være at de ikke dedikerte nok tid og krefter til å finne ut hvilken handelsstil som passer best for dem. De brukte sannsynligvis ikke tid til å øve på demo først eller tilbakestille sine strategier før de gikk live.

Husk at kapitalen din, uansett hvor stor, er fortsatt begrenset, og at det kanskje ikke er nok til å vare din læringskurve. Lær tauene og få en god følelse av markedene først. Det er hva demohandel handler om.

Myte # 3: "Følelse er en handelsmannens nummer én fiende."

Det er ikke nektet at ukontrollerte følelser kan ta sin bølge på din trading ytelse. For mange handelsmenn som gir inn til følelser betyr kutting gevinster tidlig, la tapene løpe, og til og med fjerne stoppet tap (gis!). Disse handlingene fører ofte til større enn forventede tap og mange marginanrop. Men mens overvinne følelser er en stor utfordring, er det ikke den eneste der ute.

Husk alltid at handel er et ytelsesfelt, hvor suksess er et resultat av en kombinasjon av mange, mange variabler: talent, ferdigheter, lidenskap og disiplin for å nevne noen. Som med disiplin er kontroll over dine følelser en avgjørende faktor, men det er ikke den eneste ingrediensen til suksess. Mastering trading psykologi dikterer bare hvor konsekvent du er med å bruke dine talenter og ferdigheter, men det kan ikke erstatte disse faktorene.

Hvilke av de tre misforståelsene er du mest skyldig i? Husk unge Padawans, det er ingen universell oppskrift for suksess. Hva som fungerer for andre, kan kanskje ikke fungere for deg. Så ta all generalisering du kommer over med et saltkorn.


Kommentarer På Nettstedet: